Pozdrav, da se javim da sam donekle ziva. Zadnjih dana me pokocilo u ledima i glava me boli do iznemoglosti tako da uopce ne mogu gledat u ekran i citati, na bolovabju sam u krevetu. Ne znam do cega je ali je neizdrzivo 🤬🤬🤬
Nadam se da ste sve dobro!!! 🌳🎈🌼
Nije važno odakle dolaziš ni kuda ideš ako si sretan dok hodaš.
Ana, ni ja nisam dobila hipp, a 26.6. sam se prijavila. i uredno mi šalju svoj newsletter na mail.
ni radosnicu valjda jedina nisam dobila pa sam se prijavila opet prije par dana.
Pozdrav, da se javim da sam donekle ziva. Zadnjih dana me pokocilo u ledima i glava me boli do iznemoglosti tako da uopce ne mogu gledat u ekran i citati, na bolovabju sam u krevetu. Ne znam do cega je ali je neizdrzivo 🤬🤬🤬
Nadam se da ste sve dobro!!! 🌳🎈🌼
žao mi je što te tako boli 😪 drži nam se 😘
meni je ovih dana ok. već me neko vrijeme ne bole glava i leđa, pa sam se preporodila.
Joj cure, a za kaj vi uzimate sve te terapije tocno? One su na hormonalnoj bazi ili kaj? Preventiva za nesto? Bas sam onak u soku koliko vas je pod nekakvom terapijom 😢😢 ne mislim pri tome na stitnjacu npr i ostalo..
I moja trudnoca je iz IVF-a i takodjer sam morala poceti koristiti utrogestan odmah nakon punkcije tu vecer plus duphastone od iduceg dana plus andol i folacin. Utrogestan i Duphastone su progesteroni u trudnoci za sprjecavanje prijevremenih (bilokakvih) kontrakcija i nedaj Boze pobacaja, a ima i razne druge primjene. Evo jedan clanak koga zanima malo vise o njemu. http://www.hormoni.info/hr/index.php/za-zene/bioidenticni-hormoni-zene/progesteron
❤N i V💙
Jutroo curee,
sinoc sam prespavala cijelu noc poslije dugo vremenaa. Cekam da mi se javi bebac da me pozdravi, poceo je bas bas udarati, da poskocim xD Ne u smislu da me boli, vec nisam navikla da me tako nesto udara po stomaku hahahahs 😍😍😍😍😍 Odbrojavam sateee do petka i 19:15, kao da je vjecnost proslaaa od kontrole, a i jeste, zadnji put je detaljno prikazan u 12 plus 6, sljedeca kontola su bili brisevi i samo malo pustanje srca, bas sam se pozelilaaa 😍
A terapiju, pijem i ja Duphaston 2x1 (ali iskreno nekad zaboravim ovu drugu vecernju, zaspim i istripala sam se kad sam procitala da to bas i ne smijem raditi)..Mojoj komsinici sad iskljucili pred porod. Tako da vise nemam pojma, opet kako koji doktor izgleda.
Ja sam dobila duphastone da preuzmu- ojačaju ulogu posteljice dok se još nije formirala do kraja u 7. tt. jer sam kao posljedicu slabljenja funkcije jajnika u održavanju ploda imala malo smeđeg iscjedka. Evo sad polako moram -mogu ukidati Duphaston 😀.
url=https://lilypie.com]
url=https://daisypath.com]
Jutrooo,duphaston koliko ja znam iskljuce kad udes u 9 mjesec,jer se s njim teze otvara,pa se tada uskljuci. A sto se mene tice nekako mi je sigurnije da pijem.
Salatice to ti ne ovisi od dr do dr nego od potrebe zasto se isto koristi. Ako ima indikacija za komplikacije onda se po mom misljenu treba puno duze koristiti nego npr 12 tjedana dok ne prodje kriticno razdoblje. Ja pretpostavljam da cu i ja trositi do poroda jer sam imala operaciju endometrioze i jednu biokemijsku trudnocu i nismo mogli zanjeti vise od 5 godina samostalno i ova trudnoca je iz ivf. Pa eto puno tih stavka dovodi do toga da ga moram koristiti valjda sto duze.
❤N i V💙
Aha, ahaa, pa meni je ukljucen radi tih bolova, grceva, sto se zalim od samog pocetka, plus kada je doktor vidio da imam cervikalni polip, ostavio ga je (a bilo je price o iskljucivanju) i mislim da cu do kraja piti i ne smeta mi, eto samo nisam shvatala da je toliko zeznuta tabletica (bez naglog prestajanja, itd).
Ja na moru nema sansr vas pratit jos smo se taman raspisali zadnjih dana 🤣🤣
Neko je pitao za gin u zd, ja vodim privatno kod dr vlatkovica i kod njega radi dr tadic, zajedno sa sestrama cijeli tim za pohvalu 💞
Za hipp takodjer se prijavila u 6mj i nije mi jis nista doslo..
Btw mi smo bili jucer na pregledu 😍 muz bio sa mnom, potvrđeno imamo jos jednog decka u grupii, koliko se sjecam oni vode zasad 😁😁
Sve pod kontrolom, jedino je mali bio okrenut ledjima pa na 4d muz nije mogao vidit lice i sve kako sam ja vec vidila to mi jedino zao, al bas mu je drago da je bio, kako je imao ruku naslonjenu na glavici sad ga stalno oponasa 🤣🤣 moje dijete br dva 🤣🤣
Sortiraj odgovore
Najstariji