Zimske bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Ana89
    01. Kolovoz 2018. 16:13

VelikoSretnoDijete

EEEvo me! 10cm dugački i sve štima :D mahala bebica ali nije htjelo noge raširiti. Krajem mj odraditi anomaly scan i onda na 10.9. opet na pregled, nisam dobila još trudničku knjižicu :O

umrla od vrućine i u nextu kupila kupaći, jedini koji sam našla da sam uspjela sise pospremit :D udebljala sam se 300g samo, pa samo neka mi netko proba opet reći da sam se ukrmila

Odlične vijesti. A sad odmor 😀

url=https://lilypie.com]

url=https://daisypath.com]

Blaza26
    01. Kolovoz 2018. 16:13

Evo me,evo mee..
    Bila sam posla oko 11 pisat pa mi dosla prijateljica i evo do sada smo skupa bile.
    Sve je ok,nezz koliko smo dugacki,nogice su savijene pa se nemoze izmjerit.
    Hematoma izgleda vise nema 🎉🎉🎉🎉
    Teski smo 184 grama 😍😍😍😍
    Sve je u redu hvala Bogu. Spol mi nije rekao,jer je bio jaako prgav. Kad sam ga pitala jel se to okrenula,buduci da stalno mice uzv pa ne kontam. On mi kaze pa vidite i vi  koliko i ja.
    Tu sam ga mislila zveknut s necim. Pa ga nisam ni pitala. Al kad je upalio 3D nesto sam vidjela medu nogama kao jaja,al tocne stvari nije bilo 😂😂
    Posto se beba stalno vrti,al mogao je vidjeti i reci. 
    Eto toliko od nas. 😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍

• Kani07
    01. Kolovoz 2018. 16:14

VelikoSretnoDijete

EEEvo me! 10cm dugački i sve štima :D mahala bebica ali nije htjelo noge raširiti. Krajem mj odraditi anomaly scan i onda na 10.9. opet na pregled, nisam dobila još trudničku knjižicu :O

umrla od vrućine i u nextu kupila kupaći, jedini koji sam našla da sam uspjela sise pospremit :D udebljala sam se 300g samo, pa samo neka mi netko proba opet reći da sam se ukrmila

Drago mi je da je sve uredu neka nam bebice samo rastu😊

💜Karla💜Nicol💙Anton

du1988
    01. Kolovoz 2018. 16:14

VelikoSretnoDijete

bravo, uvijek je lijepo cuti dobre vijesti! 😍 malo sam u zaostatku pa ne znam tko je jos trebao na pregled, mislim blaza?!

du1988
    01. Kolovoz 2018. 16:16

taman pise i blaza, super cure! ❤️💙

• Kani07
    01. Kolovoz 2018. 16:16

Blaza26

Evo me,evo mee..
    Bila sam posla oko 11 pisat pa mi dosla prijateljica i evo do sada smo skupa bile.
    Teski smo 184 grama 😍😍😍😍
    Sve je u redu hvala Bogu. Spol mi nije rekao,jer je bio jaako prgav. Kad sam ga pitala jel se to okrenula,buduci da stalno mice uzv pa ne kontam. On mi kaze pa vidite i vi koliko i ja.
    Tu sam ga mislila zveknut s necim. Pa ga nisam ni pitala. Al kad je upalio 3D nesto sam vidjela medu nogama kao jaja,al tocne stvari nije bilo 😂😂

Blaza super da je sve uredu lako za spol ,bogu hvala da nema hematona samo se ti pazi.Ako mogu pitat kod koga vodis trudnocu ☺

💜Karla💜Nicol💙Anton

Ana89
    01. Kolovoz 2018. 16:17

Blaza26

Evo me,evo mee..
    Teski smo 184 grama 😍😍😍😍
    Sve je u redu hvala Bogu. Spol mi nije rekao,jer je bio jaako prgav. Kad sam ga pitala jel se to okrenula,buduci da stalno mice uzv pa ne kontam. On mi kaze pa vidite i vi koliko i ja.

Eto!! Još jedne odlične vijesti 😀😀. Neka dobrih vijesti 😍😍😍

url=https://daisypath.com]

Blaza26
    01. Kolovoz 2018. 16:20
    zna li tko procitat?? pise li duzina,ja pojma nemam sta je sta. vidim jedino 184 grama 🙈
    zna li tko procitat?? pise li duzina,ja pojma nemam sta je sta. vidim jedino 184 grama 🙈

Miranda
    01. Kolovoz 2018. 16:21

Kani pogledat cu ih, treba mi par bez zica a da su rezani malo vise, iz onih plitkih kosarica mi sve ispada 🤦‍♀️
    Strudlice sastav mi se cini ok, jedino je tioglikolna kiselina upitna ali ako se ne varam nju su u kozmetickim proizvodima ogranicili na do 5% i samo uz odredeni ph (moozda 7-12, nisam sigurna stvarno). S obzirom da drzim samo par minuta i isperem mislim da nema opasnosti 🤔
    Svjesna nisam ni u jednom periodu imala menstrualne grceve, jedino na samom pocetku trudnoce. Ako nisu jaki i cesti vjerojatno je i to normalno ali spomeni na pregledu za svaki slucaj.
    VelikoSretnoDijete i Blaza super vijesti 😍❤️ Uvijek mi je drago kad hematomi nestaju 🎉
    Na bestije nemam dramaticnu reakciju ali se mirno udaljavam barem par metara. Nemam fobije ali ih izricito ne volim i nije mi svejedno kad vidim nesto tako gadno u neposrednoj blizini 😰 Tv i slike me ne diraju uopce, samo da su sto dalje od mene. U zoloskom imam laganu neugodu u onoj zatvorenoj nastambi ali prezivim. 
    I muz i brat se boje visine na isti nacin, nemaju strah od pada niti se boje gledati prema dolje s visokog nego imaju paranoje da ce im nesto pasti dolje 😂 Meni je uvijek smijesno, obojica se hvataju za dzepove i slikaju s barem metra udaljenosti da im mobitel ne padne. Ja sam slampavija od obojice pa bez problema slikam s rukama kroz ogradu 🙈
    Preznojila sam se do gaca dok sam skuhala rucak. Cekam da bar jos malo padne temperatura pa cu obavit to sto moram po ducanima.
    Ana svaka cast na planovima, vi cete sve na vrijeme obaviti. 

Blaza26
    01. Kolovoz 2018. 16:25

Kani07

Blaza26

Evo me,evo mee..
    Teski smo 184 grama 😍😍😍😍

Blaza super da je sve uredu lako za spol ,bogu hvala da nema hematona samo se ti pazi.Ako mogu pitat kod koga vodis trudnocu ☺

Kod dr.Vukojevica. danas mi je bas bio odvratan.
    Do duse i ja sam nervozna i zivcana cijeli dan. Dosla sam prva,a usla cetvrta. Idu mi ti na zivce. Ajd ok,dosla je zadnja jedna zena,ok ona ima rak,mislim da stvarno ima prednost. Pa nakon nje ce ova samo nalaze,pa ce ova jer je prijateljica od sestre.
    Pa dajte dosla sam i ja "samo" na pregled. 😵😵😵
    Danas stvarno nemam takta. Jos mi je ova prija dosla. Ona je isto trudna 2 tj.manje od meñe,pa smo bas zugale na sve zivo. Sad mi je lakse 😂😂😂

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI