Zimske bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    truskawka
    01. Kolovoz 2018. 16:26

Ova kisa je ko narucena dosla ⛈🌧🤗

❤N i V💙

Ana89
    01. Kolovoz 2018. 16:28

Blaža, FL je duljina femura, ili bedrene kosti. Drugo nezz 😀. Ja nikad ne dobijemoovakav nalaz. Svaka ustanova drugačije I guess

url=https://lilypie.com]

url=https://daisypath.com]

• niky1107
    01. Kolovoz 2018. 16:29

m.girl6

I ja sam dobila paketić u DM-u, makar su rekli da ih kao više nema, tj.da su ih ukinuli. Dobri su popusti, danas sam čak neke dudice i igračkice gledala, i naravno napravila popis kaj sve trebamo kupiti pa pokazala mužu jučer, a on se smije hahha, ja kažem to je možda tek dio kaj trebamo pribaviti. Isto mislim uzeti od Dada&Rocco one ogradice tj. navlake koje idu svaka posebno na rešetku od krevetića tak da vidimo bebu, 252 kn je 12 kom i čine mi se stvarno ok.
    Čekam još paketiće uzoraka, radosnica mi je stigla. Uglavnom nestrpljivo čekamo 9.8. da vidimo jel je sve ok i možda se i spol vidi, buša raste propisno svaki dan sve više.

Mi cemo isto uzeti te njihove ogradice. Super su mi 😍 cak i razmisljam o onom gnijezdu al za to cemo jos vidjeti

Lora

• Kani07
    01. Kolovoz 2018. 16:42

Blaza26

Kani07

Blaza26

Evo me,evo mee..
    Bila sam posla oko 11 pisat pa mi dosla prijateljica i evo do sada smo skupa bile.
    Sve je ok,nezz koliko smo dugacki,nogice su savijene pa se nemoze izmjerit.
    Hematoma izgleda vise nema 🎉🎉🎉🎉
    Teski smo 184 grama 😍😍😍😍
    Sve je u redu hvala Bogu. Spol mi nije rekao,jer je bio jaako prgav. Kad sam ga pitala jel se to okrenula,buduci da stalno mice uzv pa ne kontam. On mi kaze pa vidite i vi koliko i ja.
    Tu sam ga mislila zveknut s necim. Pa ga nisam ni pitala. Al kad je upalio 3D nesto sam vidjela medu nogama kao jaja,al tocne stvari nije bilo 😂😂
    Posto se beba stalno vrti,al mogao je vidjeti i reci.
    Eto toliko od nas. 😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍

Blaza super da je sve uredu lako za spol ,bogu hvala da nema hematona samo se ti pazi.Ako mogu pitat kod koga vodis trudnocu ☺

Kod dr.Vukojevica. danas mi je bas bio odvratan.
    Do duse i ja sam nervozna i zivcana cijeli dan. Dosla sam prva,a usla cetvrta. Idu mi ti na zivce. Ajd ok,dosla je zadnja jedna zena,ok ona ima rak,mislim da stvarno ima prednost. Pa nakon nje ce ova samo nalaze,pa ce ova jer je prijateljica od sestre.
    Pa dajte dosla sam i ja "samo" na pregled. 😵😵😵
    Danas stvarno nemam takta. Jos mi je ova prija dosla. Ona je isto trudna 2 tj.manje od meñe,pa smo bas zugale na sve zivo. Sad mi je lakse 😂😂😂

Tako to dole ide nazalost jos si dobro prosla,dr.Vukojevic on je arogantan i pristup mu je krkanski a privatno su ljubazniji 

💜Karla💜Nicol💙Anton

• Kani07
    01. Kolovoz 2018. 16:43

Imate li vi trudnicke knjizice ili ovako nalaze dobivate

💜Karla💜Nicol💙Anton

• Strudlica
    01. Kolovoz 2018. 16:58

Kani07

Imate li vi trudnicke knjizice ili ovako nalaze dobivate

Ja nema trudničku,dobijem sve isprinatno na A4 i slikicu.Pa sam sama napravila malu arhivu i sve kronološki slažem :)

Miranda

Blazo duzina bi bila CRL ali nema ga jer se racuna prema bedrenoj kosti. BPD je biparijetalni promjer glave a AC opseg abdomena. 
    Truskawka posalji kisu u Zg 😫 Pocelo je puhati, da bar i kisa padne. 
    Nemam trudnicku, samo nalazi. 

• niky1107

mmama2

Khmmm khmmm, kome je jos podlakavio trbuh 🙈🙈 znaci pa uzas 😂😂😂 to je nesto novo,.mozda znaci curicu 😬😬

Meni, grozno 😶😶ko muskarac 😂😂😂

Lora

• Strudlica
    01. Kolovoz 2018. 17:01

Što se tiče beštija,neću vam stavljati slike   kod mene ima takvih vrsta kukaca da bi većinu toga vidjeli prvi puta u životu. Ima zmijetina, od običnog gada do poskoka.Pauci ovi kućni su mi pod normalno, a ima onih gigantskih dlakavih.... 
    Srna mi dođe svaku večer skoro,konji više u jesen i zimu, u biti koda sam u tolikom zoološkom vrtu. 
    Ali ono što ću vam reći da ništa neće dirati vas dok vi ne dirate njih tako da ..

• Strudlica
    01. Kolovoz 2018. 17:03

I da ono što mi je dan diglo je rezultat cervikalnog brisa, nema beštija !!! 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.