Bulbi i meni su micnine bile najgore u 8 tjednu, onda se pocelo smirivati. Malo odmori pa kasnije opet probaj nesto pojest. 🖒
Odlicno da je sve u redu i da je doktor rekao da nema razloga za brigu 😍☺
Mi imamo po dva imena za curu i decka. Ne znam kako cemo odlucit, mislim da cu ja bit ta koja ce na kraju prelomit 😁😁
Kaja mi je vise tradicionalno a Katja je trenutno modernije barem meni.
A dobro proci ce i te mucnine😁....ma dr.me sad skroz umirio,vec je navikao da me uhvati panika na momente i onda ga izresetam sa pitanjima🙈...
Mi imamo ime i za curu i za decka...al mozda se i to promijeni do 12.mj😁
Ajme svako malo postajem sve vise svjesnija da cu bit mama 😍😍
Curke tko ce od nas vodit tablicu? Vidim da je to dosta popularno u drugim grupama (jesenske, ljetne bebe). Ja trenutno nazalost imam pristup netu doma jedino sa moba, na poslu mi je to tesko radi kolega 😓 ima li koja dobrovoljka? ☺
Ajme svako malo postajem sve vise svjesnija da cu bit mama 😍😍
Curke tko ce od nas vodit tablicu? Vidim da je to dosta popularno u drugim grupama (jesenske, ljetne bebe). Ja trenutno nazalost imam pristup netu doma jedino sa moba, na poslu mi je to tesko radi kolega 😓 ima li koja dobrovoljka? ☺
Ja imam neke ideje za ženska imena, imam i favorita, s muškim imenima samo ideje ( ali malo njih) . Pokazao se veći izazov naći muško nego žensko ime. Imam još 30 ak tjedana za razmisliti 😁😊
url=https://lilypie.com]
url=https://daisypath.com]
Ana slazem se. Lakse je sa zenskim imenima, ima ih puno vise ljepsih. ☺ kod muskih je bas slab izbor. 😓
Buni čestitke za svadbu drugo tromjesječje je definitivno najljepše , nema nekih posebnih tegoba trbuh nije prevelik , i totalno si pokretan tako da za vjenčanje prekrasno plus ne trebate Radit onaj trudnički fotoshooting hehe ....
da muška imena su puno teza ali ja sam prosli put pogriješila pa svima govorila ime i onda su je već počeli zvat tako i kad se rodila bilo je glupo mijenjat 😒 Ovaj put neću nista govorit
Tablicu bi bilo zgodno Napravit zbog termina i preglednosti mi smo imali na našoj temi od ljetnica 2016 ja na žalost ne mogu jer slabo vremena imam trčim za malom i pisem s mobitela ...
Trudnice moje nadam se da ste mi dobro sve....evo da javim dojmove sa kombiniranog...znaci sada sam 11+6 po UZV sam 12 tjedana. Ujutro sa uputnicom otisla u petrovu. Prvo sam vadila krv iza glavne zgrade e endokrinoloskom lab. Tamo sam cekala oko pola sata. Zatim sam isla u glavnu zdradu u podrum na ultrazvuk. Tamo sam cekala 2 sata. Pregledaju vas vaginalnim ultrazvukom izmjere velicinu nuhalnog nabora koji je u mom slucaju iznosio 0.7mm sto sam kasnije po guglanju vidjela da je to ok da nesmije biti vise od 3mm. Na uzv mi je pokazala povecano okice, gornju i donju celjust, obje rucice i nogice i srceko kako kuca. Tako da mi je zbog togs drago sto sam otisla jer sam puno toga bolje vidjela nego kod svoje gin. Zatim sam nalaz nosila natrag u lab gdje sam vadila krv i rez. Cu dobiti mailom za 7-10 dana. Eto nadam se da sam nekome pomogla u slicaju da se odluci na tu pretragu. Puno vas pozdravljam. Drzite mi se curke 😘😘
Teatoni puno hvala sto si podjelila iskustvo s nama. ☺ i bas mi je drago da je bebica u redu i da se razvija kako treba 😍😍
Ja cu obavit nifty, ne znam da li i onda mjere nuhalni nabor?
Koliko ja znam mislim da ne. Samo vade krv i direktno iz krvi uzimaju dnk bebe koja pokazuje dali ima anomalija. Bar mislim.. 😊
Sortiraj odgovore
Najstariji