Zimske bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Ptičica
    18. Srpanj 2018. 16:54

7+1tt smo ovako izgledali. Ja ne vidim ruke i noge 🤷‍♀️

du1988
    18. Srpanj 2018. 16:56

Mmama sretan rođendan sincini! Cure, sta smo rekli da smijemo za glavobolju? Trpim od jutra, samo sve gore. Kuci imam panadol i lekadol

url=https://lilypie.com]

Ptičica
    18. Srpanj 2018. 16:58

du1988

Mmama sretan rođendan sincini! Cure, sta smo rekli da smijemo za glavobolju? Trpim od jutra, samo sve gore. Kuci imam panadol i lekadol

Sretan ulazak u drugo tromjesecje 😊😊😘
    A nesto sto je paracetamol. Cini mi se da lekadol moze.

du1988
    18. Srpanj 2018. 17:09

Ptičica

du1988

hvalisala sam se tu po forumu kako sam izbjegla mucnine, zgaravice, glavobolje i evo mi pljuska za ulazak u drugo 😂😂 hvala ti draga! I super slicice 😍

url=https://lilypie.com]

Ptičica
    18. Srpanj 2018. 17:14

du1988

Ptičica

du1988

hvalisala sam se tu po forumu kako sam izbjegla mucnine, zgaravice, glavobolje i evo mi pljuska za ulazak u drugo 😂😂 hvala ti draga! I super slicice 😍

Kao i ja. Dapace, zajedno smo se sepurile. A onda je krenila mucnina i povracanje. Hahhaaha, jest nam se vratilo i narugalo 😅
    Citav dan samo juhu od tikvica jedem. Jedino mi se to ne gadi 😁

Timi95
    18. Srpanj 2018. 17:18
    Ja vidim, ili sam corava 🤓
    Ja vidim, ili sam corava 🤓

M- 10.3.2019. 💙
    M- 12.3.2021. ❤️
    5.5.2025. ➕️🥰

Ptičica
    18. Srpanj 2018. 17:20

Ne kazem ja da tebi nisu, nego kukam zasto ih kod mene ne vidim 😂

Timi95
    18. Srpanj 2018. 17:22

Ptičica

Ne kazem ja da tebi nisu, nego kukam zasto ih kod mene ne vidim 😂

A ocito se svaka beba drugacije razvija..nisu sve iste 😃 nekima prije, nekim poslije. Jer to brzo raste, kroz noc naraste heheh

M- 10.3.2019. 💙
    M- 12.3.2021. ❤️
    5.5.2025. ➕️🥰

Pikica89
    18. Srpanj 2018. 17:36

Pozdrav cure evo mi bili dns nakon 4tjedna napokon na uzv.Bebica je superr, sve je u najboljem redu  ali dns na pregledu je bebica spavala i nismo mogli odrediti spol tako da smo naruceni za dva tjedna ponovo da saznamo spol i moram ponovo vaditi krv da vidimo štitnjacu ugl sve je u najboljem redu. 😍😍😍

Ptičica
    18. Srpanj 2018. 17:40

Pikica89

Pozdrav cure evo mi bili dns nakon 4tjedna napokon na uzv.Bebica je superr, sve je u najboljem redu ali dns na pregledu je bebica spavala i nismo mogli odrediti spol tako da smo naruceni za dva tjedna ponovo da saznamo spol i moram ponovo vaditi krv da vidimo štitnjacu ugl sve je u najboljem redu. 😍😍😍

Nista mi ne ulipsa dan kao lijepe vijesti s pregleda!! Super, bravoo 🤗🤗

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.