Zimske bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • FreakyStyley
    24. Srpanj 2018. 19:16

Cure iz Zadra, molim pomoc :) Trebala bi na pregled negdje pocetkom 8. mj, a kako je moja dr na GO, a i ja cu biti blizu Zadra, otisla bi na pregled negdje u ZD. A ne znam kod koga i tko tada nije na GO pa molim za preporuku ako nekog znate.. Hvala!

_svjesna
    24. Srpanj 2018. 19:19

Truskawka hvala ti na savjetu. Mislis da je meni naglo prestati odjednom uzimati 3x1 duphaston i preci na utrogestan 2 uvece? 
    I da, ako mi koja moze pomoci, od petka prelazim na utrogestan, imam dva pitanja za cure koje ga uzimaju:
    1. Posto cesto nocu piskim, koliko je vremena dovoljno mirovati da se utrogestan apsorbuje kako treba?
    2. Posto moram uzimati macmirror vaginalete uvece pred spavanje, kao i utrice, smeta li da stavim sve odjednom ili?? Kako cu?

• Kani07
    24. Srpanj 2018. 19:21

_svjesna

Truskawka hvala ti na savjetu. Mislis da je meni naglo prestati odjednom uzimati 3x1 duphaston i preci na utrogestan 2 uvece?
    I da, ako mi koja moze pomoci, od petka prelazim na utrogestan, imam dva pitanja za cure koje ga uzimaju:
    1. Posto cesto nocu piskim, koliko je vremena dovoljno mirovati da se utrogestan apsorbuje kako treba?
    2. Posto moram uzimati macmirror vaginalete uvece pred spavanje, kao i utrice, smeta li da stavim sve odjednom ili?? Kako cu?

Ja sam ga oralno uzimala.

💜Karla💜Nicol💙Anton

truskawka
    24. Srpanj 2018. 19:30

_svjesna

Ne znam kako funkcionira kad prelazis s jednog na drugi, mislim da u tom slucaju ne bi trebalo biti problema. Ja sam uzimala oboje i sa utrica sam se morala postepeno skinuti, a duphastone jos uvijek trosim. 
    Nema ti veze samo ga ti stavi svakih 8 sati. Neke zene su radile po danu pa nisu imale vremena lezati na poslu tako da nista ne brini..meni se znalo desiti da i usprkos hodanju utric ostane unutra do iduceg dana ni kap ne iscuri, a nekad je iscurio odmah. Tjelo si uzme koliko njemu treba, barem ja tako mislim.
    Sto se tice zajednickog uzimanja tu se ne bi htjela mjesati mozda ipak da pricekas Mirandu za taj savjet ili nekog tko je uzimao vec isto pa ima iskustva.

Kani Utrogestan se u trudnoci ne bi smio trositi oralno, tj ne da se ne bi smio nego mu je u trudnoci namjena iskljucivo vaginalna koliko sam skuzila

❤N i V💙

• niky1107
    24. Srpanj 2018. 19:32

_svjesna

Ja trebam bar sat,sat i pol lezat jer mi inace iscuri odmah.. ja stavljam jos svaku trecu vecer geonistin, i pitala sam dal smeta ako stavljam zajedno sa utrogestanima i rekla je da ne, da slobodno mogu tako

Lora

barbiemama
    24. Srpanj 2018. 19:34

niky1107

Ja trebam bar sat,sat i pol lezat jer mi inace iscuri odmah.. ja stavljam jos svaku trecu vecer geonistin, i pitala sam dal smeta ako stavljam zajedno sa utrogestanima i rekla je da ne, da slobodno mogu tako

i ja stavljam još ovaj tjedan svaku drugu večer Geonistin zbog ureaplazme.  jedva čekam da ga prestanem stavljati jer mi ide na živce kad to krene sve curiti van 😂

