Evo i nassss..Nakon 4tj.dosa i taj dannnn.Sve je u redu usce zatvoreno mrvu vise mirovanja cisto radi moje boljke prije trudnice..CITAJ OPERACIJA SKRACIVANJE CERVIKSA...Tako da je lipo i pozitivno cut kad kaze ZATVORENI STE..i pokusao doktor viditi sto smo..Ali da nije siguran ali kao da vidi pisu..Ja san ga jasno vidila,piso bez greske i moja intuicija od samo zaceca ..tako da decko bez greske..Ali ok za tri tj.smo naruceni pa ce mo tad sto posto moc potvrdit..Nije bio moj doktor pa je ovaj reka da mu je taj uzv stari i da lose tu vidi..Ali bitno da smo mi dobro..Ima dva dana da se javljamo mami i lupkamo ju..Eto cure ja san srstna i zadovoljna..😚😚😊
url=https://lilypie.com]
😀 bravo cure neka dobrih vijesti,nek bebice samo rastu!
💜Karla💜Nicol💙Anton
Jel koja napravila popis stvari koje treba kupiti za bebu? Pokusavam napraviti i ne ide mi 😂
Jel koja napravila popis stvari koje treba kupiti za bebu? Pokusavam napraviti i ne ide mi 😂
🤣🤣🤣🤣 Ja sam isto pokusala i isto mi ne ide hahaha
Cure super za uspjesne preglede 🤗🤗 bas mi je drago da je sve u redu 💪💪
drago mi je da su vam svi pregledi super prošli 😍💓
danas sam rekla šefici da sam trudna. nije mi vjerovala kad sam rekla da sam skoro 20 tjedana trudna. i stvarno, nikako da dobijem lijep trudnički trbuh. sve si mislim da beban nema mjesta radi toga. iako je po mjerama čak i veći beban za svoju dob i pravilno se razvija. evo fotke od danas
Sortiraj odgovore
Najstariji