du198 ja evo isto ispijam kavicu..iI ja cu danas juhicu domacu..Od domace kokice..Bass mi pase juhica i samo bi se nje nako same mogla najest koliko mi to pase..Jel ides danas na more?Ja ne pitah mog ginica prosli put tako da necu se kupat dok mi on to ne odobri..Ali zavidim svima koje mogu😣😣.
ANA znam o cemu pricas u potpunosti..I stvarno su ti slike mrak..Pogotovo kako se ne kupam ovo lito cim vidim negdi more…uffff odma me nostalgija vata😥😥…Danas ce biti pakleno ciniii mi se
Ne smijem ni ja 😂😂 A 100 m od mora sam😅 Tješi me da idem slijedećeg ljeta sa bebonom.
Uff suosjecam s tobom u potpunisti...Ali sl lito plaze su nase..Ima da se kupamo i gustamo cilooooo lito..
url=https://lilypie.com]
Jel vam trbuh tvrd na dodir dok traje taj grc? Moguce da su BH kontrakcije, kod nekih idu u kompletu s boli slicnom menst. grcevima ali i bol prode cim prode kontrakcija.
Zna mi bit tvrd na dodir,ali brzo me popusti i omekša. Zato mene toga strah jer kad sam se u prvoj otvorila nisu znali od čega,niti sam to osjetila. Je to zabrinjavajuće? Da li je to normalno kad se maternica širi???
Skoro istl smo trudne i meni se to dogadja.. par swkundi se trbuh stvrdne i onda popusti, par puta na dan. U petak sam bila na pregledu i pitala dokt.rekla je da su to kontrakcije i sve dok nisu jakoo bolne i nema krvarenja da je normalno i da ih dosta trudnica osjeca
Piješ samo magnezij ili još šta? Ma ja sad kad me to brine se nikako opustiti,jedva čekam sutra da vidim na čemu sam
Samo magnezij, 400mg...i znam nekad malo donata popit, deci do dva...al ne svaki dan... ne znam dal to pomaze, vise mozda psihicki :)
Lora
Du1988, ne smijem jer sam pred evo skoro godinu dana bila na operaciji na abdomenu, točnije maternici, - laparotomija. Imam neke šavove koji su zarasli dobro, ali oprezni su doktori. Zato na dijelu abdomena još nemam ni osjeta, pa ona zatezanja koja osjetite vi, ja osjetim manje. A i dr žele prevenirati ikakvu infekciju na rodnici.
url=https://daisypath.com]
Ja se slabo kupam jer moj maleni me izmori nekad previše,tako da čekam da se mužić vrati pa neka njih dva skaču,a ja ću lijepo laganini plivati
Cure di stee..Ja evo obavila ducan marendu moje curke nahranila i zavalila se pijem kavu..OCEKUJEM DA CE MI SE BEBOLINO JAVI ALI NISTA..Bice jos pajki…moje tegobe od jucer su prosle i idemo dalje..Danas samo laganini…Sto ima kod vas jeste popile kavubil pijete sto kuhate..Dajte vako uz kavu cakulu koju😋
Jutro,kavu ne mogu ne pase ,al zato caj od mente,pa banana,magnezij,usput kruh skuhala,sad pauza i tost i druga tura vitamina jedna curka u skoli druga za Hercegovinu otisla.Poslije cu pohovat tikvice dobila domace povrce niko sretniji od mene😉
💜Karla💜Nicol💙Anton
allie, tocno znam o cemu pricas…dramila sam dok je bio hematom, sad dramim jer se predobro osjecam i dodje mi da samu sebe nasamaram, ali jednostavno je tako. Nekako sam opcenito nezadovoljna ovih dana i od danas sam odlucila okrenut plocu. Zadranka, ja evo doruckovala i pijem kavicu na terasi…za rucak ce biti pileci perkelt s tjesteninom, toga sam se bas pozelila! A kod vas?
Ajde cure pozitiva ,ima nas dosta s losim iskustvima ali moramo mislit dobro i bit ce dobro velika vecina nas je na pola ja vjerujjem u nas i nase bebice😘
💜Karla💜Nicol💙Anton
Cure di stee..Ja evo obavila ducan marendu moje curke nahranila i zavalila se pijem kavu..OCEKUJEM DA CE MI SE BEBOLINO JAVI ALI NISTA..Bice jos pajki…moje tegobe od jucer su prosle i idemo dalje..Danas samo laganini…Sto ima kod vas jeste popile kavubil pijete sto kuhate..Dajte vako uz kavu cakulu koju😋
Jutro,kavu ne mogu ne pase ,al zato caj od mente,pa banana,magnezij,usput kruh skuhala,sad pauza i tost i druga tura vitamina jedna curka u skoli druga za Hercegovinu otisla.Poslije cu pohovat tikvice dobila domace povrce niko sretniji od mene😉
Mmmmm...tikvice..njamiiii...obozavam ih na svakave nacine...Ja evo upravo se pokusavam nagovorit da se dizrm i stavim rucak..Dosta san odmarala uz kavicu..A i drob vec poceo jaukat da je gladan
.Doduse marenda mi je bila cokolino😆😆😆..Ja uz moje cure naprabim i sebi..Pa nas tri ujutro za stol i papamo cokolino..A i bebiu u drobu valjda pase..Ne buni se
😆😆😆🤣🤣🤣
Mmmmm…tikvice..njamiiii…obozavam ih na svakave nacine…Ja evo upravo se pokusavam nagovorit da se dizrm i stavim rucak..Dosta san odmarala uz kavicu..A i drob vec poceo jaukat da je gladan
.Doduse marenda mi je bila cokolino😆😆😆..Ja uz moje cure naprabim i sebi..Pa nas tri ujutro za stol i papamo cokolino..A i bebiu u drobu valjda pase..Ne buni se
😆😆😆🤣🤣🤣
😂😂😂moje su velike al jos vole cokolino i moj muzic ja bas ne ,ja sam za keks i mljeko😉
💜Karla💜Nicol💙Anton
Sortiraj odgovore
Najstariji