danas ujutro idem na anomaly, držite fige da sve bude ok 😊
Sretno😊,moj je u petak.
💜Karla💜Nicol💙Anton
url=https://lilypie.com]
url=https://daisypath.com]
A cure kako mi koje nemamo fb da napravimo profile? Da stavimo svoje slike i imena, ali odmah ce me frendovi traziti i dodavati sto ne zelim jer sam veliki protivnik drustvenih mreza 🙈
A zbog vas bih napravila.. ili da napravim neki bezze profil..
Jel vam trbuh tvrd na dodir dok traje taj grc? Moguce da su BH kontrakcije, kod nekih idu u kompletu s boli slicnom menst. grcevima ali i bol prode cim prode kontrakcija.
Zna mi bit tvrd na dodir,ali brzo me popusti i omekša. Zato mene toga strah jer kad sam se u prvoj otvorila nisu znali od čega,niti sam to osjetila. Je to zabrinjavajuće? Da li je to normalno kad se maternica širi???
Svjesna, možeš staviti neko žnj ime ili staviti da ti profil ne moe nitko pronaći. Svašta se da u privatnosti namjestiti.
Dobra je grupa čisto za neke stvari što možda ne želimo ovdje podijeliti i kasnije kad dođu bebe, ja recimo svoju ne bih nigdje javno objavljivala pa čisto radi toga. Ali i dalje što se mene tiče ovo ostaje glavna platforma za chat
Luka ❤
Ok napravim neki profil pa se javim kada to uradim, a nisam to nista u toku oko privatnosti pa niti ne znam sta se sve moze tupson sam za fb.
Danas me glava boli uzas, jucer prestala danas opet krenula. 😐
Evo ga, grupa je tajna i ne mozete je vise naci niti uci osim ako mene ne dodate za frenda, ili bilo koju dr curu koja je clan.. grupa se ne moze naci niti nitko izvan nje ne vidi nista ako nije clan
A ja ko manijak jutros (prije nego sam ušla na Klokanicu) tražim po nazivu i mislim si kak sam tupava! Matea, šaljem ti friend request!
Jutro!
Vidim slicice sa pegleda, predivne bebice. Moj je u srijedu, mini anomaly sa 12tt. Malo sam na iglama 😁
Barbie sretno danas, cekam tvoje vijesti da mi uljepsas dan!
Zadnji put na pregledu sa 9tt sam se pozalila na osjecaj sad-cu-dobit-mengu i ginic rekao da to ne smije biti. Tad mi je uveo magnezij. Kaze da je to do 7tt tolerantno, kasnije ne. Svi pritisci i zatezanja su ok zbog sirenja, al eto taj osjecaj nebi trebalo imat. I da taj osjecaj zene cesto zamijenu sa probavnim tegobama 🤷♀️
Miranda, ekstruzija je L4L5 obostrano. 🤔
A cure kako mi koje nemamo fb da napravimo profile? Da stavimo svoje slike i imena, ali odmah ce me frendovi traziti i dodavati sto ne zelim jer sam veliki protivnik drustvenih mreza 🙈
A zbog vas bih napravila.. ili da napravim neki bezze profil..
Pa mozes napraviti neki fejk profil😁
💜Karla💜Nicol💙Anton
Sortiraj odgovore
Najstariji