Zimske bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Mina93
    21. Srpanj 2018. 20:55

Du sretan rocko lijepo ga proslavi 🎂😊
    Salatice nemoj se previse izmorit na svadbi 😁😁
    Ptico burek je muz kupio u kvartu, u zg jos nemam favorita iako su mu super oni iz mlinara dubravice i slicno, mali motani 😊 u zd imam omiljenu lokaciju, al tu je jos nisam nasla 😁😁
    Miranda i ja bi elektricnu aventovu, znam da kosta, al sam sigurna da ce mi trebat posto jedva cekam nazad na treninge  a i opcenito kad sam negdje da se ima zaliha 🤣
    Ana da, to se isplati uzet tako uz neko snizenje, dm u city centru svaku zutu srijedu ima 15% na kupovinu iznad 200kn, nadam se da to nisu ukinuli sad sa ovim svojim glupim programom skupljanja bodova 😩

Mina93
    21. Srpanj 2018. 20:57

Evo mi sad odsetali 5km, odma se bolje osjecam 😁
    Bas sam si zadala da moramo svaki ili bar svaki dr napravit neku kilometrazu, zadala sam 5km al to je malo tesko da ispunit svaki dan 🤣🤣

Pticaselicazgst
    21. Srpanj 2018. 20:58

Bruna sve od Omisa pa do Makarske je super, ogromna je razlika u cistoci mora, izgledu plaza.. u tjednu se ne isplati otic do tamo ali zato vikendima idemo cesto 🙂
    Salatice bas si zgodna i busa ti se lijepo vidi 😍😍 odlicna haljina i cipele 🙂
    Niky slazem se, Nika je ljepse 😁 cestitke na deckicu, jeste vec smislili ime? Sorry ako si rekla, dosta se imena izvrtilo zadnjih par dana pa nisam sve popamtila 🙃🙃🤗
    Miranda sljedeci tjedan bi mogla saznat, deff je jedan decko a drugo bi mogla curka 😁 ima jos vremena za izabrat ime za deckica, sigurno ce bit lijepo. F&B 🤩
    Isto sam gledala tu aventovu elektricnu, cini mi se prakticnija i da ce mi oduzimat manje vremena. Isto bi ju koristila kad bi malu ostavila s muzem ili mamom.. ajme pa kako tu osobu nije sram?! 😟 😳posuditi tako nesto i ne vratiti.. uzas 🙄

Miranda
    21. Srpanj 2018. 21:08

Tamsi dodaj magnezij, mozes do 500 mg dnevno. 
    Ana koliko kosta sad? Sve se nadam da je pala cijena u ovih par godina 😬
    Ptico ah sta da kazem 🙄 Tko zna do kojeg koljena se nasljedivala jer su ju i oni samo proslijedili dalje. Nema veze, ulovit cu ju negdje na popustu. Dobro dode stvarno, ja ju nisam jako cesto koristila ali kad mi je trebala je bila spas. 
    Drzi me osjecaj da je druga beba curka, nadam se da ce se vidjeti iduci tjedan 😊 

• niky1107
    21. Srpanj 2018. 21:13

Pticaselicazgst

Bruna sve od Omisa pa do Makarske je super, ogromna je razlika u cistoci mora, izgledu plaza.. u tjednu se ne isplati otic do tamo ali zato vikendima idemo cesto 🙂
    Salatice bas si zgodna i busa ti se lijepo vidi 😍😍 odlicna haljina i cipele 🙂
    Niky slazem se, Nika je ljepse 😁 cestitke na deckicu, jeste vec smislili ime? Sorry ako si rekla, dosta se imena izvrtilo zadnjih par dana pa nisam sve popamtila 🙃🙃🤗
    Miranda sljedeci tjedan bi mogla saznat, deff je jedan decko a drugo bi mogla curka 😁 ima jos vremena za izabrat ime za deckica, sigurno ce bit lijepo. F&B 🤩
    Isto sam gledala tu aventovu elektricnu, cini mi se prakticnija i da ce mi oduzimat manje vremena. Isto bi ju koristila kad bi malu ostavila s muzem ili mamom.. ajme pa kako tu osobu nije sram?! 😟 😳posuditi tako nesto i ne vratiti.. uzas 🙄

Nismo jos, jucer nam je rekla! A i ima jos vremena, smislit cemo :D Svidja mi se Dominik, Matija i Fran 😀😀

Lora

AllieH
    21. Srpanj 2018. 21:14

Du, sretan rodjendan, sve najljepse od ❤! 

Luka ❤

barbiemama
    21. Srpanj 2018. 21:38

Du, sretan rođendan i od mene 💓

mene su mučile tjednima glavobolje, ali srećom su prošle. sada me sve češće boli donji dio leđa. 

Ana89
    21. Srpanj 2018. 21:42

Miranda

Tamsi dodaj magnezij, mozes do 500 mg dnevno.
    Ana koliko kosta sad? Sve se nadam da je pala cijena u ovih par godina 😬
    Ptico ah sta da kazem 🙄 Tko zna do kojeg koljena se nasljedivala jer su ju i oni samo proslijedili dalje. Nema veze, ulovit cu ju negdje na popustu. Dobro dode stvarno, ja ju nisam jako cesto koristila ali kad mi je trebala je bila spas.
    Drzi me osjecaj da je druga beba curka, nadam se da ce se vidjeti iduci tjedan 😊

Miranda, 430 kn bez popusta. Sa popustom 360,370 cca

url=https://lilypie.com]

url=https://daisypath.com]

Miranda
    21. Srpanj 2018. 21:58

Ana89

Miranda, 430 kn bez popusta. Sa popustom 360,370 cca

Ista je cijena onda, kao i prije. 

Provjerila sam za elektricnu pa vidim da je taman na akciji u Baby centru, pise do isteka zaliha. 
    https://www.babycenter.hr/avent-elektricna-prsna-izdajalica-natural-scf33201-58321.html

du1988
    21. Srpanj 2018. 22:51

Hvala svima na cestitkama! 🤗🤗😘 u Zadru danas red kise, red sunca...neko cudno vrijeme skroz! Ne idem vise na kupanje jer se ne mogu opustiti od silnih napomena-ne u guzvu, ne u prljavo, presvuci se odmah, ne dugo u vodi i tako.. cekam ja deveti mjesec 😂 

url=https://lilypie.com]

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.