monika i katarina, divni bebaci! 😍 barbiemama, sretno danas!! Ostalim curama masem, vidim da se sprema pakleni dan pa bi mogla mozda i na kupanje!
url=https://lilypie.com]
Jel vam trbuh tvrd na dodir dok traje taj grc? Moguce da su BH kontrakcije, kod nekih idu u kompletu s boli slicnom menst. grcevima ali i bol prode cim prode kontrakcija.
Zna mi bit tvrd na dodir,ali brzo me popusti i omekša. Zato mene toga strah jer kad sam se u prvoj otvorila nisu znali od čega,niti sam to osjetila. Je to zabrinjavajuće? Da li je to normalno kad se maternica širi???
Skoro istl smo trudne i meni se to dogadja.. par swkundi se trbuh stvrdne i onda popusti, par puta na dan. U petak sam bila na pregledu i pitala dokt.rekla je da su to kontrakcije i sve dok nisu jakoo bolne i nema krvarenja da je normalno i da ih dosta trudnica osjeca
Piješ samo magnezij ili još šta? Ma ja sad kad me to brine se nikako opustiti,jedva čekam sutra da vidim na čemu sam
Cure ja kupila antubiotik za klebsiellu, ginicka dala cefiksim, ali pise da se ne preporucuje u trudnoci. Vjerujem da zna sta radi, ali opet da provjerim, ne znam sta bih, strah me piti, dali su mi Pancef i znam od ranije da je jako agresivan i grozan antibiotik.
Katarina prekrasna curica 😍 i jos jedna Nika u grupi ❤ jedva cekam nas 4 d 😃
Katarina prekrasna curica 😍 i jos jedna Nika u grupi ❤
Upravo isto krenula i ja napisati! Divna curka i divno ime!
Luka ❤
Za dobro jutro sam procitala 18 stranica zaostatka 😱😱😱 pa cure sta vam je hahaha. Plakala sam od smijeha. U međuvremenu dam dodala mateu da joj ime ne zaboravim. Idem sad spijunirat 😂😂
Maggie jesam bila sam blaza14b. To sam bila bezze stavila kad sam pravila profil. Sad sam stavila odmah 26 a ne 25 jer mi je za koji dan rođ.pa da opet ne mjenjam 😂
Jao Salatice oplakala sam na tvoje objave. Cak sam i screnshotala ono kad si pisala kako se Matei javljamo,da citam kad sam neraspolozena.
Jos ste svasta pisale,ja sam sve zaboravila.. 18 stranica je previse za moj mozak 😆
Barbie sretno 😘😘
allie, drzi li te jos tjeskoba?
Drži, a tebe?Još me živciraju ti čudni bolovi u predjelu pupka. Razmišljam se danas poslijepodne otići do doktorice, svakako sam trebala zvati za novi recept za Utrogestane. Onda se mislim, možda da odem osobno pa pitam oko toga, a onda me možda odmah i pogleda kad sam već tamo pa ne moram čekati petak. Vidjet ću još.
Luka ❤
Katarina prekrasna curica 😍 i jos jedna Nika u grupi ❤ jedva cekam nas 4 d 😃
I ja sam ga jedva docekala Kao i svima, samo nam je bilo bitno da nam kaze da je sve uredu, posto smo imali "situaciju" na pocetku trudnoce, kaze suprug "preznojao sam se", a mali sokiran kako se to sve vidi 😂
allie, ja bi napravila tako...da budes mirnija, a to ti je trenutno najpotrebnije. Jesi i ti zadnji pregled imala s oko 12 tjedana? Meni ovo sad bas bas dugo...imala sam s 11+6 i sad cu s punih 16 ici. Pokusavam se zaokupiti da previse ne razmisljam. Pali kako koji dan 😂
url=https://lilypie.com]
Sortiraj odgovore
Najstariji