vidim većina piše vinogradska…ja ako ćemo do tad još biti u hrv mislila sam u merkur nekak svi dobro pričaju za njih
Moj ginic radi u vinogradskoj tako da ja idem iskljucivo kod njega i samo daj Boze da dalje bude sve ok ,nadam se da ce mi on i na porodu biti...a oko sebe imam samo pozitivne kom za vinogradsku....
Maggie, svaka ti čast, baš si se potrudila 😊
Evo, ja ću u 7.mj. navršiti 34 godine, izgleda da sam najstarija 😯 Ovo mi je 1. trudnoća. Iz Zadra sam, tu namjeravam i ostati ☺
Termin mi je 25.12., na Božić ☺
Maggie super je 😍😍 bravo svaka cast 🖒🖒
Ajme ima naaas 😁😁 jos kad pocnemo punit tablicu 😃😃
Maggie tablica👍😄 super ,hvala mozes dodat moje god 37 izgleda da sam najstarija🤣🤣🤣
💜Karla💜Nicol💙Anton
Maggi super je tablica evo moji podataka
Mjesto Beč , drugo dijete , uskoro cu 30 i termin je 26.12 po izračunu a po ultz 30.12 mada deugi put će se znat "točan" termin
Sta sw tiče vitamina ovdje imaju za pit bas tablete podijeljene po semestrima stavit cu tablicu sta ima u ovim za prvo tromjesječje . Ja sam pila folsaure plus znaci uz to kao jos vitamini .
Od testova cu Radit taj ultz gdje gleda nunalni nabor i kost nosa , srce i mjeri bebu. Bez vađenja krvi to košta 100eura i posle u 20 tjednu imamo neki organscreening gdje preko ultz jos gleda jesu svi organi na mjestu i tu kaže spol recimo 99posto točno to dođe 150eura
CherryDu, nadam se da će danas na pregledu biti sve u redu. Kako si na kraju rekla mužu, kako je reagirao?
P.S. Pretpostavila sam da je "Du" za Dubrovnik pa sam tako upisala u tablicu. Ispravi me ako nije tako.
Sortiraj odgovore
Najstariji