Zimske bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Kani07
    15. Svibanj 2018. 10:29

Nuni kad budem imala vise info javim ti i meni je ovdje prvi put😀,ali imam prijateljicu koja je tu rodila i mogu rec i uvjeti i osoblje su divni .Mislim tvoj ginekolog ti nakon 20. tjedna da uputnicu i ti mozes izabrati u kojoj bolnici ces rodit i kako ako imas neke komplikacije,bolesti onda ti oni predlazu carski rez .
    Totalno je drugaciji odnos nego kod nas dole ja dosad mogu samo pozitivno govorit.

💜Karla💜Nicol💙Anton

Maggie85
    15. Svibanj 2018. 10:34

Pepe1907, kombinirani se ne plaća ako ide preko uputnice, a privatno je ~ 350 kn.
    Pticaselica, Nifty ti obuhvaća sam vađenje krvi, nikakve druge pretrage. Iz tvoje krvi uzimaju uzorak fetalne krvi i onda nju testiraju. Možeš eventualno zatražiti da ti se napravi i kratki UZV, kao što sam ja napravila, ali možda ćeš to morati dodatno platiti. Ja sam taj UZV molila jer sam imala spontani pa me bilo strah da je možda srce prestalo kucati 2 dana prije Niftyja; u tom slučaju bacila bih novce i bespotrebno radila test. Na kombiniranom se radi detaljan UZV bebe kojim mjere dimenzije dijelova tijela i uspoređuju ih s vrijednostima 2 hormona koja tebi vade iz krvi. Mislim da na temelju tih usporednih vrijednosti zaključuju o (ne)odgovarajućem razvoju pa donose rezultat rizika.
    Vidim da podatke već naveliko šaljete - baš se veselim tablici!!
    Ja imam 32 godine, navršit ću 33 u srpnju. Termin bi trebao biti 20.11., ali sama sam ga googlala, dr. ga nije nijednom spominjala. Prvo dijete, rodit ću najvjerojatnije u Petrovoj bolnici jer tamo vodim trudnoću, i da, živim u Zagrebu.

15. Svibanj 2018. 11:00

AllieH

CherryDu danas imas pregled ako se ne varam.

Tako je, ja eto danas ako doktor kaze da je sve ok onda saljem podatke, hvala Maggie. Nisam sigurna koliko ce mi uopce informacija moci rec s obzirom da mi je danas 5+6, a prije bi rekla da je ralno 30 dana. Ma samo da sve bude dobro, a o svemu cu tome odlucivati u hodu, kako doktor predlozi ili kako odlucimo suprug i ja, jer sada ovako mi je na pameti samo da sve bude uredno.

Pticaselicazgst
    15. Svibanj 2018. 11:01

Maggie znam da ide preko krvi, `ali mi je isto logicno i normalno da naprave uzv prije uzimanja krvi. Valjda ce nesto mjerit i na tom uzvu, ili ce samo vidjet dal ima srcane reakcije. Nemam pojma, vidit cu u ponedjeljak 🖒
    Da da ima nas, sve vise 😁😁 jedva cekam vidit tablicu. 😊
    Ja cu u 7 mjesecu 32 tak da mi mozes pisat 32 godine 😁

Ana89
    15. Svibanj 2018. 11:02

Cure, pitanje. Ni sat vremena otkad sam popila folnu kiselinu sam se lijepo ispovraćala 😐. I sad ne znam da li je što ostalo u organizmu ili ne,  da da pijem opet  kad mi se stomak potpuno smiri ili ne...uff. nikad mi se nije dogodilo dosad.
    Ja ću rađati u Rijeci. Imaju napredni prenatalni odjel, odlične kirurge i ginekologe, ipak ću ići na carski zbog nekih prethodnih problema ( doktori su mi i rekli). U KBC idem i na ultrazvuke. Inače živim u Istri, ali u Pulu ni pod razno. Imam loša iskustva vezana uz tu bolnicu i liječnike 😑.

url=https://lilypie.com]

url=https://daisypath.com]

Pticaselicazgst
    15. Svibanj 2018. 11:15

Ana89 mislim da nema potrebe da opet pijes. To se brzo apsorbira, a ne znam kakva je reakcija ukoliko se unese dupla dnevna doza. 😓

pepe1907
    15. Svibanj 2018. 11:56

Bulbi91

Jutro cure🤗…
    Ja sam tako lijepo nocas spavala pootvarali smo bili sve prozore i bilo je hladnjikavo i to mi je bas pasalo😁….
    Vidim da sve spominjete dodatne testove…jesam ja jedina koja vrlo vjerojatno nece ici ni na jedan?
    Meni je ovo 4.trudnoca (nakon 3.neuspjesne) i 4.g skoro iscekujemo taj mali smotuljak srece…. opet ti testovi nisu 100% tocni i mislim da u slucaju ne tako dobrih rezultata mogu uzrokovati stres kod jedne trudnice koja je u iscekivanju…
    Ovaj Nifty(4.000-5.000kn) mi je previse novaca kako god okrenes,za taj novac se moze svasta bebici kupiti….
    Kombinirani cu raditi jedino ako ce dr.inzistirati da ima potrebe za time…taman oko 11.tt idem na sljedeci pregled …ali naravno to je samo moje skromno misljenje o svemu😁…

Maggie Znaci ni jedan nije bas dobar?Sve mi se cini da ce jednostavnije biti sve posebno uzimati🙈

Allieh Hvala na objasnjenju,znaci sl.ko ebay funkcionira😁

ja cu isto tak..mozda onaj rani kombinirani cca 350kn ako bas moram

pepe1907
    15. Svibanj 2018. 12:01

vidim većina piše vinogradska...ja ako ćemo do tad još biti u hrv mislila sam u merkur nekak svi dobro pričaju za njih

Maggie85
    15. Svibanj 2018. 12:04
    166x118
    166x118

Maggie85
    15. Svibanj 2018. 12:05

No dobro, malo je mutno ispalo, ali za prvu verziju je dobro. Bit će bolje drugi put. Ovo je stanje na današnji dan! Ima nas već preko 30!! Kad budemo sve imali termine, onda ću nas složiti po redu, zasad ide ovakva radna verzija. Dajte komentare ako nešto treba dodati/mijenjati.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.