Zimske bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Bulbi91
    14. Svibanj 2018. 15:28

Evo tu je sve objasnjeno 😊https://isandra.weebly.com/mthfr/mthfr
    Meni je otkriveno u sklopu obrade trombofilije.Sve u svemu imali il ne imali navedenu mutaciju folna kiselina nikako nije dobar oblik.

Pticaselicazgst
    14. Svibanj 2018. 15:40

Hvala bulbi. Nisu me nikad slali na te pretrage, eventualno bi mogla sama traziti. 😑 

Bulbi91
    14. Svibanj 2018. 15:48

Pticaselicazgst

Hvala bulbi. Nisu me nikad slali na te pretrage, eventualno bi mogla sama traziti. 😑

Ma nista,oni obicno salju nakon spontanih...
    Ma taman da ih i ne odradis ...jednostavnije ti je kupit aktivni folat pa si mirna...

Bulbi91
    14. Svibanj 2018. 15:50

Evo i ove koliko vidim nemaju folne,ali ni folata eventualno da se folat dodatno uzima😁

Nunii
    14. Svibanj 2018. 15:58

Maraska

Nunii, čestitam 😊 Kod svadbi cesto ispadne tako da se udvostruči broj ljudi. Najvažnije je da su to oni koje želiš kraj sebe i da vam oboma sto manje toga bude nametnuto.
    Roditelji i obitelj često u najboljoj namjeri znaju pretjerati pa time dođe do nepotrebnog stresa.
    Mislila sam da će trebati više vremena dok zatrudnim pa da ćemo početi "raditi na tome" i onda se vjenčati sad u 6.mj.
    Iznenađenje je bilo što nije dugo trebalo pa sad trebamo odlučiti kako sve organizirati. Uskoro ćemo udružiti obitelji da iznesu prijedloge pa ćemo odlučiti.
    Voljela bih da barem prođe prvo tromjesečje pa da onda napravimo manju svadbu. Iako su kod nas običaj veće svadbe, mi smo više za nešto do 30 ljudi.

Hvala svima :D
    Nadam se da mi broj pozvanih nece biti veci od 30 . Na meni od planiranja nije bas nista ostalo. A bake ne znaju za trudnocu jos. Jedva cekam da prode jos taj mjesec pa da idemo kuci. Samo se nadam cim manje stresa oko toga,ali zensko sam i ne znam drugacije hahah vec imam ja sve u glavi kako bi sta trebalo izgledati dok je ovaj moj u onom svijetu "ona je zensko pa ce sve to planirati". Jos bolje mi da smo se odlucili mjesec i pol prije.Ovako bi mi koma bilo.Zamisli trudna i moram cekati tri ili cetiri mjecesa i sve planirati. Tisucu puta bih sve promijenila sigurno.Ovako kako kazem tako i je.Dragi se samo slozi 

Bulbi91
    14. Svibanj 2018. 16:06

Nunii Ma bit ce to sve ok...taman ce ti mucnine proci😁...najvaznije je da napravite onako kako vama odgovara😊....meni osobno su manja vjencanja prekrasna.....ne volim svadbe🙈...
    Nas je na nasem vjencanju bilo ni 20 i mogu rec da su svi bili sretni i zadovoljni i dobili smo samo pozitivne komentare😊...da se opet udajem nista ne bih mijenjala....

pepe1907
    14. Svibanj 2018. 16:06

mi imamo svadbu u 7 mj. a to smo dogovorili prosle godine, tj.dnevna je varijanta svadbeni rucak..za cca 70 tad cu ni trudna 4 mj a i iskreno neda mi se imat klasicnu svadbu nismo.mi taj tip..maticar na otvorenom i rucak i do 20h sam doma...😁

Pticaselicazgst
    14. Svibanj 2018. 16:07

Maggie ajde please onda kad izgooglas koje su najbolje prenatal od ovih sta je bulbi stavila podjeli s nama, pa cu onda te uzet. Hvala 🤗🤗

Bulbi91
    14. Svibanj 2018. 16:24

Pepe Takva vjencanja volim😊... i mi smo samo kod maticara obavili,imala veceru,a poslije zapartijali u apartmanu😊....i noc prije smo partijali s kumovima...😁

Pticaselica ja se slazem...😊 samo cemo morat s iherba narucit...predpostavljam da je slicno kao ebay...

Mene dns bas jako zeza mucnina ujutro sam se fino najela...al rucak jedva da sam par zalogaja pojela...
    Jednostavno nije mi dobro ni kad sam sita ni kad sam gladna...isla ja gnjavit svog dr.za nalaz sta je ono pisao za cerviks kaze da ne brinem da je sve ok,da je to u biti ono sto se ona krv slijevala..sad sam predahnula...

Nunii
    14. Svibanj 2018. 17:20

Meni je blesavo raditi svadbu od njih +100. Kazem da ce nam taj novac vec za nesto drugo dobro doci.Ovako max 30 i  cao. Tada cu 15 tjedan negdje i nemam volje za nista vise. Isto maticar i kasnije kod kuce to proslavti i to je to.Svejedno mislim da cu oko ponoci vec ici spavati.  Mozda izdrzim kojim slucajem i malo duze haha 
    Ne znam jel bilo pitanje vec na ovoj temi,ali jeste razmisljale o imenima? Dragi je odlucan,a ja imam tri imena za curicu i sva tri su mi toliko dobra da ne znam koje cu.Kada kazem da mi je prvo Kaja,vecina ih kazu Katja je ljepse,a ja izmedu ponovno ostanem. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.