Zimske bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Bulbi91
    15. Svibanj 2018. 12:10

pepe1907

vidim većina piše vinogradska…ja ako ćemo do tad još biti u hrv mislila sam u merkur nekak svi dobro pričaju za njih

Moj ginic radi u vinogradskoj tako da ja idem iskljucivo kod njega i samo daj Boze da dalje bude sve ok ,nadam se da ce mi on i na porodu biti...a oko sebe imam samo pozitivne kom za vinogradsku....

Bulbi91
    15. Svibanj 2018. 12:11

O i tablica je vec tu😊.Super si ju sredila Maggie😊

• Eglantine32
    15. Svibanj 2018. 12:14

Draga u 7 tjednu ;)

• Maraska
    15. Svibanj 2018. 12:24

Maggie, svaka ti čast,  baš si se potrudila 😊
    Evo, ja ću u 7.mj. navršiti 34 godine, izgleda da sam najstarija 😯 Ovo mi je 1. trudnoća. Iz Zadra sam, tu namjeravam i ostati ☺
    Termin mi je 25.12., na Božić ☺

Pticaselicazgst
    15. Svibanj 2018. 12:32

Maggie super je 😍😍 bravo svaka cast  🖒🖒 
    Ajme ima naaas 😁😁 jos kad pocnemo punit tablicu  😃😃

• Kani07
    15. Svibanj 2018. 12:38

Maggie tablica👍😄 super ,hvala mozes dodat moje god 37 izgleda da sam najstarija🤣🤣🤣

💜Karla💜Nicol💙Anton

TPol
    15. Svibanj 2018. 13:08

Maggi super je tablica evo moji podataka 
    Mjesto Beč , drugo dijete , uskoro cu 30 i termin je 26.12 po izračunu a po ultz 30.12 mada deugi put će se znat "točan" termin 
    Sta sw tiče vitamina ovdje imaju za pit bas tablete podijeljene po semestrima stavit cu tablicu sta ima u ovim za prvo tromjesječje . Ja sam pila folsaure plus znaci uz to kao jos vitamini . 
    Od testova cu Radit taj ultz gdje gleda nunalni nabor i kost nosa , srce i mjeri bebu. Bez vađenja krvi to košta 100eura i posle u 20 tjednu imamo neki organscreening gdje preko ultz jos gleda jesu svi organi na mjestu i tu kaže spol recimo 99posto točno to dođe 150eura 

TPol
    15. Svibanj 2018. 13:09

• Teatoni
    15. Svibanj 2018. 13:20

Evo i mene za tablicu
    Godine 28
    Zagreb
    Termin 27.11.
    Prvo dijete

Maggie85
    15. Svibanj 2018. 13:25

CherryDu, nadam se da će danas na pregledu biti sve u redu. Kako si na kraju rekla mužu, kako je reagirao?
    P.S. Pretpostavila sam da je "Du" za Dubrovnik pa sam tako upisala u tablicu. Ispravi me ako nije tako.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.