Zimske bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Ptičica
    21. Srpanj 2018. 20:07

Du sretan rodendan!! Jos bar 60 😁🎂🥂
    Salatice macka si 🙂 eto hrane, odma sve boljke zaboravila 😂😘
    Izdajalica..tu sam u dilemi. Ne treba mi jer dojit mogu, al s obzirom da nakon carskog ide intenzivna mozda ce.mi trebat samo za to vrijeme. Neznam, neznam..🤔

Miranda
    21. Srpanj 2018. 20:10

Jeste navalile sa slikama hrane 😭😭😭
    Du i ja kazem dobrodosla 🎉🎉 sretan ti rodendan 😘
    Salatice krasna si 😍😍 Uzivaj 😘
    Ptico haha i meni zvuce dobro Franka i Bruna 😍 Jos malo da nam sjedne (i da imamo curicu 😂) i mozda ostane Franka. 😊 Za decke nam zasad nista ne iskace, tko zna sto cemo izabrat na kraju. Bila sam par puta u Medicima, prekrasno je 😊😍
    Tamsi voda, paracetamol, mrak i tisina. Jel bas migrena ili vulgaris glavobolja? 
    Izdajalicu sam imala elektricnu Aventovu. Korisila sam ju uglavnom ako sam morala skociti negdje i ostaviti B. s tatom pa da imaju rezervu mlijeka za svaki slucaj. Bila je super ali sam ju blesava posudila i vise nikad nije dosla nazad do mene tako da sad kupujem novu istu takvu. 

Bruna92
    21. Srpanj 2018. 20:12

Tamsi, mislim da nas je vecina imala migrene.. to ocito tako ide 😕
    Meni nije nista pomagalo, ali bas nista.. cak sam se od tolike boli i ispovracala ali jednostavno ne prolazi.. i onda je jednog dana sve proslo, a do tad sam mislila umrijet.
    Iako, ja sam i prije trudnoce imala migrene pa sam nekako "navikla"
    Vjerujem da ce se javiti i cure s nekim savjetom sta im je pomoglo

Timi95
    21. Srpanj 2018. 20:14

Miranda

Dui ja kazem dobrodosla 🎉🎉 sretan ti rodendan 😘
    Salaticekrasna si 😍😍 Uzivaj 😘
    Pticohaha i meni zvuce dobro Franka i Bruna 😍 Jos malo da nam sjedne (i da imamo curicu 😂) i mozda ostane Franka. 😊 Za decke nam zasad nista ne iskace, tko zna sto cemo izabrat na kraju. Bila sam par puta u Medicima, prekrasno je 😊😍
    Tamsi voda, paracetamol, mrak i tisina. Jel bas migrena ili vulgaris glavobolja?
    Izdajalicu sam imala elektricnu Aventovu. Korisila sam ju uglavnom ako sam morala skociti negdje i ostaviti B. s tatom pa da imaju rezervu mlijeka za svaki slucaj. Bila je super ali sam ju blesava posudila i vise nikad nije dosla nazad do mene tako da sad kupujem novu istu takvu.

Bas migrena.. vec 2 dana sam u krevetu, i samo sam izasla van i odmah me opet uhvatila.. ako se nastavi cu ici kod doktorice u pon

M- 10.3.2019. 💙
    M- 12.3.2021. ❤️
    5.5.2025. ➕️🥰

Timi95
    21. Srpanj 2018. 20:15

Bruna92

Tamsi, mislim da nas je vecina imala migrene.. to ocito tako ide 😕
    Meni nije nista pomagalo, ali bas nista.. cak sam se od tolike boli i ispovracala ali jednostavno ne prolazi.. i onda je jednog dana sve proslo, a do tad sam mislila umrijet.
    Iako, ja sam i prije trudnoce imala migrene pa sam nekako "navikla"
    Vjerujem da ce se javiti i cure s nekim savjetom sta im je pomoglo

Oo i ja povracaam i tad mi je lakse. Al muci me sto ne mogu jest.. samo vodu pijem i tu i tami nesto malo pojedem

M- 10.3.2019. 💙
    M- 12.3.2021. ❤️
    5.5.2025. ➕️🥰

21. Srpanj 2018. 20:20

Ptico hvala ☺️😘
    Du sretan ti rođendan 🎉😘

url=https://lilypie.com]

Miranda
    21. Srpanj 2018. 20:22

Vidila sam naknadno da si napisala da ti ruka trne. 
    Koji si ti ono tjedan? Prvo tromjesecje? 
    Ne znam sto pijes od suplemenata, dodaj magnezij ako ga vec ne pijes, trebao bi barem malo pomoc. 
    Kad te tako gadno ulovi popij ibuprofen, ako nije dosta mozes ga s 2mg apaurinom skombinirat ali probaj prvo samo ibuprofen. I znas i sama vjerojatno ali cim prepoznas da je migrena popij odmah nesto jer ako se razmase treba joj pola dana da se smiri. 

TPol
    21. Srpanj 2018. 20:24

Ja imam samo migrene u trudnoći i neki dan je došao muž ranije s posla
    Nisam mogla vise sa malom , isto paravetamol kratko pomogne i vrati se . I povraćam uz to ...al nije bilo toliko često 

Ana89
    21. Srpanj 2018. 20:27

Miranda

Dui ja kazem dobrodosla 🎉🎉 sretan ti rodendan 😘
    Salaticekrasna si 😍😍 Uzivaj 😘
    Pticohaha i meni zvuce dobro Franka i Bruna 😍 Jos malo da nam sjedne (i da imamo curicu 😂) i mozda ostane Franka. 😊 Za decke nam zasad nista ne iskace, tko zna sto cemo izabrat na kraju. Bila sam par puta u Medicima, prekrasno je 😊😍

Ja sam si uzela aventovu u dm- u za 60,70-ak kuna manje sa 15 posto popusta do sutra. 

url=https://daisypath.com]

Timi95
    21. Srpanj 2018. 20:31

Miranda

Vidila sam naknadno da si napisala da ti ruka trne.
    Koji si ti ono tjedan? Prvo tromjesecje?
    Ne znam sto pijes od suplemenata, dodaj magnezij ako ga vec ne pijes, trebao bi barem malo pomoc.
    Kad te tako gadno ulovi popij ibuprofen, ako nije dosta mozes ga s 2mg apaurinom skombinirat ali probaj prvo samo ibuprofen. I znas i sama vjerojatno ali cim prepoznas da je migrena popij odmah nesto jer ako se razmase treba joj pola dana da se smiri.

Da. 8 tjedana mi ne.. bas u pon idem vadit krv mozda mi fali nekih vitamina.. pijem od Elevite folnu sa vitaminima.. i nista vise osim toga.. 
    Utrne mi i lice, al me odmah otpusti nakon 5 minuta, to je sve normalan simptom migrene. Vidim da vas puno ima s tim problema. 

M- 10.3.2019. 💙
    M- 12.3.2021. ❤️
    5.5.2025. ➕️🥰

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.