Moj ginic radi u vinogradskoj tako da ja idem iskljucivo kod njega i samo daj Boze da dalje bude sve ok ,nadam se da ce mi on i na porodu biti…a oko sebe imam samo pozitivne kom za vinogradsku….
Bulbi kod kog ides? I moj radi u Vin pa zato i ja planiram tamo.
Maggie tablica 👍🔝
Moj ginic radi u vinogradskoj tako da ja idem iskljucivo kod njega i samo daj Boze da dalje bude sve ok ,nadam se da ce mi on i na porodu biti…a oko sebe imam samo pozitivne kom za vinogradsku….
Maggie tablica 👍🔝
Kod dr.Vukovica😊....a ti?
28 godina ( u listopadu ću 29), Istra, rodit ću u Rijeci
Prva beba, termin 07.12. 2018.
url=https://lilypie.com]
url=https://daisypath.com]
CherryDu, nadam se da će danas na pregledu biti sve u redu. Kako si na kraju rekla mužu, kako je reagirao?
P.S. Pretpostavila sam da je "Du" za Dubrovnik pa sam tako upisala u tablicu. Ispravi me ako nije tako.
ahahaha, muz jos nista nezna, dolazi danas navecer hahahhah...umrijet ce! je je, dubrovnik je, 28.god, prvo dijete, a ostalo javljam kad doktor danas kaze misljenje. hvala ti puno na trudu
Maggie tablica 👍🔝
Kod dr.Vukovica😊….a ti?
Dr. Tuckar 😊
Maggie tablica 👍🔝
Kod dr.Vukovica😊….a ti?
Dr. Tuckar 😊
Ja sam za vecinu ginekologa u vinogradskoj cula pohvale,tako da ne sumnjam...u dobrim smo rukama😊
Slazem se 😊 a i tu smo negdje s terminima, mozda cemo se i druzit u Vin 😊
Slazem se 😊 a i tu smo negdje s terminima, mozda cemo se i druzit u Vin 😊
Hehe,da bilo bi bas zgodno😊
za tablicu
29 god, prvo dijete, Zg i rodit ću u Zg, termin 9.12. ili 11.12. kad saznamo spol javim ime 😊
Sortiraj odgovore
Najstariji