Zimske bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Vana11
    01. Kolovoz 2018. 08:48

Salatice,  ti si zakon! 🤣🤣🤣 SZUZ!!
    I ja sam sva dlakava, a trbuh koma! Nadam se samo da će to otpast poslije poroda! 🙏

Netko je pitao za animaly scan, ja sam radila u Petrovoj s 20+5tt, i radila mi je abdiminalno

url=https://lilypie.com]

• Kani07
    01. Kolovoz 2018. 08:50

Miranda

Jutro!
    Dajte neko upozorenje prije slika bestija 😱 Ne bi zaspala kraj onoga, nema sanse. Jedino na gustere vise ne skacem i ove domace letece, njih vidam dovoljno cesto valjda 😅
    Trbuh mi je moozda malo dlakaviji ali ionako sam sva svijetla i ni na rukama bas nemam posebno vidljivih dlaka pa ne kuzim neku razliku u trudnoci. Kosa mi se rjede masti i ne zalim se 😁
    Blazo sretno na pregledu 😘

Blago tebi s dlakama ja sam tamne puti i imam ih a sad su podivljale😂😂😂,ne mogu na vosak jer me stresira i necu da grcim se zbog tog pa sam primorana na britvicu.Kosa pregusta i imam srecu da se ne masti.

💜Karla💜Nicol💙Anton

Miranda
    01. Kolovoz 2018. 09:06

Ja sam u petak na anomalyju. 
    Jel danas zuta srijeda u cityju? Fali mi svasta iz Mullera i dm-a a i frendica mi je preporucila grudnjake bez zice iz hm-a pa bi se mogla danas zaletiti po sve to. 
    Kani zato je meni kosa jako tanka. Srecom je gusta i valovita pa se to nekako rasporedi i popuni ali bas je tanka. 
    Kad smo kod dlaka, palo mi je na pamet jer idem i po to u dm. Ova eveline krema za depilaciju, meni super funkcionira. Otkrila sam ju u prosloj trudnoci kad vise nisam od trbuha vidjela bikini zonu precizno i nisam znala sta radim 🤣 Ja ju nanesem, ostavim 5-10 min, isperem tusem i gotovo 😊 Nekad popravim britvicom ali s ovim odu skoro sve dlake. 

• nali
    01. Kolovoz 2018. 09:12

Ako cete uzimati nesto u ljekarnama, moja preporuka vam je web shop ljekarne coner, u napomenu uz narudzbu vitamina sam im napisala da mi posalju testere za bebe i trudnice.Poslali su mi uzorak pelena i mustela serum, a ti mali pokloncici nas bas razvesele 

Ana89
    01. Kolovoz 2018. 09:41

Nekidan sam slučajno čula dragog kako se hvali nekome da mu se sviđa "trudnoća"situacija. Kaže on, više od pola je prešla, par kila je dobila, a sve u trbuh i sise 😆 Iste noge, iste ruke, i sve drugo. I postajem otac 😍.
     I kako on ekspertno procjeni koliko su mi narasle grudi, sa početne brojke do sadašnje. To im nije problem, haha.
    Muškarci, s njima je nekad teško, ali bez naših muškaraca bi nam bilo u najmanju ruku dosadno. Uvijek nas nekako iznenade.

url=https://lilypie.com]

url=https://daisypath.com]

SarahZg
    01. Kolovoz 2018. 09:48

barbiemama

ja jedina nemam sreće s kosom, izgleda :D

em se jednako masti, em ne raste ništa posebno brže.

Meni se jače masti

• Kani07
    01. Kolovoz 2018. 09:55

Miranda

Jel danas zuta srijeda u cityju? Fali mi svasta iz Mullera i dm-a a i frendica mi je preporucila grudnjake bez zice iz hm-a pa bi se mogla danas zaletiti po sve to.
    Kanizato je meni kosa jako tanka. Srecom je gusta i valovita pa se to nekako rasporedi i popuni ali bas je tanka.
    Kad smo kod dlaka, palo mi je na pamet jer idem i po to u dm. Ova eveline krema za depilaciju, meni super funkcionira. Otkrila sam ju u prosloj trudnoci kad vise nisam od trbuha vidjela bikini zonu precizno i nisam znala sta radim 🤣 Ja ju nanesem, ostavim 5-10 min, isperem tusem i gotovo 😊 Nekad popravim britvicom ali s ovim odu skoro sve dlake.

Hvala bas cu probat nadam se da ce funkcionirat☺

💜Karla💜Nicol💙Anton

Ptičica
    01. Kolovoz 2018. 10:00

Bube. Ne volim ih al nisam ni paranoicna. Neko je pitao za skorpione na moru, nikad ga nisam u zivotu vidila. Hah, zato zmiju ne smijem vidjeti ni na tv-u. Ma na tv se jos i mice, NI NA SLICI! Na faksu sam u knjigama iz biologije preko slika zmija imala nalijepljene likove iz crtica. Uzas.
    Kosa. Kosa vam se manje masti? Blazene vi. Ja sam cak u ljekarni uzela sampon Asebon za masno vlasiste i isto ju svako drugi dan moram prat jer me pocne svrbit 🤔
    Blazooooo sretno! Javi se, cekamo te.
    Ja sam sutra. Ujutro. U 8. Istovremeno nemogu docekat a i imam osjecaj da je dan D.
    Jutros muz sa temperaturom. Upala grla. A nije bio bolestan 5 godina. Kaze: zeno bolje ja nego ti. Ima pravo covjek.
    Ptico, odusevila me slika Kranjske gore. 10 puta u Sloveniji, a nikad tamo nisam isla. Predivno.

• Kani07
    01. Kolovoz 2018. 10:01

Miranda

Kanizato je meni kosa jako tanka. Srecom je gusta i valovita pa se to nekako rasporedi i popuni ali bas je tanka.

Miranda ja sam uzela i dobar je,uzela sam trudnicke  gacice i dobre su ne ocrtavaju se rubovi na straznjici😂a nisu preduboke i ne smeta nigdje nista.

💜Karla💜Nicol💙Anton

• Strudlica
    01. Kolovoz 2018. 10:26

Dobar dan svima!
    Evo nas na plaži i uživamo dok nije velika gužva.
    Kani ja sam isto napravila s kosom pred tjedan dana i baš sam se preporodila.
    Salatice bome me nasmija,tebi ne može bit dosadno.
    Moranda ja koristim od afrodite tu kremu isto,odlično mi to,samo me strah je taj sastav siguran za mazanje u trudnoći?

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.