Zimske bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    barbiemama
    19. Srpanj 2018. 05:30

opet su me napali prištići na desnom obrazu. oduvijek imam čist ten, pa čak i u pubertetu. ovo mi je baš ružno. kažu da curice kradu mami ljepotu, a eto meni moj dečkić krade 😂

Ana89
    19. Srpanj 2018. 05:49

barbiemama

opet su me napali prištići na desnom obrazu. oduvijek imam čist ten, pa čak i u pubertetu. ovo mi je baš ružno. kažu da curice kradu mami ljepotu, a eto meni moj dečkić krade 😂

I meni ima perioda sa prištevima. E da.  Nisu samo cure kradljivce ☺️☺️

url=https://lilypie.com]

url=https://daisypath.com]

barbiemama
    19. Srpanj 2018. 07:19

mi ćemo danas do Plitvica. nadam se da ću uspjet prohodat što više. baš se veselim 😊

Vana11
    19. Srpanj 2018. 08:03

Barbie, uživaj na Plitvicama. Bas sam procitala da imaju novi vidikovac 😉

url=https://lilypie.com]

barbiemama
    19. Srpanj 2018. 08:16

hvala 😘 budem stavila koju fotkicu kad se vratim.

Maggie85
    19. Srpanj 2018. 08:39

Evo da vas ja malo rashladim zimskim slikama s Plitvica. Bila sam nekoliko puta ljeti, ali mogu vam reći da su meni osobno zaista zimi najljepše. Em je mir, tišina, malo ljudi, em su nestvarno lijepe. Ovo su slike od prije 18 mjeseci.

VelikoSretnoDijete
    19. Srpanj 2018. 08:42

Preekrasno!!!! Meni je tako vruce da bi sad na 2 min tako legla u taj snijeg i gledala slap da se malo rashladim (:

Nije važno odakle dolaziš ni kuda ideš ako si sretan dok hodaš.

VelikoSretnoDijete
    19. Srpanj 2018. 08:43

E da, meni su pristici ledja napali, pogotovo ramena, inace nikad problema s njima

Nije važno odakle dolaziš ni kuda ideš ako si sretan dok hodaš.

m.girl6
    19. Srpanj 2018. 08:45

Ej curke, čitam vas svaki dan.
    Čestitam svima koje znaju kaj nose, ja sutra idem na uzv, 15+1 sam, možda će mi uspjeti vidjeti jel curka ili dečkić. U kojem ste tjednu vi znale spol bebija? Baš kao što je jedna od vas napisala, mislim da je dečko, ali duboko u sebi se nadam da je moja princezica. 
    I ja se mažem biobazinom kremom svaku večer po buši, grudima, nogama i bedrima.
    Ja sam pitala dr.Kosa za toplice, kaže da ne preporuča ni jednoj trudnici da ide tamo, a mene tako vuče drage moje da se malo okupam sa dragim i našom bebicom. 
    Kak ste sa odnosima za vrijeme trudnoće? Jel asptinirate ili imate ih normalno? Mi se od transfera (22.4.) nismo sexali 

Noa 💙

m.girl6
    19. Srpanj 2018. 08:46

I mene su prištići napali po leđima, a i inače imam uvijek s njima problema i po licu, makar mi je 30. iza vrata hahaha 

Noa 💙

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.