• Kani07
    24. Srpanj 2018. 19:37

truskawka

_svjesna

Ne znam kako funkcionira kad prelazis s jednog na drugi, mislim da u tom slucaju ne bi trebalo biti problema. Ja sam uzimala oboje i sa utrica sam se morala postepeno skinuti, a duphastone jos uvijek trosim.
    Nema ti veze samo ga ti stavi svakih 8 sati. Neke zene su radile po danu pa nisu imale vremena lezati na poslu tako da nista ne brini..meni se znalo desiti da i usprkos hodanju utric ostane unutra do iduceg dana ni kap ne iscuri, a nekad je iscurio odmah. Tjelo si uzme koliko njemu treba, barem ja tako mislim.
    Sto se tice zajednickog uzimanja tu se ne bi htjela mjesati mozda ipak da pricekas Miranduza taj savjet ili nekog tko je uzimao vec isto pa ima iskustva.

Kani Utrogestan se u trudnoci ne bi smio trositi oralno, tj ne da se ne bi smio nego mu je u trudnoci namjena iskljucivo vaginalna koliko sam skuzila

Meni je iskljucivo oralno bilo propisano ,jedino sto ga je tesko uzimat oralno jer sam smantana i pospana bila od njeg,i da postepeno ukidanje ne smije se odjedanput prekinut.

💜Karla💜Nicol💙Anton

AllieH
    24. Srpanj 2018. 19:52

Da, da, i meni je moja najavila da cemo Utrogestan postepeno ukidati.
    Ja lezim pola sata nakon sto ih stavim, pa da moram lezati sat i pol svaki put, to mi je preko 4 izgubljena sata u danu. Stavljam ih ujutro u 6h, izmedju 15-+6h kad dodjem s posla i navecer oko 22h. Tako sam si rasporedila od pocetka i toga se drzim, nije mi se jos nijednom dogodilo da sam zaboravila ili preskocila dozu, jedino sam koji put znala nesto kasnije staviti, ako se dogodilo da nisam kuci ili sam ih zaboravila ponijeti sa sobom ako sam nekud isla.

Luka ❤

zadranka86
    24. Srpanj 2018. 20:08

FreakyStyley

Cure iz Zadra, molim pomoc :) Trebala bi na pregled negdje pocetkom 8. mj, a kako je moja dr na GO, a i ja cu biti blizu Zadra, otisla bi na pregled negdje u ZD. A ne znam kod koga i tko tada nije na GO pa molim za preporuku ako nekog znate.. Hvala!

Konkretno mogu reci Dr.Tadic jakoo jakoo susretljiva draga ljubazna i otvorena za svako pitanje..Inace ja idem kod soc.ginica ali sam za sve onako sto mi je trebalo brze i efikasnije isla k njoj i prije trudnoce
    MISLIM DA JE NA JAKOO DOBROM GLASU..eto to je moje iskustvo..

url=https://lilypie.com]

zadranka86
    24. Srpanj 2018. 20:10

_svjesna

zadranka86

Ja san jos uvik na dufastonu 3×1.Iako na proslom pregledu doktor koji je bio na zamjeni mi je rekao da postepeno pocnem ukidat..Al ja necu cekam sl.kontrolu i svog doktora pa da vidim..Ja ionako imam stalno grceve i te neke lagane bolove tako da cu se rade strpit i sa svojim doktorom porazgovarat..Mislim da mi ne steti sto san produzila na svoju ruku..Kad me ovaj za pet min.pregleda i ne bi ni reka da nisan pitala…Tako da ja nastavljm
    .

Jednom sam vec napisala ali mislim da me niko nije registrovao, meni je moja gin rekla da od 15 tjedana predjem vaginalno na utrogestan i da duphaston od 15 tjedna oralno vise ne vrijedi uzimati. Mozda da provjeris ovo sa svojim dr mozda zato imas grceve.

A nemam pojma...Iako imala san ih ja i prije u ranijoj trudnoci pa su se bilo povukli sad opet..Imam kontrolu za dva tj.pa cu bass pitat...

url=https://lilypie.com]

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.