Dobro jutro curke!Maggi super za tablicu!👍😀
Hvala i za vitamine ako sta pronades u jednom komadu da ne moram piti saku tableta svaki dan.
Sto se tice dodadni testova ja sam odbila praviti.
Ovo redovno sto moram cu obaviti ,jer sam svjesno krenula na novu trudnocu s 37 god.I znam sebe i da mi reknu da nesto nije uredu ne bi mogla nista napravit.
Ako ce nesto poci po zlu nazalost nekad nitko ne moze utjecati tako ja sam optimista vjecni i neka mi je Bog na pomoci😉.
💜Karla💜Nicol💙Anton
Za tablicu:
Termin po uzv 19.12.,a po Z.M 18.12. Prvo dijete,27.g
Mjesto poroda:Vinogradska
Jutro 😊
Pepe mislim da se kombinirani ne placa ako je preko socijalnog,al nisam sigurna. U 1.trudnoci nisam isla, a ne znam jos ni ocu li sad.
Mene zezaju potencijalne bakterije u urinu, vrijednost leukocita mi je povisena pa doktorica sumnja da je nekakva infekcija tako da sad moram nosit urin na higijenski i radit urinokulturu. 😏
seudoHTML, UBBCode and BB Code
Dobro jutro curke!Maggi super za tablicu!👍😀
Hvala i za vitamine ako sta pronades u jednom komadu da ne moram piti saku tableta svaki dan.
Sto se tice dodadni testova ja sam odbila praviti.
Ovo redovno sto moram cu obaviti ,jer sam svjesno krenula na novu trudnocu s 37 god.I znam sebe i da mi reknu da nesto nije uredu ne bi mogla nista napravit.
Ako ce nesto poci po zlu nazalost nekad nitko ne moze utjecati tako ja sam optimista vjecni i neka mi je Bog na pomoci😉.
Evo,sad vidim da nisam jedina sto se tice takvog razmisljanja...ja imam 27g...ma samo daj Boze da su bebice zive i zdrave 🙏♥
Lako za sve ostalo...
Za tablicu: Split, termin mi jos nije utvrđen 100% al po zm 12.12. Imam 29.g., drugo dijete i splitsko rodilište
seudoHTML, UBBCode and BB Code
To i ja kazem🙏❤️ .
Za tablicu :Stuttgart,termin 13.12.2018.mjesto poroda Stuttgart,3. dijete.😀
💜Karla💜Nicol💙Anton
Ja ću svoje podatke dati nakon prvog pregleda i/ili kad sam sigurna da scre kuca, dotad mi je sve još nekako nestvarno i previše nesigurno.
Što se tiče testova, još nisam ništa odlučila, na Nifty sigurno neću, a što se ostalih tiče, odlučit ću u hodu i u konzultacijama sa svojom ginekologinjom.
Luka ❤
Kani07 ti si mi jos najbliza od svih.
Jos nisam razmisljala o bolnici buduci da kroz koji mjesec selimo na drugu stan pa mi je to malo problem. Razmisljam izmedu grada koji mi je blizu i Munchena. Buducu da je prvo,nemam pojma kako bi. Stolica,krevet,bazen 🧐
Termin 19.12.2018.
21 godina,prvo dijete.
Jutro curke 😊 mucnine prosle pa sad jedem svaka 3 sata 😂 popodne pregled, pa vrijeme kratim ucenjem obzirom da i studiram
Za tablicu: termin po Z.M. 10.12, porod Vinogradska, prvo dijete, 27 god
Sortiraj odgovore
Najstariji