Zimske bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    du1988
    24. Srpanj 2018. 09:08

monika i katarina, divni bebaci! 😍 barbiemama, sretno danas!! Ostalim curama masem, vidim da se sprema pakleni dan pa bi mogla mozda i na kupanje!

url=https://lilypie.com]

• Strudlica
    24. Srpanj 2018. 09:09

niky1107

Strudlica

Miranda

Jel vam trbuh tvrd na dodir dok traje taj grc? Moguce da su BH kontrakcije, kod nekih idu u kompletu s boli slicnom menst. grcevima ali i bol prode cim prode kontrakcija.

Zna mi bit tvrd na dodir,ali brzo me popusti i omekša. Zato mene toga strah jer kad sam se u prvoj otvorila nisu znali od čega,niti sam to osjetila. Je to zabrinjavajuće? Da li je to normalno kad se maternica širi???

Skoro istl smo trudne i meni se to dogadja.. par swkundi se trbuh stvrdne i onda popusti, par puta na dan. U petak sam bila na pregledu i pitala dokt.rekla je da su to kontrakcije i sve dok nisu jakoo bolne i nema krvarenja da je normalno i da ih dosta trudnica osjeca

Piješ samo magnezij ili još šta? Ma ja sad kad me to brine se nikako opustiti,jedva čekam sutra da vidim na čemu sam

_svjesna
    24. Srpanj 2018. 09:16

Cure ja kupila antubiotik za klebsiellu, ginicka dala cefiksim, ali pise da se ne preporucuje u trudnoci. Vjerujem da zna sta radi, ali opet da provjerim, ne znam sta bih, strah me piti, dali su mi Pancef i znam od ranije da je jako agresivan i grozan antibiotik. 

Pticaselicazgst
    24. Srpanj 2018. 09:17

Katarina prekrasna curica 😍 i jos jedna Nika u grupi ❤ jedva cekam nas 4 d 😃

AllieH
    24. Srpanj 2018. 09:25

Pticaselicazgst

Katarina prekrasna curica 😍 i jos jedna Nika u grupi ❤ 

Upravo isto krenula i ja napisati! Divna curka i divno ime!

Luka ❤

du1988
    24. Srpanj 2018. 09:28

allie, drzi li te jos tjeskoba?

Blaza26
    24. Srpanj 2018. 09:32

Za dobro jutro sam procitala 18 stranica zaostatka 😱😱😱 pa cure sta vam je hahaha. Plakala sam od smijeha. U međuvremenu dam dodala mateu da joj ime ne zaboravim. Idem sad spijunirat 😂😂
    Maggie jesam bila sam blaza14b. To sam bila bezze stavila kad sam pravila profil. Sad sam stavila odmah 26 a ne 25 jer mi je za koji dan rođ.pa da opet ne mjenjam 😂
    Jao Salatice oplakala sam na tvoje objave. Cak sam i screnshotala ono kad si pisala kako se Matei javljamo,da citam kad sam neraspolozena.
    Jos ste svasta pisale,ja sam sve zaboravila.. 18 stranica je previse za moj mozak 😆
    Barbie sretno 😘😘

AllieH
    24. Srpanj 2018. 09:38

du1988

allie, drzi li te jos tjeskoba?

Drži, a tebe?Još me živciraju ti čudni bolovi u predjelu pupka. Razmišljam se danas poslijepodne otići do doktorice, svakako sam trebala zvati za novi recept za Utrogestane. Onda se mislim, možda da odem osobno pa pitam oko toga, a onda me možda odmah i pogleda kad sam već tamo pa ne moram čekati petak. Vidjet ću još.

Luka ❤

Katarinak
    24. Srpanj 2018. 09:46

Pticaselicazgst

Katarina prekrasna curica 😍 i jos jedna Nika u grupi ❤ jedva cekam nas 4 d 😃

I ja sam ga jedva docekala Kao i svima, samo nam je bilo bitno da nam kaze da je sve uredu, posto smo imali "situaciju" na pocetku trudnoce, kaze suprug "preznojao sam se", a mali sokiran kako se to sve vidi 😂 

du1988
    24. Srpanj 2018. 09:51

allie, ja bi napravila tako...da budes mirnija, a to ti je trenutno najpotrebnije. Jesi i ti zadnji pregled imala s oko 12 tjedana? Meni ovo sad bas bas dugo...imala sam s 11+6 i sad cu s punih 16 ici. Pokusavam se zaokupiti da previse ne razmisljam. Pali kako koji dan 😂

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.