Zimske bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    du1988
    18. Srpanj 2018. 17:49

bravo pikica! 🤗🤗

url=https://lilypie.com]

zadranka86
    18. Srpanj 2018. 18:18

Evo i nassss..Nakon 4tj.dosa i taj dannnn.Sve je u redu usce zatvoreno mrvu vise mirovanja cisto radi moje boljke prije trudnice..CITAJ OPERACIJA SKRACIVANJE CERVIKSA...Tako da je lipo i pozitivno cut kad kaze ZATVORENI STE..i pokusao doktor viditi sto smo..Ali da nije siguran ali kao da vidi pisu..Ja san ga jasno vidila,piso bez greske i moja intuicija od samo zaceca ..tako da decko bez greske..Ali ok za tri tj.smo naruceni pa ce mo tad sto posto moc potvrdit..Nije bio moj doktor pa je ovaj reka da mu je taj uzv stari i da lose tu vidi..Ali bitno da smo mi dobro..Ima dva dana da se javljamo mami i lupkamo ju..Eto cure ja san srstna i zadovoljna..😚😚😊

url=https://lilypie.com]

• Strudlica
    18. Srpanj 2018. 18:24

Bravo svima za lijepe vijesti s pregleda 

• Kani07
    18. Srpanj 2018. 18:25

😀 bravo cure neka dobrih vijesti,nek bebice samo rastu!

💜Karla💜Nicol💙Anton

Nunii
    18. Srpanj 2018. 18:32

Jel koja napravila popis stvari koje treba kupiti za bebu? Pokusavam napraviti i ne ide mi 😂

Pikica89
    18. Srpanj 2018. 18:48

Nunii

Jel koja napravila popis stvari koje treba kupiti za bebu? Pokusavam napraviti i ne ide mi 😂

🤣🤣🤣🤣 Ja sam isto pokusala i isto mi ne ide hahaha 

Pikica89
    18. Srpanj 2018. 18:48

du1988

bravo pikica! 🤗🤗

😍😍😍🤗

Pticaselicazgst
    18. Srpanj 2018. 18:53

Cure super za uspjesne preglede 🤗🤗 bas mi je drago da je sve u redu 💪💪

barbiemama
    18. Srpanj 2018. 18:56

drago mi je da su vam svi pregledi super prošli 😍💓 

danas sam rekla šefici da sam trudna. nije mi vjerovala kad sam rekla da sam skoro 20 tjedana trudna. i stvarno, nikako da dobijem lijep trudnički trbuh. sve si mislim da beban nema mjesta radi toga. iako je po mjerama čak i veći beban za svoju dob i pravilno se razvija. evo fotke od danas

Ptičica
    18. Srpanj 2018. 19:09

Odlicno Zadranka.  Samo opusteno 💓

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.