Hvala cure za recepte 🤗🤗
Nisam bas vjesta sa smjesama za palacinke, tj najvise me muce omjeri koliko cega ide 😟 imam dvije srednje tikvice, to sam mislila naribat. Koliko onda jaja i brasna u smjesu? Ulja? Prezla?
Ooooj cure busice su bas slatke, bas ste sve lijepe trudnice.
Ja svoj nisam nikako slikala jer nikad ne znam da li sam se napuhala ili je to onaj pravi trudnicki.
Neko jutro mi je trbuh bio bas velik, i kontam eto ga, to je to. Sutradan ujutro nista, ispuhala se valjda.
Nego, ujutro i navecer kad legnem mi ispod pupka iskoci mala loptica, pretpostavljam da je bebica..ali jel to znaci nesto?
pa da je nisko ili? Ahhaha meni kao da je ovo prva trudnoca, sve mi nesto nepoznato.
P.s prijavila se i ja eno za fb grupu. :)
Krepat ću tu u redu. Gospođa za osobnu je išla na marendu kad sam ja došla. I to i kad je vidila da sam trudna. Toliko o osjetljivosti. A vruće, ne dišem, zlo mi je od svega skupa 😡.Još moram i vozačku.Aaaa!!
url=https://lilypie.com]
url=https://daisypath.com]
Ana89, vidila da si trudna i otisla na pauzu? Kakvih sve ljudi ima to je strasno...
Evo ja pokupila nalaz za stitnjacu, povecalo mi je dozu pa cemo vidit kako ce bit na iducoj kontroli 😊
Ja ne mogu jos da vjerujem da sam na pola puta i da mi je anomaly scan za dva dana i vec imam tremuu.. ja sad vec bebicu bas cesto osjetim pogotovo u sjedecem i lezecem polozaju pa me to cini mirnijom. Gledala sam sad na youtube kako izgleda ovaj pregled dodude u Americi al vjerovatno je to to. Bas detaljno kod njih cak i velicinu aorte analiziraju ne znam je li i kod nas tako
ptico na dvije tikvice stavi 2-3 jaja, a brasna stavi onako od oka, to sam najvise mrzila kad mi netko kaze, ali zaista nema mjere. Dok ne dobijes onako guscu smjesu koja ti je kompaktna na zlici, a opet ne pregusta...ne znam kako drugacije objasniti, sorry...ja ne stavljam ni ulja ni prezli...samo ta tri sastojka i zacini. Malo ulja na teflonku i stavljam zlicom!
url=https://lilypie.com]
Hvala cure za recepte 🤗🤗
Nisam bas vjesta sa smjesama za palacinke, tj najvise me muce omjeri koliko cega ide 😟 imam dvije srednje tikvice, to sam mislila naribat. Koliko onda jaja i brasna u smjesu? Ulja? Prezla?
Ja u smjesu stavljam 2 jaja ,soli ,mljeko i brasno ,vidi kolika ti kolicina treba ja to sve od oka radim smjesa mora bit gusta.
Tikvice gotove i moram rec da su ovako puno bolje😋
Sad cu fino to ,mozarelu ,paradaiz i domaci kruh😁
💜Karla💜Nicol💙Anton
Evo drage moje da vam i ja stavim sliku
Slikano ujutro kad sam se digla uglavnom cinimi se dosta velik za ove tjedne ali eto vec duze mi se vidi i nemogu uvuc trbuh tako da je definitivno trudnicki 🙈🙈
Bruna brzo si dobila nalaz, neka su povećali dozu, tako ce bit kontrolom a ti i bebica cete se osjecat dobro.
Ana izdrzi 💪
Enna da da anomaly je dosta detaljan i jako bitan pregled u trudnoci. Javi kako je bilo. 🤗
Du i Kani hvala 🤗😘 idem probat, javim kako je ispalo 😋
Hahaha joj ni ja ne volim mjere od oka ali ocito cu sad morat tako 😊😊
Kani odlicna kombinacija, sline mi cure 😀😀 dobar tek 😋
Bruna brzo si dobila nalaz, neka su povećali dozu, tako ce bit kontrolom a ti i bebica cete se osjecat dobro.
Ana izdrzi 💪
Enna da da anomaly je dosta detaljan i jako bitan pregled u trudnoci. Javi kako je bilo. 🤗
Du i Kani hvala 🤗😘 idem probat, javim kako je ispalo 😋
Hahaha joj ni ja ne volim mjere od oka ali ocito cu sad morat tako 😊😊
Kani odlicna kombinacija, sline mi cure 😀😀 dobar tek 😋
Ni ja ne volim od oka ali evo tako su meni rekli i ispalo je dobro😊.
Hvala !
💜Karla💜Nicol💙Anton
Sortiraj odgovore
Najstariji