Jutro!
Sretno na pregledima 😘
Zadranka nisu to onda BH, ako ti je isti osjecaj kao na pocetku trudnoce. BH ne bi osjetila tako rano.
Strudlice da, tako BH kontrakcija izgleda. Uglavnom nisu bolne nego vise neugodne. Normalno je da ih imas, neke trudnice ih osjete malo ranije, neke kasnije, to su pripremne kontrakcije misica maternice za porod. Najcesce ne uzrokuju skracivanje cerviksa niti otvaranje, eventualno ako postanu ceste (vise od 3,4 u sat vremena). Nije zabrinjavajuce ako imas par dnevno, ublazavaju se magnezijem, povecanim unosom vode i cescim mokrenjem jer pun mjehur moze povecati pritisak pa se i cesce javljaju.
Pticice teoretski bi mogla jer anestetik ide izmedu L1-L4 pa ako ciljaju L1-L2 bi moglo bit ok. Kazem teoretski jer ovisi koliko ekstruzija utjece na okolne strukture, to je individualno a i donekle promjenjivo. Na kraju trudnoce ce se moci najbolje procijeniti.
Ja bogu hvala nemam za sad tih bolova osim kad hodam malo vise za mene je vise pola sata😂😂😂kondicija nista,osjecam lagani pritisak dole .
Od pocetka imam taj magnezij u terapiji ali ne to sto vi pijete nego magno sanol kaze dr da je taj bolji a meni je ukusniji taj sto se rastapa i granulama.
Pila sam 3×150,i sad zadnji put mi je dala vecu dozu 3×275 mjere opreza jer u prijasnjim trudnocama imala sam kontrakcije i prijevremena oba poroda.A prije mi nitko nije davao magnezij nego odvratni Prepar od kojeg sa se tresla ko Banja luka
💜Karla💜Nicol💙Anton
Jutro!
Sretno na pregledima 😘
Zadrankanisu to onda BH, ako ti je isti osjecaj kao na pocetku trudnoce. BH ne bi osjetila tako rano.
Strudliceda, tako BH kontrakcija izgleda. Uglavnom nisu bolne nego vise neugodne. Normalno je da ih imas, neke trudnice ih osjete malo ranije, neke kasnije, to su pripremne kontrakcije misica maternice za porod. Najcesce ne uzrokuju skracivanje cerviksa niti otvaranje, eventualno ako postanu ceste (vise od 3,4 u sat vremena). Nije zabrinjavajuce ako imas par dnevno, ublazavaju se magnezijem, povecanim unosom vode i cescim mokrenjem jer pun mjehur moze povecati pritisak pa se i cesce javljaju.
Pticice teoretski bi mogla jer anestetik ide izmedu L1-L4 pa ako ciljaju L1-L2 bi moglo bit ok. Kazem teoretski jer ovisi koliko ekstruzija utjece na okolne strukture, to je individualno a i donekle promjenjivo. Na kraju trudnoce ce se moci najbolje procijeniti.
Draga Miranda ako sam ih imala 3 -5 do sada,ali ja ti sad na sve skačem od svega što sam prošla s prvim.Sutra idem na kontrolu i tako me je strah da ti ne mogu opisati...prvi put me je strah jer imam osjećaj da nešto nije dobro. Da, pijem puno tekućine i ako ne mogu u tom trenutku odmah na WC osjetim automatski pritisak.
Inače, škicnula sam brzinski unutra i što je najjače, barbie znam preko zajedničkih instagram frendica i s njihovih slika.
haha sad me zanima jel ja tebe znam :D
evo, pregled je u 10. pa vam se javim poslije :*
Jel vam trbuh tvrd na dodir dok traje taj grc? Moguce da su BH kontrakcije, kod nekih idu u kompletu s boli slicnom menst. grcevima ali i bol prode cim prode kontrakcija.
Zna mi bit tvrd na dodir,ali brzo me popusti i omekša. Zato mene toga strah jer kad sam se u prvoj otvorila nisu znali od čega,niti sam to osjetila. Je to zabrinjavajuće? Da li je to normalno kad se maternica širi???
Skoro istl smo trudne i meni se to dogadja.. par swkundi se trbuh stvrdne i onda popusti, par puta na dan. U petak sam bila na pregledu i pitala dokt.rekla je da su to kontrakcije i sve dok nisu jakoo bolne i nema krvarenja da je normalno i da ih dosta trudnica osjeca
Lora
Pozdrav cure sa Čiova, moj godišnji je uključen i u miru uzivam 😎
20. sam bila na pregledu, sve je uredu i potvrdjeno da je curica Vrlo živahna curica, rita se i udara na sve strane
Braco je isti dan vec dao i ime Nika
Katarina, uživaj na Čiovu. bila i prekrasno je. i čestitam na maloj Niki <3
Pozdrav cure sa Čiova, moj godišnji je uključen i u miru uzivam 😎
20. sam bila na pregledu, sve je uredu i potvrdjeno da je curicaVrlo živahna curica, rita se i udara na sve strane
Braco je isti dan vec dao i ime Nika
Mašemo vam 🖐🖐
Dobrodošla!! Prekrasna cura 😍😍
url=https://lilypie.com]
url=https://daisypath.com]
Sortiraj odgovore
Najstariji