Mmama sretan rođendan sincini! Cure, sta smo rekli da smijemo za glavobolju? Trpim od jutra, samo sve gore. Kuci imam panadol i lekadol
url=https://lilypie.com]
Mmama sretan rođendan sincini! Cure, sta smo rekli da smijemo za glavobolju? Trpim od jutra, samo sve gore. Kuci imam panadol i lekadol
Sretan ulazak u drugo tromjesecje 😊😊😘
A nesto sto je paracetamol. Cini mi se da lekadol moze.
hvalisala sam se tu po forumu kako sam izbjegla mucnine, zgaravice, glavobolje i evo mi pljuska za ulazak u drugo 😂😂 hvala ti draga! I super slicice 😍
url=https://lilypie.com]
hvalisala sam se tu po forumu kako sam izbjegla mucnine, zgaravice, glavobolje i evo mi pljuska za ulazak u drugo 😂😂 hvala ti draga! I super slicice 😍
Kao i ja. Dapace, zajedno smo se sepurile. A onda je krenila mucnina i povracanje. Hahhaaha, jest nam se vratilo i narugalo 😅
Citav dan samo juhu od tikvica jedem. Jedino mi se to ne gadi 😁
M- 10.3.2019. 💙
M- 12.3.2021. ❤️
5.5.2025. ➕️🥰
Ne kazem ja da tebi nisu, nego kukam zasto ih kod mene ne vidim 😂
A ocito se svaka beba drugacije razvija..nisu sve iste 😃 nekima prije, nekim poslije. Jer to brzo raste, kroz noc naraste heheh
M- 10.3.2019. 💙
M- 12.3.2021. ❤️
5.5.2025. ➕️🥰
Pozdrav cure evo mi bili dns nakon 4tjedna napokon na uzv.Bebica je superr, sve je u najboljem redu ali dns na pregledu je bebica spavala i nismo mogli odrediti spol tako da smo naruceni za dva tjedna ponovo da saznamo spol i moram ponovo vaditi krv da vidimo štitnjacu ugl sve je u najboljem redu. 😍😍😍
Pozdrav cure evo mi bili dns nakon 4tjedna napokon na uzv.Bebica je superr, sve je u najboljem redu ali dns na pregledu je bebica spavala i nismo mogli odrediti spol tako da smo naruceni za dva tjedna ponovo da saznamo spol i moram ponovo vaditi krv da vidimo štitnjacu ugl sve je u najboljem redu. 😍😍😍
Nista mi ne ulipsa dan kao lijepe vijesti s pregleda!! Super, bravoo 🤗🤗
Sortiraj odgovore
Najstariji