Zimske bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Bulbi91
    14. Svibanj 2018. 12:41

Nuni cestitam😊...
    Jooj i ja jedva cekam 2.tromjesecje....mislim si da cu ipak biti nekako mirnija...
    U cet cu do dr.op. po neke uputnice pa cu vidjet s njom za slergije sto cu..inace imam doma inhalator samo moram fiziolosku kupit pa ako nista inhalirat cu se iako mi to zna biti tlaka....
    Joj,meni sad nes nije dalo mira i isla proucavat zadnji nalaz i pise CC Dilatiran sa tekucom krvi i isla googla i to znaci da je prosiren...dr mi nije to nista spominjao...i sad sam sva u brigama...😑

14. Svibanj 2018. 12:45

Nunii

Osim folne uzimam zeljezno i magnezij.
    Ljubormona sam na vas koje jedete jaja :(
    Meso mi i dalje ne odgorava. Piletina,svinjetina i govedina fuj.Riba je ok,pogotovo stapici. Uzasno koliko hrane mi jednostavno ne odgovara i smrdi. Dobro KFC i njihova piletina ima neki manji prolaz.
    I sarmu bi jakooo.Samo jedva cekam da dodem kuci i da je baka spremi.
    Kod nas se spremaju svatovi.Uglavnom bake i djedovi su puno uskocili pa se ne trebam brinuti o tome. Iako i dalje osjecam nervozu.Htjela sam desetak ljudi,imam ih plus duplo. Al ok,proci ce i to. To je samo jedan dan pa ce biti lakse.

Nunii cestitam...joj meni kad se sjetim svoje svadbe i stresa. jos je padala kisa, muz mi je oplako jer je bio uvjeren da cu ja dozivit zivcani jer ce mi haljina bit sva prljava kad budem isla do crkve jer se islo pjesice od prijema do crkve hahhahahaha

Maggie85
    14. Svibanj 2018. 12:53

Od dodataka radi trudnoće pijem aktivni folat, pila sam ga i prije trudnoće.
    Ostalo što pijem pijem radi štitnjače: selen, B12, cink+bakar. Pijem i ulje jetre bakalara koje ima DHA pa je dobro i za trudnoću. Mislila sam kako će mi doktorica na zadnjem pregledu reći da se prebacim s folata na neki multivitamin jer sam prošla 1. tromjesečje, ali nije ništa rekla pa nastavljam ovako dalje dok ne potrošim zalihe, ali mislim da ću uskoro naručiti nešto s iHerba što bi sastavom bilo slično prenatalu, tj. ovim proizvodima iz ljekarni. U fazi sam proučavanja najboljih omjera pa ako nešto pametno smislim, javit ću vam.

Bulbi91
    14. Svibanj 2018. 13:04

Maggie85

Ostalo što pijem pijem radi štitnjače: selen, B12, cink+bakar. Pijem i ulje jetre bakalara koje ima DHA pa je dobro i za trudnoću. Mislila sam kako će mi doktorica na zadnjem pregledu reći da se prebacim s folata na neki multivitamin jer sam prošla 1. tromjesečje, ali nije ništa rekla pa nastavljam ovako dalje dok ne potrošim zalihe, ali mislim da ću uskoro naručiti nešto s iHerba što bi sastavom bilo slično prenatalu, tj. ovim proizvodima iz ljekarni. U fazi sam proučavanja najboljih omjera pa ako nešto pametno smislim, javit ću vam.

Meni je jedna cura s mthfr mutacijom bila slala slike prenatala koje narucuje s iherba bas imaju aktivni folat.Bas cu potrazit pa stavim.Jedino ja jos nikako nisam narucivala od tamo.Jel to slicno kao i ebay funkcionira?

Bulbi91
    14. Svibanj 2018. 13:07

• Maraska
    14. Svibanj 2018. 13:30

Nunii, čestitam 😊 Kod svadbi cesto ispadne tako da se udvostruči broj ljudi. Najvažnije je da su to oni koje želiš kraj sebe i da vam oboma sto manje toga bude nametnuto.
     Roditelji i obitelj često u najboljoj namjeri znaju pretjerati pa time dođe do nepotrebnog stresa.
    Mislila sam da će trebati više vremena dok zatrudnim pa da ćemo početi "raditi na tome" i onda se vjenčati sad u 6.mj.
    Iznenađenje je bilo što nije dugo trebalo pa sad trebamo odlučiti kako sve organizirati. Uskoro ćemo udružiti obitelji da iznesu prijedloge pa ćemo odlučiti. 
    Voljela bih da  barem prođe prvo tromjesečje pa da onda napravimo manju svadbu. Iako su kod nas običaj veće svadbe, mi smo više za nešto do 30 ljudi.

Maggie85
    14. Svibanj 2018. 14:38

Bulbi91

Maggie85

Meni je jedna cura s mthfr mutacijom bila slala slike prenatala koje narucuje s iherba bas imaju aktivni folat.Bas cu potrazit pa stavim.Jedino ja jos nikako nisam narucivala od tamo.Jel to slicno kao i ebay funkcionira?

Hvala ti puno puno za slike, idem sad sve ugooglati da usporedim!
    A za eBay ne znam, ja nisam od tamo naručivala

Pticaselicazgst
    14. Svibanj 2018. 15:03

Ja sam cula da su dobre prenatal od novalaca, tak da mislim da cu te uzet. 🖒

Bulbi91
    14. Svibanj 2018. 15:18

Pticaselicazgst

Ja sam cula da su dobre prenatal od novalaca, tak da mislim da cu te uzet. 🖒

Nisu dobre za osobe s mthfr mutacijom jer sadrze folnu kiselinu...ove gore na slikama su sa aktivnim folatom...ne znam jesi li se ikad testirala....

Pticaselicazgst
    14. Svibanj 2018. 15:20

Nisam se testirala.. sto to znaci? Jel postoje neke indikacije radi kojih bi trebala? Kako si ti primjetila da bi se trebala testirati?

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.