Brate mili moja je ko knjiga sve pise od prve menge,cjepljenja,trudnoca,poroda,spontani imas sta citat kad je dosadno😂😂😂
💜Karla💜Nicol💙Anton
Cure s pregleda super vjesti bitno da je sve dobro... joj kad tak dode neko s pregleda jedva cekam ic i ja na svoj uf treba jos izdrzat do 10.8
Blazoduzina bi bila CRL ali nema ga jer se racuna prema bedrenoj kosti. BPD je biparijetalni promjer glave a AC opseg abdomena.
Truskawkaposalji kisu u Zg 😫 Pocelo je puhati, da bar i kisa padne.
Nemam trudnicku, samo nalazi.
Poslala sam jel stiglo? 😆😊
Ja nemam trudnicku, sve mi pise na papir isprintano i tak si stavljam u fascikl.
Cula sam da su trudnicke knjizice zastarjele da ih sad vise rjetko tko daje, ali nemojte me drzati za rijec, mozda sam krivo cula..
❤N i V💙
Ja imam trudnicku i u njoj sve pise, od svih nalaza, vadenja krvi, svih pretraga, uzv itd... Sve na jednom mjestu pa je prakticno, bar meni
Blaza i velikosretnodijete odlicno za preglede 😊😊 bitno da je sve u redu, a pokazat ce se sljedeci put 🤩
Meni je moj doktor isto dao trudnicku i svaki put mi da nalaz i ja to sve furam sa sobom kad idem negdje 🙂 mozda to ovisi o doktoru.
I da ono što mi je dan diglo je rezultat cervikalnog brisa, nema beštija !!!
Super😊
💜Karla💜Nicol💙Anton
Ajmo se malo zalit, nismo dugo.. ne znam jel do vremena, do tt, br trudnoca ili svega pomalo ali ja nemrem vise 😂😂 znaci trbuh mi je stalno tvr, napet, vuce me naprijed, svaki dan naocigled sve veci, ako nisam u sjedecem polozaju ili ne lezim nemrem, kao da ce mi maternica skupa sa cijelom utrobom na pupak izac 😑😑 a pakiram nas na more,.tj ne radim nista,.a trebala bi to 😇😇 hvala, do slusanja
url=https://lilypie.com]
Ajmo se malo zalit, nismo dugo.. ne znam jel do vremena, do tt, br trudnoca ili svega pomalo ali ja nemrem vise 😂😂 znaci trbuh mi je stalno tvr, napet, vuce me naprijed, svaki dan naocigled sve veci, ako nisam u sjedecem polozaju ili ne lezim nemrem, kao da ce mi maternica skupa sa cijelom utrobom na pupak izac 😑😑 a pakiram nas na more,.tj ne radim nista,.a trebala bi to 😇😇 hvala, do slusanja
Hmmm ..hmmm...Moj je isto u nazad par dana bio stalno tvrd napet pocele kontrakcije....i onda san pojacal mg i za sad vidim bolje je..Ne pase mi sidenje i sidim bass ako moram..Malo vise odmoram i to je to...Drob mi je isto vec dosta velik i svaki dan mi je sve tezi..Da li pijes mg??
Hmmm ..hmmm…Moj je isto u nazad par dana bio stalno tvrd napet pocele kontrakcije….i onda san pojacal mg i za sad vidim bolje je..Ne pase mi sidenje i sidim bass ako moram..Malo vise odmoram i to je to…Drob mi je isto vec dosta velik i svaki dan mi je sve tezi..Da li pijes mg??
Ne pijem nista 🙈
Hmmm ..hmmm…Moj je isto u nazad par dana bio stalno tvrd napet pocele kontrakcije….i onda san pojacal mg i za sad vidim bolje je..Ne pase mi sidenje i sidim bass ako moram..Malo vise odmoram i to je to…Drob mi je isto vec dosta velik i svaki dan mi je sve tezi..Da li pijes mg??
Ne pijem nista 🙈
A nezz ja ti pijem npr magnezij ima vec sigurno 2mj.i vidim dosta trudnica i ode ga pije..Mozda da spomenes svom ginicu na pregledu..On ti ne moze steti samo opusta misice zapravo pomaze bas kod talvih situacija koje si navela..Spomeni ginicu svakako...A ako te bass muci ja recimo uvik nazovem i onda mi kaze sestra sto da uzmem il ja sama pitam jel smim nesto..Tako i sad san zvala za taj magnezij rekla mi je da ga povecam..I cini mi se dostaa bolje..A imam problem ko ti..
Sortiraj odgovore
Najstariji