Zimske bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Strudlica
    21. Srpanj 2018. 19:47

Ja sam imala ručnu i nekad me ruka znala zabolit od tog pumpanja, ali kad vidim cijene električnih i da će mi trebati možda malo onda si mislim da je to možda bacanje novaca. 

Pticaselicazgst
    21. Srpanj 2018. 19:49

Du pa sretan ti rodjendan 🤩🤩 sve najbolje ti zelim 🤗 dobro dosla u 30-te 😁😁

Bruna92
    21. Srpanj 2018. 19:51

Vidim ja da mi je poznata okolina otprilike 😍 
    Mi cesto idemo na Brzet jer cesto odemo i sa mojima na selo odmah poviše Omiša pa se samo spustimo dolje, svega par minuta nam treba. Obozavam onaj dio za kupanje, more je prekrasno!

Salatica9192
    21. Srpanj 2018. 19:54

Hvala Ptica :))) Evo ga :D Cigarete nisu moje hahahah 😋 Samo je bas bas vruce, jos par sati izdrzati i kuca :) 

Timi95
    21. Srpanj 2018. 19:57

Cure, je koja od vas imala problema s migrenama na pocetku trudnoce ? Mene rasturaju vec 2 dana. Uzasno je. Ne znam sta napraviti 😏

M- 10.3.2019. 💙
    M- 12.3.2021. ❤️
    5.5.2025. ➕️🥰

TPol
    21. Srpanj 2018. 20:01

Izdajalicu hmm ja sam koristila da navučem mlijeka i da imam kad negdje idem , ubrzo mi dosadilo pa sam vadila cice po svuda 😂😂😂 
    Uglavnom prvih dana sto vise bebu na grudi kad god traži ne po nekom rasporedu !  Profunkcionirao mi forum na mobitelu 👏🏻👏🏻👏🏻

Ana89
    21. Srpanj 2018. 20:01

niky1107

Ana89

niky1107

Blaza26

Koje god vi ime kazete meni je super,cak i Pablo 😁😁😁
    Al nikako ne mogu zamislit da svoga sina ili kcer tako zovem… Mislim da ce bit jaaaako tesko izabrat.
    Petra mi je favorit,al ako prvo bude musko i nazovem ga Petar,onda kad (ako) dobijem kcer ne mogu je nazvat Petra😕😕😕
    Mislim fino mi je kad se brat i sestra slicno zovu,al to mi je kao nedostatak inspiracije.
    Sara,Mia, Jakov, Luka, Nikola, Pavle, Ivano, Nika, Lara… Ima ih ali nekako kad zamislim… Ne
    😡😡😡

Moja se zove Nika :) jučer bili na pregledu i sad izgleda cekamo dečka, al nije jos 100 posto sigurna. Inace, sve drugo je ok! Kolko su vasi dugacki u 16om tjednu? Nama je izmjerila 9,1cm 😊😊

Za 16. tt ne znam, ali su mi u 17. tt napisali femur 28 mm. Više nisu koristili standardna mjerenja jer se bebon već sklupčao.

A sta onda na dalje ne mjere duzinu? (Crl)

Ja mislim da od 17 tt ne., jer kako su mi objasnili beba je sklupčana i ne ide više crl.

url=https://lilypie.com]

url=https://daisypath.com]

TPol
    21. Srpanj 2018. 20:02

Migrene sam ja imala užas . Možeš uzet paracetamol 

• niky1107
    21. Srpanj 2018. 20:04

Pticaselicazgst

Miranda daaa ipak ce bit Nika 😍 bas sam sretna radi toga 🙂 muz je rekao da bira za drugo dijete ime 🙃🙃 Franka mi je super zensko ime i nama je bilo u izboru. Franka i Bruna 😍 i da je jos jedan Toma i ekipa na okupu 🤩 nisam se kupala u Stobrecu, mi ti uvijek idemo u Medice, more je cisto, plaza super tako da toplo preporucam 🙂
    Sto se muza na pregledu tice, od pocetka ide na svaki i nije izlazio kad je radio bris, ostao bi sjedit na stolici i kad bi doktor upalio uzv dosao bi do nas blize da vidi. I super mu je ic na preglede, sve pamti umjesto mene 😂
    Salatice uzivaj na svadbi, nadam se da ce bol popustit. 🙂 i pošalji nam sliku da vidimo kako si se sredila 😊
    Allie super za Niku 😍😍 sto vise govorim Nika vise sam sigurna da smo dobro odlucili 🙂 wooow odlicna linija, trbuscic se pocinje nazirat 🤩
    Tpol cestitke na deckicu 🤗
    4mommy bome ste fino gustali 😁 imas super liniju s obzirom na vec dvoje djece a i na dolazeće blizance, svaka cast 🙂🙂
    Bruna hihihi nema do bureka 😋😋 ovo je u Medicima, tam mi je super za kupanje. Cisto more i super plaze, ima hlada, normalan prilaz u more 😍
    Mina nadam se da je burek bio dobar, di ga ti uzimas ? 🙂
    Niky awww sad ce nas bit dvije s Nikama 😁 kako ste se vi odlucili na to ime?
    Du ajme nakon bureka danas ovako bi izgledala moja vecera 🤩🤩 ipak je vikend, treba se pocastit 🙂
    Za iskusne mame pitanje za izdajalice, jel bolja elektricna ili rucna? I s kojim proizvodacima ste bile zadovoljne?
    Ajme jesam se raspisala.. 😲😅

Moja Nika ima 9godina i tada kad smo birali bilo je izmedju Tena i Nika..ipak nam je Nika bilo ljepse 😍 sad nam stize decko 💙

Lora

Timi95
    21. Srpanj 2018. 20:07

TPol

Migrene sam ja imala užas . Možeš uzet paracetamol

I trne mi ruke, al na kratko.. ja ih imam od kad sam usla u pubrtet, al jednom na godinu. I sad valjda zbog hormona.. imam lekadol, al ne pomaze bas.. uzasna bol

M- 10.3.2019. 💙
    M- 12.3.2021. ❤️
    5.5.2025. ➕️🥰

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.