ja sam bila na anomalyu sad i radi se u 2D. za slikice koriste 4D i 5D, ali meni je doktorica rekla da je za fotke kao fotke najbolje doći između 24. i 26. tt.
Ima li koja da mi pomogne sa svojim iskustvom, 20 tt uredne trudnoće (mali miom jedino 4cm ali nije rastao niti pravio probleme) a danas me presjekla bol u donjem djelu trbuha, onako pravi menstrualni grč od nekoliko minuta, presavio me, i onda mir, kao da se ništa nije desilo. Ima li koja takvo iskustvo? Da idem na hitnu ili čekam svog liječnika do sutra kad se vraća s godišnjeg?
Barbie super za pregled bas mi je drago daje pozitivu nama kojima tek slijedi😍 evo i mog tek se sad malo vidi pa mogu slikati
Ima li koja da mi pomogne sa svojim iskustvom, 20 tt uredne trudnoće (mali miom jedino 4cm ali nije rastao niti pravio probleme) a danas me presjekla bol u donjem djelu trbuha, onako pravi menstrualni grč od nekoliko minuta, presavio me, i onda mir, kao da se ništa nije desilo. Ima li koja takvo iskustvo? Da idem na hitnu ili čekam svog liječnika do sutra kad se vraća s godišnjeg?
dogodilo mi se nešto slično, ali puno ranije. negdje u 10. ili 11. tjednu. užasna bol. no, prošlo je i više se nikada nije ponovilo. nisam išla na hitnu. imala sam neku cistu, koja je očito tada pukla jer je beba rasla. ako se ponovi, svakako odi na hitnu.
Ja imam cesto grceve i to san juce komentirala ode..Ako nema ponavljanja ni dodatnih bolova ni krvarenja..Nema potrebe za hitnocom....
url=https://lilypie.com]
barbiemama, super za pregled! drago mi je da je sve ok, a slicice su ionako najljepse od 24.tjedna! lily pa isto smo trudne, a ti bas imas lijepi trbuscic, moj se malo ispupci pa se ispuse-nema bas konstantu 😂 sad sam u onoj awkward fazi kad se ne zna jesam li trudna ili imam pivsku trbusinu 😳
url=https://lilypie.com]
Barbie super za pregled mali slatkis 😍😍
Msm da je vanda pisala kako ima grbicu kad lezi ispod pupka- same here 🤣🤣
Lily prekrasna 😁😊
Du takodjer se osjecam vec tjednima da sam u toj fazi, nitko mi ne vjeruje da sam na pola puta 🤣🤣
Pohane tikvice jela jucer 😍😍 najbolje su mi ribane
Sortiraj odgovore
Najstariji