Zimske bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Kani07
    24. Srpanj 2018. 07:42

barbiemama

danas ujutro idem na anomaly, držite fige da sve bude ok 😊

Sretno😊,moj je u petak.

💜Karla💜Nicol💙Anton

Pticaselicazgst
    24. Srpanj 2018. 07:47

Allie posalji joj frend request i onda ce te ubacit 🙂 

Ana89
    24. Srpanj 2018. 07:50
    Otok Šolta.  Jesen 2017. 😍 Tu sam bila stalno kod bake.
    Otok Šolta.  Jesen 2017. 😍 Tu sam bila stalno kod bake.
    Novigrad, jesen 2017. Kad je jesen i zima, more priča 1000 riječi.
    Novigrad, jesen 2017. Kad je jesen i zima, more priča 1000 riječi.

url=https://lilypie.com]

url=https://daisypath.com]

_svjesna
    24. Srpanj 2018. 07:50

A cure kako mi koje nemamo fb da napravimo profile? Da stavimo svoje slike i imena, ali odmah ce me frendovi traziti i dodavati sto ne zelim jer sam veliki protivnik drustvenih mreza 🙈
    A zbog vas bih napravila.. ili da napravim neki bezze profil..

• Strudlica
    24. Srpanj 2018. 07:53

Miranda

Jel vam trbuh tvrd na dodir dok traje taj grc? Moguce da su BH kontrakcije, kod nekih idu u kompletu s boli slicnom menst. grcevima ali i bol prode cim prode kontrakcija.

Zna mi bit tvrd na dodir,ali brzo me popusti i omekša. Zato mene toga strah jer kad sam se u prvoj otvorila nisu znali od čega,niti sam to osjetila. Je to zabrinjavajuće? Da li je to normalno kad se maternica širi???

AllieH
    24. Srpanj 2018. 07:58

Svjesna, možeš staviti neko žnj ime ili staviti da ti profil ne moe nitko pronaći. Svašta se da u privatnosti namjestiti. 
    Dobra je grupa čisto za neke stvari što možda ne želimo ovdje podijeliti i kasnije kad dođu bebe, ja recimo svoju ne bih nigdje javno objavljivala pa čisto radi toga. Ali i dalje što se mene tiče ovo ostaje glavna platforma za chat 

Luka ❤

_svjesna
    24. Srpanj 2018. 08:04

Ok napravim neki profil pa se javim kada to uradim, a nisam to nista u toku oko privatnosti pa niti ne znam sta se sve moze tupson sam za fb.
    Danas me glava boli uzas, jucer prestala danas opet krenula. 😐

Maggie85
    24. Srpanj 2018. 08:05

mmama2

Evo ga, grupa je tajna i ne mozete je vise naci niti uci osim ako mene ne dodate za frenda, ili bilo koju dr curu koja je clan.. grupa se ne moze naci niti nitko izvan nje ne vidi nista ako nije clan

A ja ko manijak jutros (prije nego sam ušla na Klokanicu) tražim po nazivu i mislim si kak sam tupava! Matea, šaljem ti friend request!

Ptičica
    24. Srpanj 2018. 08:11

Jutro!
    Vidim slicice sa pegleda, predivne bebice. Moj je u srijedu, mini anomaly sa 12tt. Malo sam na iglama 😁
    Barbie sretno danas, cekam tvoje vijesti da mi uljepsas dan!
    Zadnji put na pregledu sa 9tt sam se pozalila na osjecaj sad-cu-dobit-mengu i ginic rekao da to ne smije biti. Tad mi je uveo magnezij. Kaze da je to do 7tt tolerantno, kasnije ne. Svi pritisci i zatezanja su ok zbog sirenja, al eto taj osjecaj nebi trebalo imat. I da taj osjecaj zene cesto zamijenu sa probavnim tegobama 🤷‍♀️
    Miranda, ekstruzija je L4L5 obostrano. 🤔

• Kani07
    24. Srpanj 2018. 08:12

_svjesna

A cure kako mi koje nemamo fb da napravimo profile? Da stavimo svoje slike i imena, ali odmah ce me frendovi traziti i dodavati sto ne zelim jer sam veliki protivnik drustvenih mreza 🙈
    A zbog vas bih napravila.. ili da napravim neki bezze profil..

Pa mozes napraviti neki fejk profil😁

💜Karla💜Nicol💙Anton

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.