Ja sam do sad s probavom uvijek bila super, nadam se da ce se nastaviti i u blazenom stanju. a mokrenje, e jedno 100puta na dan, prije nego sam znala da sam trudna bila sam uvjerena da sam se prehladila al s obzirom da sam vazda zabundana nij emi bilo jasno gdje sam se uspjela prehladiti kad ono .. a recite mi sto od vitamina konzumirate, naravno osim raznolike prehrane? nisam sigurna sto ce mi doktor predloziti pa je dobro ovako cuti i iskustva iz prve ruke. ja sam recimo prije same trudnoce razgovarala s doktorom i dva mjeseca prije nego sam ostala trudna pila sam one tablete iz dma A-Z mama, jer su identicne po sastavu s prenatalom pa sam pila radi folne i ostalih dodataka a sada nisam sigurna sto uzimati?
I kod nas lije kisa,vrijeme ko stvoreno za spavanje
...ja jos bila odrijemala nrkuh sat i pol 🙈....
Od vitamima ja uzimam aktivni folat,d vitamin,magnezij i selen....
Cherry, ja ti za sad uzimam samo folnu kiselinu, al isto mislim da ne bi bilo loše uzimati još nešto jer vidim da mi je imunitet nešto slabiji. Česte su prehlade. Moja je taman pri kraju.☺
Moji imaju dosta svog povrća i svega, pa mi je lakše kad znam što jedem. Sad ću za ručak imati juhu od domaćeg pileta, kuhani špinat i jaja. Meni dovoljno. ☺
Ponekad popijem limunadu od domaćih limuna, jedem dosta povrća i uz to sve bih eventualno mogla uzeti jos magnezij. To bi mi bilo sasvim dovoljno.
ja pijem elevit i evo trebala bi krenut na novu kutiju za 3 dana...i jos pijem omegu 3 od NW
I kod nas lije kisa,vrijeme ko stvoreno za spavanje
…ja jos bila odrijemala nrkuh sat i pol 🙈….
Od vitamima ja uzimam aktivni folat,d vitamin,magnezij i selen….
Ja idem nešto jesti i vraćam se spavati također 😃 Uzimam vitamin A i C, magnezij i ofc folnu kiselinu sa dodatkom 12 vitamina i željeza.
url=https://lilypie.com]
url=https://daisypath.com]
sto se tice prehrane mislim da sam tu relativno ok, jedem dosta raznoliko i dosta povrca..samo mi malo voce ne ide bas najbolje, morat cu se tu malo disciplinirat. a i ja imam srecu da me baka i djed opskrbljuju povrcem.
Ana Ma treba odmorit kad god se ukaze prilika😁...
Ja od kad sam na mirovanju vec oko 4 se budim radi utrogestana i onda zaspim opet tek oko 7-8,pa se probudim pojedem i opet odrijemam i tako u krug..🙈
Ja se isto trudim raznoliko jest,al s obzirom da he strogo mirovanje upitanju osudena sam jesti vecinom sto mi dragi spremi...a on nije tip od variva i juha i bas ne zna s time...a meni tako to kusno fali...sutra mi mama dolazi kuhat poriluk i bas sam sretna 😍...
Od voca mi najvise pase hladni ananas🍍
Osim folne uzimam zeljezno i magnezij.
Ljubormona sam na vas koje jedete jaja :(
Meso mi i dalje ne odgorava. Piletina,svinjetina i govedina fuj.Riba je ok,pogotovo stapici. Uzasno koliko hrane mi jednostavno ne odgovara i smrdi. Dobro KFC i njihova piletina ima neki manji prolaz.
I sarmu bi jakooo.Samo jedva cekam da dodem kuci i da je baka spremi.
Kod nas se spremaju svatovi.Uglavnom bake i djedovi su puno uskocili pa se ne trebam brinuti o tome. Iako i dalje osjecam nervozu.Htjela sam desetak ljudi,imam ih plus duplo. Al ok,proci ce i to. To je samo jedan dan pa ce biti lakse.
Proci ce mucnice, ja jedva cekam 2 tromjesečje da napokon pocnem uzivat. Mene isto malo jos nekad zma uhvatit mucnica al je to sitno naspram onog sto je bilo prije.
Za alergije stvarno je znam sta bi pomoglo a da je na prirodnoj bazi. Mozda neka etericna ulja.. pa da probas s tim i malo si olaksas. To sto boli kad kihnes je normalno, tak i mene a i vec je par cura pisalo da se i njima znat desit..
Ja pijem folnu, selen i vitamin c. Puno povrca i voca svaki dan jedem pa se nadam da sam ok sa vitaminima. Folnu pijemo do kraja 1 tromjesečja pa onda neke vitamine. Rec ce mi doktor na pregledu pa podjelim s vama. ☺
Nunii pa cestitam. Sigurno si uzbudena. 😍 bit ce to sve super, javi nam dojmove i kako si izdrzala plesanje cijelu noc ☺☺
Sortiraj odgovore
Najstariji