Zimske bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    truskawka
    18. Srpanj 2018. 21:26

Vecer drage moje..evo i mene napokon..dan je bio dug, naporan ali i uzbudljiv..bila na pregledu napokon..vidjela svoje male elijene. Bili su toliko aktivni da smo ih jedva izmjerili..nasmijala sam im se kako su nemirni stalno..nismo bas neke slike dobili kad ih nije mogel lijepo dobiti da ih poslika. Ugl sve je super, odlicno se razvijaju..jedna beba je 335g, a druga 303g ☺☺ ipak smo saznali spol i povecavam i decke i cure na popisu 🤗🤗 
    Puse svima od nas troje 😘😘😘

❤N i V💙

Miranda
    18. Srpanj 2018. 21:35

Puno dobrih vijesti s pregleda danas, odlicno!! 😍😘💝
    Truskawka cestitam na curki i deckicu!! Bas lijepo 😍💞
    Barbie divna kao i obicno 😍 Zaokruzujes se ali ne bi se reklo da nismo vidjele i ranije slike 😊
    Pocela je nepodnosljiva vrucina u Zg. Jedva sam prezivjela danasnji dan, dosad je barem meni bilo podnosljivo. Barem ne bi trebalo dugo, do vikenda samo. 

VelikoSretnoDijete
    18. Srpanj 2018. 21:42

Sad sam cijelu scitablu napisala i izbacilo me :(
    Du - mwnw migrene cesto muce i pijem neofene.vec sam napisala bila da mi je ginic poludio na to sa paracetamolima i kad su mi rekli da smijem 4g dnevno, a meni to kao bonboni. Slobodno po njemu i doktorima oko mene i voltaren, ketonal samo ne par dana pred porod. Znam da vecina govori samo paracetamole ali meni su rekli da mogu slobodno i jace...
    Barbie - ti si bomba 🤭 pa ja sad u 14.tj imam trbuh kakav ces ti pred porod imat vjerovatno. Pogotovo navecer. Ubacila sam se u trudnicke hlace i ne izlazim iz njih.

Nije važno odakle dolaziš ni kuda ideš ako si sretan dok hodaš.

VelikoSretnoDijete
    18. Srpanj 2018. 21:43

Miranda - koma je u Zgu da, pogotovo u javnom prijevozu. Danas mi u 2 busa klima nije radila, mislila sam da cu se srusit 🤦🏼‍♀️

Nije važno odakle dolaziš ni kuda ideš ako si sretan dok hodaš.

• Kani07
    18. Srpanj 2018. 21:58

truskawka

Vecer drage moje..evo i mene napokon..dan je bio dug, naporan ali i uzbudljiv..bila na pregledu napokon..vidjela svoje male elijene. Bili su toliko aktivni da smo ih jedva izmjerili..nasmijala sam im se kako su nemirni stalno..nismo bas neke slike dobili kad ih nije mogel lijepo dobiti da ih poslika. Ugl sve je super, odlicno se razvijaju..jedna beba je 335g, a druga 303g ☺☺ ipak smo saznali spol i povecavam i decke i cure na popisu 🤗🤗
    Puse svima od nas troje 😘😘😘

Cestitsm na curi i decku ,drago mi je da sve ide kako treba.

💜Karla💜Nicol💙Anton

• Kani07
    18. Srpanj 2018. 22:00

Barbie divna si,zaokruzujes se pomalo kad usporedis slike doce i trbusic bitno da bebac napreduje i da se ti osjecas dobro😘

💜Karla💜Nicol💙Anton

pepe1907
    18. Srpanj 2018. 22:43

barbiemama

drago mi je da su vam svi pregledi super prošli 😍💓

danas sam rekla šefici da sam trudna. nije mi vjerovala kad sam rekla da sam skoro 20 tjedana trudna. i stvarno, nikako da dobijem lijep trudnički trbuh. sve si mislim da beban nema mjesta radi toga. iako je po mjerama čak i veći beban za svoju dob i pravilno se razvija. evo fotke od danas

aj s profila slikaj, ja nista ne vidim 😚

Blaza26
    18. Srpanj 2018. 22:59

Jao curkeeee toliko divnih vijesti sa pregleda,cestitam vam svima,zaista nesto najdraze sta procitam 😍😍😍
    Truskawka za vas 3 mi je bas posebno drago,cak sam i suzu koju pustila kad sam procitala,konacno... Znam koliko ti je tesko bilo. Cestitam na curki i decku 😍😍😍 nek su sve bebice zive i zdrave 🙌😇😇

Ana89
    18. Srpanj 2018. 23:05

Odlične su sve vijesti danas!!! 😍😍😍😍 Odličan uvod u moj pregled, optimizam all over 😘😘. Čestitke na svim zdravim dečkima i curama 😍😍😍😍😎😎

url=https://lilypie.com]

url=https://daisypath.com]

Pticaselicazgst
    18. Srpanj 2018. 23:07

Truskawka cestitke na curi i decku 🤗🤗😍 bitno da je sve u redu i neka se bebice razvijaju 😊😊

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.