nisam vam rekla … na Plitvicama nam je zmija prešla doslovno na par centimentara od nogu na putu. ne znam koja je bila, čak nisam ni trznula, a mislila sam do tada da ih se bojim :D
Kako Barbie, kako? Imam divnu kucu u zaledu Splita, u prirodi. Proljece je predivno gore. Ali ja se ne micem sa trijema. Bas mi taj strah narusava kvalitetu zivota. Cak sam bila u Zg u zooloski, spremna uci u kucicu gdje ih drze. Dok nisam dosla na metar do ulaza. Napad panike, gusenje, hladni znoj, treskavica. Uzas 😅 a kao inace nisam plasljiva. Na nista. Od malih nogu sam volila biologiju i hvatala gustere, leptire, zabe.. 😁
Curke moje, imate li vi menstrualne grceve ponekada? Otkad sam prestala uzimati duphaston 3x1, i presla na utrogestan 2 uvece, primijetila sam da su dosta cesci. Ranije ih skoro nikako nije bilo, a sada ih ima, nisu jaki, ali dese se par puta dnevno. Je li to normalno u ovim tjednima? Uzimam magnezij.
Pepe, jel ti gin sta kaze za kilazu?
Ova moja je bas stroga po tom pitanju.
Vaga nam je na pregledu pokazala isto kao i u 15.tjednu. (+3kg)
Slab mi apetit, a i bas moram paziti sto jedem.
Teska hrana ni pod razno, sve odmah izlazi van.
Jucer sam jela tjesteninu, nakon pola sata sam dusu ispovracala.
Obroci mi se najvise baziraju na povrcu i vocu, drugo jednostavno ne ide.
nije al bude, slijedeći tjedan idem na pregled 😶
Curke moje, imate li vi menstrualne grceve ponekada? Otkad sam prestala uzimati duphaston 3x1, i presla na utrogestan 2 uvece, primijetila sam da su dosta cesci. Ranije ih skoro nikako nije bilo, a sada ih ima, nisu jaki, ali dese se par puta dnevno. Je li to normalno u ovim tjednima? Uzimam magnezij.
Ja ih isto znam imat. Doduse nisu grcevi, vise nekakav osjecaj. Neugodan, zanemarivo bolan. 1 do 2 puta tjedno. I drzi me satima. Isto uzimam mg i utrogestan 3x2. Dr mi je rekla da nebi trebalo imat osjecaj evo-sad-cu-procurit, ali sva ostala zatezanja, pritisci i sl dok god nisu jako bolni su normalni. Pripisuju se sirenju maternice i rastu bebe 💜
Ana89 gdje si uzimala jastuk dekice? Gledala sam online na par mjesta, djeluju mi slično sve pa se još nisam odlučila čije bi 🤔
danas stala na vagu…previše sam dobila sve me sram…krećem sa dijetom za šećer pa makar ga nemam…1800kcal i valjda ću stat na ovome 😥
Ma i meni kile samo dolaze O.o al zato mi svi kazu da dobro izgledam, cure mi sinoc na picu nisu vjerovale koliko imam tjedana a koliki mi je trbuh.. To mi je sad glavno pitanje, di mi je trbuh, kazem da je mali na godisnjem 🤣😁
Barbi svaka cast ja bi vjerojatno pala u vodu kad bi ju vidjela😂😂😂
Cure sretno danas na pregledima
I da samo da vam kazem nisam spavala do pola 5 nikako na svaki zvuk sam trzala i palila svjetlo nebi li bio jos koji nepozvani gost
Ujutro brzinom munje dosla na plazu i pao mi kamen sa srca hahahhaah kazem bas muzu nakon onog sinoc nebi mogla ni dana vise provest u tom apartmanu a naj jace od svega jucer nesto pricamo i pita dragi mene jel se bojim skorpije reko ma kakvi kaj bi se bojala pa i ja sam skorpija to su moji kad sinoc kilfla ispala sam prava pizdica 😂😂😂😂😂😂
Ana89 gdje si uzimala jastuk dekice? Gledala sam online na par mjesta, djeluju mi slično sve pa se još nisam odlučila čije bi 🤔
U kodnas.hr sam uzela. Imaju svašta.
url=https://lilypie.com]
url=https://daisypath.com]
Vidim da pricate o zmijama, sad bi vam ja stavila sliku sebe sa zmijom al ajde necu 😂😂
U kodnas.hr sam uzela. Imaju svašta.
E baš sam gledala njihove i kod ethereal 😉
Sortiraj odgovore
Najstariji