Mile moje dok vi pajkite ja strazarim
Nego sjetila sam se jednog vica pa da vas doceka ujutro
Naravno o plavusama 🙈🙈🙈
Vozi se crnka i plavusa u autu
Crnka vozi
U jednom trenutku stane auto i pita plavusa
Zasto si stala
Crnka odgovara ostale smo bez goriva
A plavusa se uhvati za glavu i kaze jaoooo kako si ti pametna ja blesava bi nastavila vozit….
😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂
🔝🔝🔝🔝🔝
Taman za dobro jutro 🤣🤣🤣🤣🤣
Blazo sretno ❤️
A salatice ovo nije vrijedno ni komentiranja.. Strasno koliko ljudi mogu biti sebicni.. SZUZ!! 😉😘
bolje da ti one ne komm puno trudnocu s obzirom na takvo primitivno razmisljanje samo bi izludila sa komm
Mina,
ma bice kad se rodi, ne zelim da se nadam da se nece petljati, kad se petljaju u sve sto ima veze sa ćinom/bratom xD
SZUZ!!!! Istampacu im po majicu i kad budu pitale sta je to?? Sin zivi uzvas (pjesnicka sloboda) zauvijek xD Pad na zemlju, jaukkk, najljepsi poklon, to je sigurnoo onnn smislioo namaa... D. mi to volimo, D. mi te volimo (vise od zene naravno).
Pukla sam hhhhahaha, odo po svoj lijek za smirenje - food 😂
Jutro cure!
Blaza sretno danas!
Od buba ja se bojim skakavca ali ono iracionalan strah ,covik me zeza ako ne budem slusala skakavca ce mi ubacit😅😅😅njima smjesno a ja brate vristim.
I meni je stomak odlakavio a decko je ,i jucer sam kosu bila je visa duzina od pola leda osisala na kratki bob,kosa podivljala svi joj se dive a meni na zivce isla samo je u repu nosam i jucer cap carap😊😊😊.
💜Karla💜Nicol💙Anton
Mina,
ma bice kad se rodi, ne zelim da se nadam da se nece petljati, kad se petljaju u sve sto ima veze sa ćinom/bratom xD
SZUZ!!!! Istampacu im po majicu i kad budu pitale sta je to?? Sin zivi uzvas (pjesnicka sloboda) zauvijek xD Pad na zemlju, jaukkk, najljepsi poklon, to je sigurnoo onnn smislioo namaa… D. mi to volimo, D. mi te volimo (vise od zene naravno).
Pukla sam hhhhahaha, odo po svoj lijek za smirenje - food 😂
Salatice ignoriranje pola zdravlja,ja jucer pricam sa svojom ta je organizirala i polazak i dolazak a bome i ostanak i ime a ja samo sutim i kontam samo ti planiraj a ja molim boga da sve bude uredu a oni se glupostima bave .Valjda to s godinam dode ja samo na jedno uslo na drugo izaslo😆
💜Karla💜Nicol💙Anton
Monika,
znaci pretpostavljam da sve znas detalje, ono biras koju ces traku, avatar bebe, boju, upises zadnji dan ciklusa i ocekivani termin porodjaja. Usput imas opciju ispod tog tacno da promijenis iz "inches" u "centimeters" , ono centimetri su nasa mjera duzine, pojma nemam u te "inče". I sad sto tebe vjerovatno zeza, zadnje, evo ti screenshoot:
Salatica9192, uspjelaaaaa. Hvala ti
Dobro jutro djevojke. Sudeci po jutru, bit ce ovo pakleno vruc dan.
Blaza sreeetno.
Kranjsku goru sam bookmarkirala i ima da me muz vodi tamo kad prestane raditi po cijele bozije dane. Nismo se vidjeli mjesec dana u komadu. On kad dodje mi spavamo, ujutro kad se probudim njega nema i tako u krug..
Baje, bubasarbe i ostala gamad su smrt za moje unutarnje stanje.
Ne smijem ih ni pokusati eliminirati jer me uhvati takva paranoja da je to strasno. Kod nas se prozori zatvaraju predvecer da nebi slucajno stogod uletilo.
Zelim vam svima lijep i miran dan. Bez zajedljivih komentara ljudi kojima smo okruzeni..
ja jedina nemam sreće s kosom, izgleda :D
em se jednako masti, em ne raste ništa posebno brže.
Jutro!
Dajte neko upozorenje prije slika bestija 😱 Ne bi zaspala kraj onoga, nema sanse. Jedino na gustere vise ne skacem i ove domace letece, njih vidam dovoljno cesto valjda 😅
Trbuh mi je moozda malo dlakaviji ali ionako sam sva svijetla i ni na rukama bas nemam posebno vidljivih dlaka pa ne kuzim neku razliku u trudnoci. Kosa mi se rjede masti i ne zalim se 😁
Blazo sretno na pregledu 😘
Mene probudila glavobolja. Počela desno na sljepoočnici i nastavila se iznad desnog oka. Aaaa!! Valjda će proći. Idem leći kad dođe dostava u 11. U hladovinu iklimatizirani prostor.
Sretno po pregledima danas 😍
url=https://lilypie.com]
url=https://daisypath.com]
Sortiraj odgovore
Najstariji