Zimske bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Blaza26
    01. Kolovoz 2018. 01:22

Jao cure te sve bube mrzim. Imam panican strah od paukova,drhtavica, znojenje, neopisivo. 
    A skorpion 😱😱😱 grozno. Ja sam do sada viđala samo male,ne ovako velike.

Joj ujutro mi je pregled. Oci su mi ko klikeri,ne mogu spavat,nervozna sam. Samo da mi kaze da je sve ok da mogu odahnut,to je jedino bitno.
    Idem probat zaspat iako mislim da nista od toga 😳😳
    Sreca pa imam komaricu na prozoru inace bi izludila nakon ove slike 😰

_lily_0
    01. Kolovoz 2018. 01:44

Mile moje dok vi pajkite ja strazarim 
    Nego sjetila sam se jednog vica pa da vas doceka ujutro 
    Naravno o plavusama 🙈🙈🙈
    Vozi se crnka i plavusa u autu
    Crnka vozi
    U jednom trenutku stane auto i pita plavusa 
    Zasto si stala
    Crnka odgovara ostale smo bez goriva
    A plavusa se uhvati za glavu i kaze jaoooo kako si ti pametna ja blesava bi nastavila vozit....
    😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂
    🔝🔝🔝🔝🔝

_lily_0
    01. Kolovoz 2018. 01:55

Sretno Blaza26 bez brige bit ce sve u redu sigurna sam 😘

barbiemama
    01. Kolovoz 2018. 05:46

Blažo, sretno danas ❤️

ove bube 😱 užasno sam se bojala buba dok nisam počela živjeti solo. onda sam se pretvorila u bubo ubojicu i sad bez problema čizmom opalim čim vidim nešto. jedino me skakavaca još strah jer su preveliki, skakutavi i jednostavno grozni 😱

Salatica9192
    01. Kolovoz 2018. 06:38

Blaza, 
    srecnooo 😍 Javi rezultate 😘
    Lily, 
    hahahhahah, dobra si xD Ja nmg zapamtiti vica nikada 😂
    Juce mi zaova salje sliku mede u krilu, pise I love you (znam sig da je dobila od novog momka), ja joj vracam sliku sebe kako lezim i drzim stomak (inace ona ne pita nikada kako sam, pa ni u trudnoci, za temp, samo napisala haaa temp, i nije se ni javila do sada), daljee onaa apsolutno ne komentarise stomak, vec "ja od onog dobila" , - misli na medu, a meni pukne film, padne mi na pamet i napisem "i ja isto od tvog brata" - misleci na stomak HAHAHAHAHAHHA  stvarno nisam vulgarna ili tako nesto, ali morala sammm, dosadila, ona samo lajk na to xD Svekrva krenu pricati o njoj i tom novom momku, po 13834 put, samo sam sutila xD Kao da ne prica. Neka ispadnem ljubomorna, briga me, pa o njoj Markove konake moram slusati ili od nje ili od svekrve, a meni sta god da se desi, pihhh, no comment xD Pa cak ni ova poslije 6 god trudnoca nije vrijedna price 😂😐 

barbiemama
    01. Kolovoz 2018. 07:05

Salatice ... i bolje da što manje komentiraju trudnoću. zamisli tek da te komentiraju i smaraju s glupim komentarima 😂

Salatica9192
    01. Kolovoz 2018. 07:15

barbiemama

Salatice … i bolje da što manje komentiraju trudnoću. zamisli tek da te komentiraju i smaraju s glupim komentarima 😂

Hahahahaha, naravno, i to mi odgovara, vec ono javi mi se neki bunt ili ponos, pa ja moram slusati i pricati i intenzivno se zanimati za njen zivot, a ona prema meni ne xD Kao da sam idiot 😂
    Jooj, evo bebe udaraaaa, stomak skoci, a skocim i ja hahahahaha, prelijepo je, ali cudno, valjda cemo naviknuti na ovo 😂😍

Monikaharmonika
    01. Kolovoz 2018. 07:17

Drage cure, ima li koja dobra strpljiva duša koja mi može objasniti korak po korak kako doći do stickera za trudnoću. Gdje što da kliknem da mi se pojavi na profilu. Ja izgleda nešto zeznem uvijek, jer meni uz profil bude samo neka hrpa slova. 😁

Salatica9192
    01. Kolovoz 2018. 07:31

Monika, 
    znaci pretpostavljam da sve znas detalje, ono biras koju ces traku, avatar bebe, boju, upises zadnji dan ciklusa i ocekivani termin porodjaja. Usput imas opciju ispod tog tacno da promijenis iz "inches" u "centimeters" , ono centimetri su nasa mjera duzine, pojma nemam u te "inče". I sad sto tebe vjerovatno zeza, zadnje, evo ti screenshoot:

Mina93
    01. Kolovoz 2018. 07:52

Ana89

Dečko ili cura, hormoni nas čine dlakavijima 😆😆
    Ajde, kosa mi je ful narasla, duljina- širina 😂 I masti se svakih tjedan dana. Ali dlake su zato svugdje oštrije i brže rastu.
    A dječak je ☺️

I meni se manje masti kosa 😁 spasilo me to

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.