Zimske bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Ana89
    03. Kolovoz 2018. 12:14

Mene boli noga ovih dana...u navratima. Desna. Ima to neke veze s rastom maternice i ligamentima ili?

url=https://lilypie.com]

url=https://daisypath.com]

Vanda..
    03. Kolovoz 2018. 12:32

Opet kasnim, jucer sam imala malo cudnu situaciju. Kako sam vec pisala da u zadnje vrijeme imam mucnine popracene povracanjem, isto se dogodilo i jucer popodne. Poslije rucka me trbuh poceo boliti, mucnine i na kraju sam povratila sve, ali vjerojatno od naprezanja u sekundi mi je nesto izaslo na donjem kapku (ne znam kako bih drugacije objasnila) bilo je jako suho i bolno. Nisam mogla treptati uopce.
    Nakon nekog vremena ta izraslina se povukla, ali mi se podlila krv i sad izgledam kao da me netko dobrano klepio s necim. Cijeli dio kapka je ljubicast, a podocnjaci su zeleno-plavi. Uzas! 

P.S
    Ptičice ne znam sto bih ti rekla, osim da drzim fige da sve bude dobro i da se naoruzas pozitivnim mislima, iako znam da je to tesko kad nalaz nije onakav kakav bi htjela, a jos pogotovo kad ti to kaze netko kome ocigledno nije u cilju da pregled obavi kako treba. Uzasni su ponekad stvarno.
    Drzi se

Maggie85
    03. Kolovoz 2018. 12:54

Salatica9192

p.s. pocelo me nekad streckati misao, sta na porodu, preskoci i ne odskoci vise hahhahaha :O Ali kad ja vec dvije godine "imam" srcanu manu haha, od kada mi je stric imao srcani udar i umro (preko 60god), meni se puls jednom ubrzao i od tada krece moje bolovanje. I sve mislim, UMISLJAS i onda se javi, A STA AKO NE UMISLJAS I UMRES JER SI MISLILA UMISLJAS, a onda trece, MA CRKNI VISE LUDA TAKVA, AKO JE SUDJENO SUDJENO hahahahaha :O Eto, kakva je vasa Salatica xD Pravi sou program xD

Salatice, iako se ne poznajemo, ja ti moram reći, nemoj zamjeriti - nisi normalna!! U pozitivnom smislu to kažem! Opičena si do bola!! 
    Sad sam ti se baš na glas i od srca nasmijala!!

Pticaselicazgst
    03. Kolovoz 2018. 13:08

Maggie85

Salatica9192

p.s. pocelo me nekad streckati misao, sta na porodu, preskoci i ne odskoci vise hahhahaha :O Ali kad ja vec dvije godine "imam" srcanu manu haha, od kada mi je stric imao srcani udar i umro (preko 60god), meni se puls jednom ubrzao i od tada krece moje bolovanje. I sve mislim, UMISLJAS i onda se javi, A STA AKO NE UMISLJAS I UMRES JER SI MISLILA UMISLJAS, a onda trece, MA CRKNI VISE LUDA TAKVA, AKO JE SUDJENO SUDJENO hahahahaha :O Eto, kakva je vasa Salatica xD Pravi sou program xD

Salatice, iako se ne poznajemo, ja ti moram reći, nemoj zamjeriti - nisi normalna!! U pozitivnom smislu to kažem! Opičena si do bola!!
    Sad sam ti se baš na glas i od srca nasmijala!!

Potpisujem. Salatica je top 🤗😘

Salatica9192
    03. Kolovoz 2018. 13:22

HaHhahahhahaha 😍😍😍😍, pri upoznavanju na fejsu sam rekla da volim humor (i na svoj racun) hahaha 😂😂😂 Samo pisite hahahha, ali zalosno je sto to nije humor, vec stvarno neka dijagnoza hahahhaa 😂 
    Mama i njena knjiga "ABECEDA BOLESTI" u mojim rukama, trinaestogodisnjakinja, istrazivanje sve i jednog simptoma, dok je tata nije nabio nogom niz stepenice hahhahahahHa ali kasno, dijagnoza hipohondrije je stvorena xD 

pepe1907
    03. Kolovoz 2018. 13:22

Jedno pitanjce...bradavice su mi dosta suhe,pogotova lijeva, vide se ljuskice suhe kože koju mogu lako maknuti..imam babylove kremicu za bradavice al nakon 2 dana opet isto...e sad mene to brine jer ako je sad tako da mi to neće stvarat problem kod dojenja..mame koje su dojile, imate kakav savjet?

zadranka86
    03. Kolovoz 2018. 13:32

pepe1907

Jedno pitanjce…bradavice su mi dosta suhe,pogotova lijeva, vide se ljuskice suhe kože koju mogu lako maknuti..imam babylove kremicu za bradavice al nakon 2 dana opet isto…e sad mene to brine jer ako je sad tako da mi to neće stvarat problem kod dojenja..mame koje su dojile, imate kakav savjet?

A mislim da ne bi trebalo..iskreno nisan imala taj problem..A dojila san preko god dana..Ali mislim da je dovoljno da san redivno njegujes s necim a kasnije kroz dojenje to ce se stabilizirati..ionako ce bebi stalno biti u ustima i nece imati kad da ti postane izrazito suha..ne brini sve ce to bit ok..

zadranka86
    03. Kolovoz 2018. 13:35

Ana89

Mene boli noga ovih dana…u navratima. Desna. Ima to neke veze s rastom maternice i ligamentima ili?

Mislim da noga nema nikave veze s maternicom i ligamentima..Vec nesto drugo i totalno bezazleno..Noga moze bolit od kraljeznice ili ukoliko imas neki problem tipa s kolinom kukom ..itd...a ako samo nako bez vezno boli..zanemari..Ali maternica sigurno s nogom nije povezana...opusti se Ana proci ce..😍

Ana89
    03. Kolovoz 2018. 13:37

zadranka86

Ana89

Mene boli noga ovih dana…u navratima. Desna. Ima to neke veze s rastom maternice i ligamentima ili?

Mislim da noga nema nikave veze s maternicom i ligamentima..Vec nesto drugo i totalno bezazleno..Noga moze bolit od kraljeznice ili ukoliko imas neki problem tipa s kolinom kukom ..itd…a ako samo nako bez vezno boli..zanemari..Ali maternica sigurno s nogom nije povezana…opusti se Ana proci ce..😍

Malo ležanja na banani i prođe 😚☺️

url=https://daisypath.com]

Miranda
    03. Kolovoz 2018. 14:03

Je pticice, BPD je biparijetalni promjer glave, od uha do uha otprilike, sluzi kao jedan od pokazatelja razvoja mozga. 
    Salatice i mene nasmijavas 😂😂 Imao je muz prije par godina totalno isti problem, odradio sve pretrage pa i holter i kad je dobio sve uredne nalaze, za 10 dana je proslo i nije se ponovilo 😁 Samo ti spomeni dr sve sto primjetis, uvijek je bolje provjeriti nego ne 😉
    Pepe mozes purleanom mazati, super je krema za oporavak bradavica od bilo cega, od suhoce do ragada.
    Ana moze biti sto stvari, ovisi gdje i kako boli. Odmori, mozda si samo istegla nesto 😘
    Mene danas leda bole, sad sam stajala dugo u kuhinji i bas vidim da ne mogu vise kao prije. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.