Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama
dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s
Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa
zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
Ja sam se probudila sva nikakva,leđa sva u grču,,neki čudan osjećaj ko zatezanja dolje,a raspoloženje auuuuh m.girl6 javi sutra kako je prošlo i da li se vidio spol,baš me zanima. Ja idem u pon i isto ću bit 15+1 pa da znam što me očekuje :) napiši težinu i veličinu i to sveee
meni je doktorica na običnom uzv u domu zdravlja već s 14+2 rekla da je dečkić i sad na zadnjem pregledu (bila sam 18+4) potvrdila. mislim da dečke prije vide. frendici su u 20. tt rekli da je cura po prvi put.
seks - isto kao i prije trudnoće. samo u zadnje vrijeme s kondomom zbog ureaplazme.
Ej curke, čitam vas svaki dan. Čestitam svima koje znaju kaj nose, ja sutra idem na uzv, 15+1 sam, možda će mi uspjeti vidjeti jel curka ili dečkić. U kojem ste tjednu vi znale spol bebija? Baš kao što je jedna od vas napisala, mislim da je dečko, ali duboko u sebi se nadam da je moja princezica. I ja se mažem biobazinom kremom svaku večer po buši, grudima, nogama i bedrima. Ja sam pitala dr.Kosa za toplice, kaže da ne preporuča ni jednoj trudnici da ide tamo, a mene tako vuče drage moje da se malo okupam sa dragim i našom bebicom. Kak ste sa odnosima za vrijeme trudnoće? Jel asptinirate ili imate ih normalno? Mi se od transfera (22.4.) nismo sexali
I mi apstiniramo... Zbog hematoma,bitno mi je sa je s bebom sve u redu,al ne mogu rec da ne fali 😅😅😅 Zato nadoknadujemo dogodine 😂😂😂 Ja sam nocas ok spavala,sad sam gladna ko vuk,al lijeno mi se ustat 😢 Nadam se da ste sve dobro. Ja sam sinoc toliko bila placljiva da je muz skoro poludio samnom. Cim me upita sta mi je,ja briznem u plac. Dok suti,dobro je 😐😐😐 Zaista drugo stanje 😆
meni je doktorica na običnom uzv u domu zdravlja već s 14+2 rekla da je dečkić i sad na zadnjem pregledu (bila sam 18+4) potvrdila. mislim da dečke prije vide. frendici su u 20. tt rekli da je cura po prvi put.
seks - isto kao i prije trudnoće. samo u zadnje vrijeme s kondomom zbog ureaplazme.
Nadam se da će bit tako da napokon znam s kojim imenom da pričamo haha ma da u prvoj trudnoći mi se dečkić tek vidio s 20t na 4D
Ja sam bila kod svoje dr na UZV sa 17+3 tt i nije uspjela vidjeti, a s 20+5 sam isla na anomay scan i tamo je dr rekla da se bas tocno vidi i da je ona sigurna da je dečkić.
Truskawka, cestitammm 😍😍 Predobre vijesti i super kombinacija :))) Ja se i sad zezam, da mi je i jedno i drugo odjednom 😊😊😊 Bas me zanimaju i ostale kombinacije blizanaca 😊 Barbie, uzivaj, ja hocu da odem vec par godina i nikako haha :D Maggie, predobroooo 😍😮 Inace sam zimski tip, imam vise energije i srecnija sam zimi :D Da li zbog praznicne euforije ili kako se vise u kuci boravi (u toplom si, napolju snjezak, trpeza neka fina haha). Morala mi je i beba biti zimska :)) A imam i ja bubuljice, i po licu (ali to sam i prije znala imati po bradi), ali sto ih imam i po ledjima, a to nikad nisam. Inace, ja se spremam za svadbu u subotu, sinoc uzmem nesto i odoh danas vracati, mijenjati za drugo, znala sam da ce biti problema haha :D
A da, za spol, mislim da sam jedina ovdje, evo 20 nedelja sutra, sto nema ni naznaka od strane doktora haha, apsolutno kao da ne postoji taj dio, nije mi spomenuo xD A sad na kontroli, kad vidim da je sve ok (a mora biti, bebac lupka 😍), ako ne bude spominjao, spomenucu ja, da zelim da znam. Stvarno mi je nebitno, kao i svima naravno, pogotovo prva beba, ali kopka me i sto neko kaze, kako da mu/joj se obracam haha😊😊😊
Joooj meni su isto plitvice najljepse zimi 😍 ovako s krcato snijega, bas je gust biti tamo 😁 Barbie uzivajte danas, samo da vam ne bude prevelika guzva, ipak je sezona, mi inace hvatamo kad su nize cijene i manje ljudi, zadnji put smo bili prosle god taman prije poskupljenja 😂 Sto se tice pristica, nemam bas problema s njima, tu i tamo mi se javi neki, al 1 ili 2 i cekam da otidju sami, bio mi je jedan i na ledjima, na to zaboravim kad ih ne vidim pa dok se opet sjetim vec ga nema 😂 inace oduvijek imam lijepa i mekana ledja to su mi cure jos u srednjoj jos ishvalile pa mi cudno kad se javi koji pristic 🤣🤣
Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.
Sortiraj odgovore
Najstariji