Truskawka, napokooon si ih vidjela 😊 bas mi je drago i cestitam na curki i deckicu, bas lijepo ☺
I svima drugima cestitam na lijepim vijestima s pregleda, sad svi mogu lijepo uzivati u ljetu 😊
Miranda, da, i meni je danas bio pretezak dan...sad se treba malo strpit, kazu u nedjelju opet osvjezenje. Mislim da imamo srece s ovim ljetom, nije bas ono da je po 2 tjedna 30° u hladu, a i noci su ugodne za spavanje...ako se mene pita, bas taman
url=https://lilypie.com]
Drage moje, ja sam sutra 22+0, ne mogu vjerovati da već ulazim u 23. tj!
Počela sam se mazati bademovim uljem, ali tek prije 2 dana jer sam čekala dostavu hladno prešanog koje mogu i jesti. Kaj vi mažete i grudi? To mi nije palo na pamet, a baš je zapravo dobro ideja.
Ja sam danas malo landrala po gradu, jela na Zrinjevcu pa šetala Gornjim gradom, obišla 5 dvorišta, i sad me noge rasturaju. Totalno sam van forme. Na moru sam se sjetila kako zapravo jako volim plivati pa stvarno razmišljam da, unatoč strahu od bakterija, idem na bazen...
Nego, ajde sve nove cure koje niste javile, a znate, napišite termin, i spol, pa ću krajem tjedna staviti ažuriranu tablicu. (Tablica sadrži naše nickove, termin, spol i ime, ako se zna).
drago mi je da su vam svi pregledi super prošli 😍💓
danas sam rekla šefici da sam trudna. nije mi vjerovala kad sam rekla da sam skoro 20 tjedana trudna. i stvarno, nikako da dobijem lijep trudnički trbuh. sve si mislim da beban nema mjesta radi toga. iako je po mjerama čak i veći beban za svoju dob i pravilno se razvija. evo fotke od danas
Ma ti si cudo! Bombaaa!!! Kak je sefica reagirala osim nevjerice 😂😂
Drage moje, ja sam sutra 22+0, ne mogu vjerovati da već ulazim u 23. tj!
Počela sam se mazati bademovim uljem, ali tek prije 2 dana jer sam čekala dostavu hladno prešanog koje mogu i jesti. Kaj vi mažete i grudi? To mi nije palo na pamet, a baš je zapravo dobro ideja.
Ja sam danas malo landrala po gradu, jela na Zrinjevcu pa šetala Gornjim gradom, obišla 5 dvorišta, i sad me noge rasturaju. Totalno sam van forme. Na moru sam se sjetila kako zapravo jako volim plivati pa stvarno razmišljam da, unatoč strahu od bakterija, idem na bazen…
Nego, ajde sve nove cure koje niste javile, a znate, napišite termin, i spol, pa ću krajem tjedna staviti ažuriranu tablicu. (Tablica sadrži naše nickove, termin, spol i ime, ako se zna).
Ja sam danas tocno 22 tt i da, bas je nevjerojatno kolko brzo vrijeme ide 😊
Ja se mazem biobazinom kremom od negdje 10.tt i to po grudima, trbuhu, struku, guzi i bokovima...navodno sve to moze popucati, pa kad vec mazem, mazem sve 😆 za sad, hvala Bogu, nisam jos nista uocila, a genetika bas i nije na mojoj strani...
Hvala vam drage moje sto ste bile uz mene kroz ovih 8 teskih tjedana (nekad malo laksih nekad malo tezih) ja sam toliko uzbudjena da to nije normalno, evo ni spavati vise ne moram koliko imam snage. Tako sam sretna i naravno svi oko mene ❤❤ i sad ce se napokon normalnije disati. Tata je sinu vec odabrao ime i kaze da curki ja odaberem. Meni se ime za deckica svidja jer mi je oduvijek bila zelja da mi se sin tako zove, a sad je na meni zadatak..s obzirom da imam nekoliko imena za curicu na popisu rekla sam da cu joj dati da si sama odabere.. odnosno ono koje ce mi najvise pasati da ju tako zovem tako ce i biti. Pa kad se odlucimo javim oba imena 🤗🤗
Eto cure moje, ovo je bilo jedno predivno iskustvo za mene i mogu vam reci da je vrijedilo cekati..sad kad znam u kojoj su poziciji mozda cu ih lakse i osjetiti🤗🤗
Svima vam zelim isto i jos vece veselje kad ugledate svoje beboline i naravno citamo se i tipkamo i dalje uz malo vise elana s moje strane 🤭😘😘
❤N i V💙
Cao mame,
Ja sam trudna 12+3 i prekjucer na ultrazvuku se bebac non stop kotrljao, mahao i cuclao prst pa me zanima jesu i vase bebe bile toliko aktivne u 12.tjednu :))
Cao mame,
Ja sam trudna 12+3 i prekjucer na ultrazvuku se bebac non stop kotrljao, mahao i cuclao prst pa me zanima jesu i vase bebe bile toliko aktivne u 12.tjednu :))
Jesu draga..bebe su nam vecinom aktivne iako mi to ne osjetimo bas..🤗🤗 to sve sto si vidjela da radi je samo znak da se lijepo razvija ☺☺
❤N i V💙
Cao mame,
Jesu draga..bebe su nam vecinom aktivne iako mi to ne osjetimo bas..🤗🤗 to sve sto si vidjela da radi je samo znak da se lijepo razvija ☺☺
Moj je već sa 8 tjedana bio teško uhvativ, sa 12 smo jedva sličicu uhvatili 😍. Kad sam bila na 17. tt, pokazao je guzu. I raširio nogice. Refleksi im se lijepo razvijaju i motorika čim se okreću, rolaju, sisaju prst, udaraju, vibriraju. To budeš osjetila kasnije i fizički, mislim na rolanje i vibriranje. Neke su već s 14, 15, ja sam sa 16 ili 17 tt onako pravo. Sad u 20. se počne i javljati u obliku blagih tupkastih udaraca polako. Vježba kasnije za lupanje u rebra i bubrege ☺️☺️😘😍 Dobrodošla anyway :)
url=https://daisypath.com]
hvala svima 😘 netko je pitao kako je šefica reagirala. pa iskreno, rekla je ona da je to baaaš super i da ćemo proslaviti ručkom kad se ona vrati s GO (jer je jučer samo na kavu navratila). no, ona prva faca koju je složila kad je čula vijest je bila možda najiskrenija i čini mi se da joj nije drago zbog posla. jer ja sam šef ispod nje i u biti jako puno toga odrađujem za nju i ona to zna. pitala me ooodmah kad mislim na porodiljni. najvažnije joj je bilo koliko ću još stić odraditi 😂
Truskawa, čestitam na curici i dečku, predivna kombinacija 😍 baš mi je drago za tebe da si dobila lijepe vijesti.
moj beban je bio dosta živahan i na prvom ultrazvuku. čak je na ovom zadnjem bio najmanje živahan. dirao si je stopalo, zijevao i držao skupljene ruke uz glavu. mislim da je baš fino spavao kad sam ga odlučila zagnjavit na pregledu 😂
što se vrućina tiče, jučer je bilo užasno u Zg. ono pravo ljeto na asfaltu. nisam imala volje prošetat poslije posla. no, ne mogu se žaliti. ovo ljeto je do sada stvarno bilo najmanje toplo. nadam se da ni neće biti perioda s 35+ stupnjeva.
Sortiraj odgovore
Najstariji