U martu 2016 godine. A spontani 2012 godine. Vec sam bila da odustajem, isprepadana, ali evo za sad nema problema nekih I za divno cudo, nesto se I ne bojim, normalno se ponasam. Koliko si ti sada trudna?
5+5 sam u ponedeljak mi je pregled pa sam u iščekivanju 😊 tako i treba samo pozitivno misliti ovo sto se desilo tako je moralo i ostaje iza nas.. Sada samo sreca i radost😍
Salatica9192, a što je bilo uzrok spontanog, ako smijem pitati? Jesu radili obradu ploda obzirom da se dogodilo u 5. mjesecu trudnoće?
Maggie85
Nisu, niko nije predlozio, ja 20 godina, nisam znala sta me snaslo.
Laicki receno, pukla vena sto povezuje mene I posteljicu, krvarila dugo, pomalo I dva odliva.
Doktor rekao ako dodjem do 7 mjeseca bice premija.
I I 5 dodje do prirodn
Telefon mi puca.
U 5 mjesecu dodje do prirodnih bolova I poroda.
Rekao mi da sam jedna od milion I da se to nece ponoviti.
Jooooj, kad čitam ove vaše priče panika me uhvati... Baš mi je žao cure što ste to prošle...
Javim se nakon pregleda
bucka90
Svako je posebna prica za sebe, nemoj da sad budem, pricam strasne horor price i plasim zene :D Kao sto je rekao doktor, to je stvarno rijetko sto mi se desilo, od pocetka nije sraslo kako treba valjda, ali trudnoca se odrzala do tog nekog perioda.
Sada smo ovdje svi pozitivni i svima ce biti sve super :)))
Cekam pozitivne vijesti :)) Ja u petak idem.
Tako je, samo pozitiva i bit ce sve u redu 😊 javljajte nam novosti sa pregleda.
Ja zadnjih par dana od umora uopce ne mogu funkcionirat i imam osjecaj da mi je tlak uzasno nizak. Valjda ce proc uskoro a za vikend cu se odmoriti 😁
Ja imam osjećaj da sam puna energije... Ali zato lagana bol u leđima, grudi bole, bol u trbuhu i ostale blagodati blaženog stanja
Ufff znam kako ti je, prijavljujem se sa istim simptomima osim energije 😄
Sortiraj odgovore
Najstariji