Jutroo, ja bila budna od 4.20 do 7ipo, uzas, uspila malo zaspat do sat i slomljena sam 😭😭
Barbie super za ledja, eto sta donosi pola trudnoce 😁
Ni ja ne vjerujem da sam na pola puta, bas sam o tome razmisljala ova tri sata sta nisam mogla spavat 🤣
Ptico hvala na savjetu ispobat cu ga sigurno cula sam i ja za dolac 😁😁
Iskreno meni su te isla pastile nula, skupe, a nista mi nisu pomogle, nakon njih sam pila neke od trputca i one su mi bile dobre 😁
ni meni pastile nisu nikad pomogle. mislim da se ne preporučuju trudnicama.
propolis mi je dosta znao pomoći za grlo. i prije sam koristila neke prirodne pastile iz Mullera, Biosept se mislim zovu. nemaju onaj odvratan okus kao ove iz ljekarne, a čak su mi i više pomogle. uz čaj s limunom 😊
Hvala curke na savjetima 🤗😘 naisla sam na post od mame magistrice farmacije tu na klokanici koja daje popis lijekova za razne tegobe u trudnoci. Ima super stvari, ako kome treba neka baci oko 🙂
Mogu isla pastile, tu je bas napisala i propolis moze. Tak da cu se zaletit po propolis jos 🙂
https://klokanica.24sata.hr/forum/tema/otc-lijekovi-i-dodaci-prehrani-koji-se-smiju-koristiti-u-trudnoci-preporuka-magpharm-1274
ona veli da su ibruprofen i neofen dopušteni u 1. i 2. tromjesečju. zanimljivo kako se oko toga ne slažu baš svi. doktorica mi je rekla npr strogo zabranjeno.
Ptica,
caj od kamilice/brusnice mozes u vecim kolicinama koliko sam upucena :))) Mislim da je to ona privremena grlobolja, cesto je imam, npr dosta hladnog kada pijem ili sladoleda, ujutru odmah grebe.
A i ja vise nista ne znam sta se smije piti, a sta ne smije, bas su podijeljena misljenja i onda je najbolje nista ne piti, izuzev u situacijama moranja.
Miranda je rekla da se bas ne nalijevamo kamilicom 😉 za mentu nezam 🤨
Joj kad vas cujem da se zalite na bolove u ledima, krv mi se zaledi u zilama. Odmah panika- kako cu ja do kraja. Miranda again, postoji li ikakav nacin da si olaksam, pripremim se? Neurokirurg mi je rekao da ne smijem plivat i da ne idem na fizikalnu jer mi pomoc ne moze a moze napravit gore. Valjda ako se ekstruzija pomakne, koliko sam ja shvatila?
I amo reci, u nekom idealnom svemiru, da leda izdrze trudnocu dobro, mogu li ic na prirodni porod? 😁
Ja ibuprofen niti ista sta je na bazi ibuprofena ne pijem ni kad nisam bila trudna a pogotovo ne bi sad.. ta tablete opcenito ima lose posljedice na organizam. Mozda se dopusta jedna u slucaju jake boli..
Slazem se da su misljenje podjeljena i da svatko iznosi svoje misljenje, ova zenska je isto od struke i valjda ima iskustva.
Salatice nadam se i ja da je nesto privremeno i da ce brzo proci 🤗
Jutro cure ,ja sam nocas prvi put nakon dosta vremena spavala samo jednom na wc isla😁.Muz veli sta sam vesela i odmorna jutros,stvarno ne pamtim kad sam 7 sati odspavala u komadu.
Du sretan rockas i od mene!
Vidim o ledima prica,malo boluckaju ne mogu sama carape obuti i tenisice zavezat al za sad drze.
Moj ginekolog tu kad je vidio moj karton dao mi je uputnicu za specijalista 4.9 imam termin pa ce mo vidit sta kaze za prirodno ili carski rez.
I mene je neki dan bilo puklo na burek dragi donio ,tu ima dobar bosanski restoran i bio je ekstra ali mi je poslije toliko muka bila da ne vjerujem da cu uskoro probat,ali zato cevapi uvjek pasu😂😂😂😂
💜Karla💜Nicol💙Anton
Dobar dan svima
Znači 4 ujutro glava se raspada,onda lagano mučnina i onda sam na 6 popila lekadol. I još sam sanjala čudne snove.... Kako divan dan
Jutro cure ,ja sam nocas prvi put nakon dosta vremena spavala samo jednom na wc isla😁.Muz veli sta sam vesela i odmorna jutros,stvarno ne pamtim kad sam 7 sati odspavala u komadu.
Du sretan rockas i od mene!
Vidim o ledima prica,malo boluckaju ne mogu sama carape obuti i tenisice zavezat al za sad drze.
Moj ginekolog tu kad je vidio moj karton dao mi je uputnicu za specijalista 4.9 imam termin pa ce mo vidit sta kaze za prirodno ili carski rez.
I mene je neki dan bilo puklo na burek dragi donio ,tu ima dobar bosanski restoran i bio je ekstra ali mi je poslije toliko muka bila da ne vjerujem da cu uskoro probat,ali zato cevapi uvjek pasu😂😂😂😂
Kani sta je s tvojim ledima? Koja je dijagnoza?
Sortiraj odgovore
Najstariji