Zimske bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Pticaselicazgst
    14. Svibanj 2018. 21:51

I meni cini da je tako.. od cega se sve sastoji pregled? Mjere bebu, sta jos gledaju? Ja imam sljedeci tjedan pregled a bit cu u 11 tjednu pa me zanima kako ce izgledat taj pregled, usput cu napravit i nifty. 

• Teatoni
    14. Svibanj 2018. 22:26

Pa neznam koliko ti je potrebno raditi komb i nifty. Prvo napravi komb pa ako nedaj boze rezultati pokazu odstupanja onda tek napraviti nifty da budes 100 posto sigurna. Zasto baciti 4000 kn ako je sve ok. 😏 mjere tjeme-trticu duzinu, nuhalni nabor, dali je vidljiva nosna kost i gestacijska dob

barbiemama
    15. Svibanj 2018. 05:56

jutro ❤️

meni su mučnine prošle. ali jučer sam bila toliko emotivna da sam se rasplakala ko kišna godina radi gluposti i nitko me nije mogao utješiti 😂

imamo brdo prelijepih ženskih imena. a muška su mi onako.... ok, nit smrde nit miriše. 

netko je spominjao Kaja - Katja. i meni je malo ljepše Katja 😊

Maggie85
    15. Svibanj 2018. 06:45

Dobro jutro! Evo javlja se dobrovoljka za tablicu! Imam komp i doma i na računalu pa mi nije problem, ionako sam rekla da pratim koliko nas ima 
    Predlažem da mi javite odakle ste, predviđeni termin poroda, spol (kad saznate), ime/na (ako želite), i mjesto poroda (bolnica /grad). Ako netko ima još neki prijedlog, neka kaže. Možda i da li vam je prvo dijete ili ne...?
    Javit ću vam u vezi vitamina svakako. Jučer sam gledala ona 3 proizvoda, ali svakom sam našla neku manu tako da sam tražila dalje, ali nisam ništa pametno našla. Bilo bi super kad bi i DHA i EPA (i to u dobrim omjerima) bile sadržane, da ne moramo pit 5 tableta na dan. Danas nastavljam potragu pa se javim.
    Mi smo se odmah odlučili za Nifty jer je točnost kombiniranog navodno 70% (internet podatak) i često ženama daje lažno pozitivan rezultat pa onda idu raditi Nifty i umru od brige dok nalaz ne stigne. Radi se o tome da ta dva testa u obzir uzimaju sasvim različite parametre, pa ako je netko već odlučio ići na oba testa, zašto ne? Samo ćete biti duplo mirniji. Tako ja gledam na to. Ako biste htjeli uštedjeti novce, pričekajte rezultat kombiniranog. I da, dr. koji mi je radio Nifty u Suncu je rekao da je točnost kombiniranog 90% na što sam se iznenadila tako da evo i ta informacija, ako nekome nešto znači.

AllieH
    15. Svibanj 2018. 08:52

Netko je pitao kako ide naručivanje s iHerba. Vrlo jednostavno, može se platiti ili direktno karticom ili PayPalom, poštarina ovisi o težini paketa, ali obično to bude 5-20kn - obično slanje. Bitno je samo paziti da iznos pošiljke (skupa s poštarinom) ne prelazi 160kn budući da je podložno carinjenju jer se radi o američkoj stranici. 

Tako da ako se uzima više stvari, bolje je razdvojiti na više narudžbi kako bi se izbjegle dodatne komplikacije i eventualni troškovi. Sve stigne u roku 1-3 tjedna, kako kad. Često naručujem i nikad nikakvih problema. 

Luka ❤

Pticaselicazgst
    15. Svibanj 2018. 09:27

Maggie super 😊 imamo tablicu onda 🤗
    Zanima me kakav ti je bio pregled kad si isla na nifty, jel mjerio bebicu, jel bilo ista drukcije od pregleda prije?
    Meni bi do sada izmjerio duzinu i pokazao srcanu reakciju, pa me zanima jel sad ista drukcije s obzirom da je bebac sigurno narastao i razvio se u odnosu na zadnji pregled.. nadam se da me kuzis, danas sam skroz zbunjena neka 😁
    Uff nadam se da ces nac neke idealne tablete, ne bi ja pila puno tableta. Pola toga zaboravim kroz dan, trudnicki mozak 😥

Mi deff isto idemo na nifty, oko toga se uopce ne mislim puno. 🖒

Za tablicu:
    Split, 7.12.2018, mjesto poroda zg ili st.

Pticaselicazgst
    15. Svibanj 2018. 09:28

I prvo dijete nam je. 😍

pepe1907
    15. Svibanj 2018. 09:34

Teatoni

Trudnice moje nadam se da ste mi dobro sve….evo da javim dojmove sa kombiniranog…znaci sada sam 11+6 po UZV sam 12 tjedana. Ujutro sa uputnicom otisla u petrovu. Prvo sam vadila krv iza glavne zgrade e endokrinoloskom lab. Tamo sam cekala oko pola sata. Zatim sam isla u glavnu zdradu u podrum na ultrazvuk. Tamo sam cekala 2 sata. Pregledaju vas vaginalnim ultrazvukom izmjere velicinu nuhalnog nabora koji je u mom slucaju iznosio 0.7mm sto sam kasnije po guglanju vidjela da je to ok da nesmije biti vise od 3mm. Na uzv mi je pokazala povecano okice, gornju i donju celjust, obje rucice i nogice i srceko kako kuca. Tako da mi je zbog togs drago sto sam otisla jer sam puno toga bolje vidjela nego kod svoje gin. Zatim sam nalaz nosila natrag u lab gdje sam vadila krv i rez. Cu dobiti mailom za 7-10 dana. Eto nadam se da sam nekome pomogla u slicaju da se odluci na tu pretragu. Puno vas pozdravljam. Drzite mi se curke 😘😘

koja je cijena?

pepe1907
    15. Svibanj 2018. 09:38

za tablicu: cca 16.12/zg (za sad) prvo dijete 28god 😉

Bulbi91
    15. Svibanj 2018. 09:41

Jutro cure🤗...
    Ja sam tako lijepo nocas spavala pootvarali smo bili sve prozore i bilo je hladnjikavo i to mi je bas pasalo😁....
    Vidim da sve spominjete dodatne testove...jesam ja jedina koja vrlo vjerojatno nece ici ni na jedan?
    Meni je ovo 4.trudnoca (nakon 3.neuspjesne) i 4.g skoro iscekujemo taj mali smotuljak srece.... opet ti testovi nisu 100% tocni i mislim da u slucaju ne tako dobrih rezultata mogu uzrokovati stres kod jedne trudnice koja je u iscekivanju...
    Ovaj Nifty(4.000-5.000kn) mi je previse novaca kako god okrenes,za taj novac se moze svasta bebici kupiti....
    Kombinirani cu raditi jedino ako ce dr.inzistirati da ima potrebe za time...taman oko 11.tt idem na sljedeci pregled ...ali naravno to je samo moje skromno misljenje o svemu😁...

Maggie Znaci ni jedan nije bas dobar?Sve mi se cini da ce jednostavnije biti sve posebno uzimati🙈

Allieh Hvala na objasnjenju,znaci sl.ko ebay funkcionira😁

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.