Zimske bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Ptičica
    01. Kolovoz 2018. 13:18

Bruna92

Vidim da pricate o zmijama, sad bi vam ja stavila sliku sebe sa zmijom al ajde necu 😂😂

Znas s kojim oprezom sam listala do dna stranice! Otkucaji 150! Nemojte molim vas stavljat slike zmije 😭 vjerojatno cu razbit mobitel 😢😟
    Al ako imate savjet (rijecima) kako da se prestanem bojat madrfakera, dobrodosli 😆

truskawka
    01. Kolovoz 2018. 13:37

Ajme cure raspisale ste se o svacem..najvise o bubama i raznoraznim zivotinjama..kaj sam ja jedina koja se ne boji tih svih stvorenja? Mislim nije da cu ih sad dirat il sta ja znam sta, ali nemam nekih vrlih reakcija na bilokoju zivotinju, cak stovise bas sam radoznala i volim sve izbliza pogledati i prouciti..
    Kaj se tice dlaka..inace sam jako tamne puti i poprilicno dlakava, ali sad je to nepodnosljivo cak..a masna kosa- ajme meni...znaci ja se doslovno svako jutro budim mokra cijela i cijela kosa mokra i u noci si moram jastuk promjeniti jer mi bude kompletno mokar, a ujutro moram susiti kosu koliko je mokra i masna..uzas zivi..dobro da sam stalno doma i da samo jednom tjedno moram nekud pa onda ne moram svaki dan prati kosu da si ne unistim tjeme s pranjem, ali ovo je nesto prestrasno kako mi kosa bude mokra, ali i lice mi bude kao da me netko oblijao s kantom vode..ma sta se zavaravam i ja i sve oko mene je toliko mokro kao da vani na pljusku spavam svaku noc...uzas zivi

❤N i V💙

barbiemama
    01. Kolovoz 2018. 14:03

mene je bilo strah visina. npr, na Eiffeolovom tornju sam umrla. visina plus otvoren prostor. u Zadru sam umrla na onom zvoniku. i kako sam se riješila straha ... eto, doslovno sam se tjerala na takve aktivnosti. ne mogu reć da mi je sad to suuuper. i dan danas imam neku nelagodu, ali je puno lakše. prije se nisam htjela ni penjati na takva mjesta pa bih propustila lijepe stvari, a sad ipak odem.

truskawka
    01. Kolovoz 2018. 14:12

barbiemama

mene je bilo strah visina. npr, na Eiffeolovom tornju sam umrla. visina plus otvoren prostor. u Zadru sam umrla na onom zvoniku. i kako sam se riješila straha … eto, doslovno sam se tjerala na takve aktivnosti. ne mogu reć da mi je sad to suuuper. i dan danas imam neku nelagodu, ali je puno lakše. prije se nisam htjela ni penjati na takva mjesta pa bih propustila lijepe stvari, a sad ipak odem.

Tak nekak i ja..ali nekad mi se noge odsjeku u totalno cudnim situacijama npr stanem na stolicu da obrisem nesto gore i pogledam dole i smrznem se hahaha onda zovem muza da mi da ruku 🙈😂🤣🤣 nekad sam sama sebi glupa zbog toga, srecom nije to tak cesto..

❤N i V💙

zadranka86
    01. Kolovoz 2018. 14:32

barbiemama

mene je bilo strah visina. npr, na Eiffeolovom tornju sam umrla. visina plus otvoren prostor. u Zadru sam umrla na onom zvoniku. i kako sam se riješila straha … eto, doslovno sam se tjerala na takve aktivnosti. ne mogu reć da mi je sad to suuuper. i dan danas imam neku nelagodu, ali je puno lakše. prije se nisam htjela ni penjati na takva mjesta pa bih propustila lijepe stvari, a sad ipak odem.

Zvoniku Sv.Stosije...Nesto bass posebno..je visina zastrasujuca..ali je pogled zato.....nesto pree divnoo..

url=https://lilypie.com]

• Kani07
    01. Kolovoz 2018. 15:20

Nisam bas neka mimoza i pasljivica,ali na skakavca vristim ne mogu to objasnit jos one velike kad vidim uzas.

💜Karla💜Nicol💙Anton

Ana89
    01. Kolovoz 2018. 15:29

Ja i dragi smo održali prvu rundu pregovora i dogovora oko krupnih bebi stvari. 
    Idemo u Rijeku, Babycentar. Yeey, samo što sam ga dovela na pregovarački stol 😆😆😆.  
    Uplašila sam ga sa - još SAMO 120 i nešto dana do poroda!!! ( Od ukupno 280) haha.
    Definitivno uzimamo i nosiljku, sa ergobaby stranice.  
    Gledajući po ADAC testovima, našli smo i autosjedalice 😀
    U komodicu za previjanje.
    For the win.

url=https://daisypath.com]

• Kani07
    01. Kolovoz 2018. 15:37

Ana89

Idemo u Rijeku, Babycentar. Yeey, samo što sam ga dovela na pregovarački stol 😆😆😆.
    Uplašila sam ga sa - još SAMO 120 i nešto dana do poroda!!! ( Od ukupno 280) haha.
    For the win.

Ana svaka cast ti se bas odlucila sve rjesit sto prije,sretno i da budes zadovoljna kupovinom😊

💜Karla💜Nicol💙Anton

Ana89
    01. Kolovoz 2018. 15:41

Kani07

Ana89

For the win.

Ana svaka cast ti se bas odlucila sve rjesit sto prije,sretno i da budes zadovoljna kupovinom😊

Idemo kad budem išla na pregled. Ima još par tj dana do onda. Bitno da sam mu osvjestila što sve moramo!! 😆😆

url=https://daisypath.com]

VelikoSretnoDijete
    01. Kolovoz 2018. 16:03

EEEvo me! 10cm dugački i sve štima :D mahala bebica ali nije htjelo noge raširiti. Krajem mj odraditi anomaly scan i onda na 10.9. opet na pregled, nisam dobila još trudničku knjižicu :O

umrla od vrućine i u nextu kupila kupaći, jedini koji sam našla da sam uspjela sise pospremit :D udebljala sam se 300g samo, pa samo neka mi netko proba opet reći da sam se ukrmila

Nije važno odakle dolaziš ni kuda ideš ako si sretan dok hodaš.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.