Zimske bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    15. Svibanj 2018. 17:43

Samo da javim dojmove s pregleda. Sve ok, iduci pregled za 3 tjedna i kombinirani probir. Sad je malo lakse kad je sve ok 😊

Pticaselicazgst
    15. Svibanj 2018. 18:01

Super Suzy :) bas mi je drago da je sve u redu 😁 koliko je bebica velika?

TPol
    15. Svibanj 2018. 18:02

Imaš u dm isto od Ove marke magnezium 

TPol
    15. Svibanj 2018. 18:03

Ptica Uh bas mi zao :( 
    Suze super za pregled ! 

Eni.6
    15. Svibanj 2018. 18:16

Evo i ja da prijavim mucnine,za sad bez povracanja ali tu su od prvog dana ulaska u 8.tjedan 

To get the code: Tap and

VelikoSretnoDijete
    15. Svibanj 2018. 18:16

Plus ko’ kuca! 🎈Pozdrav zene. Nadam se da cemo se druzit kao kuca. Prije malo vise od godinu dana neuspjesna trudnoca, nije prokucalo srce. 
    Trenutno me panika vise od prvog pregleda nego poroda, jer niti jedan uzv do sada nije bio lijep i pozitivan. Mislim da cu do prvog pregleda cekat da udem u 7.tjedan kada bi se sve trebalo vidjeti da odmah znam na cemu sam :)
    Citamo se!

Nije važno odakle dolaziš ni kuda ideš ako si sretan dok hodaš.

VelikoSretnoDijete
    15. Svibanj 2018. 18:18

Nadam se da cemo se druzit do kraja ovaj put*** mozda ima nekoga sa jesenskih beba 2017?

Nije važno odakle dolaziš ni kuda ideš ako si sretan dok hodaš.

Nunii
    15. Svibanj 2018. 18:20

TPol

Imaš u dm isto od Ove marke magnezium

Koristim zeljezo i folnu od tog proizvodaca buduci da mi gin nije rekla od kojeg proizvodaca smijem. Mda su ovi kao za ljude koji ne jedu meso.Polako spadam u tu skupinu buduci da mi se sve vise mesa gadi. Ako se nece sloziti uzeti cu neke druge. Kako se uopce krecu cijene folne u Hr? 

Bruna92
    15. Svibanj 2018. 18:26

Pozdrav svima,
    Nova sam tu, trudna sam 8+6 i za sada je sve u redu :)

barbiemama
    15. Svibanj 2018. 18:39

pozdrav novim curama 😘 uz želju za školskom trudnoćom i zdravim bebama 😊

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.