Kani ma nema na cemu 😘 I na hitnoj sibaju peptoran intravenozno i trudnicama.
Strudlice neurolog sam, nemam bas doticaja s ginekologijom osim teorije s faksa i iskustva iz prve trudnoce. Hvala ti, pomognem koliko znam 😊
Probudili su mi dijete s trubama prije sat vremena, vec je pocelo. Bile smo u Lidlu, stanje je u najmanju ruku predapokalipticno 😂😂 Po 15 ljudi u redovima, police poluprazne.
Ptico ne znam jel mi ostalo ista zivaca za igranje 😂
Dobro da je zahladilo u Zagrebu, atmosfera je pred utakmicu ionako dovoljno vruća!!
Ja ne znam jel sam više nervozna ili me beba lupa! Sve si mislim jadna beba kad sam ja tako napeta, ali ne mogu si pomoći! 🇭🇷
ja nekak uopće nisam nervozna večeras jer znam da smo ful daleko dogurali. nadmašili su sva moja očekivanja i mislim da je čak i srebro vrh. tako da ću uživati u tekmi 😊
I tu je kod nas vrijeme ocajno u jednom danu dva godisnja doba.Vidim na tv da je ludilo u Hr ali vjerujte i u De cini mi se da je vise hrvata tu nego dole😀,zatvorena je glavna ulica ,hrvatske zastave svako drugo auto,prozori .
💜Karla💜Nicol💙Anton
url=https://lilypie.com]
url=https://daisypath.com]
Kod nas je danas pakleno vruce,ja se topim,definitivno najvruci dan. Ja i muz smo ispekli brdo palacinka,pola pohanih s sunkom i sirom,pola nutela... Danas nezdravo zivim. I cips i cola i Boze sacuvaj haha
Kanima nema na cemu 😘 I na hitnoj sibaju peptoran intravenozno i trudnicama.
Strudliceneurolog sam, nemam bas doticaja s ginekologijom osim teorije s faksa i iskustva iz prve trudnoce. Hvala ti, pomognem koliko znam 😊
Probudili su mi dijete s trubama prije sat vremena, vec je pocelo. Bile smo u Lidlu, stanje je u najmanju ruku predapokalipticno 😂😂 Po 15 ljudi u redovima, police poluprazne.
Ptico ne znam jel mi ostalo ista zivaca za igranje 😂
Puno mi znaci i hvala ti.Tu u De bas i ne daju a bez recepta vrlo malo mozes nesto kupit .Kad smo dosli isla sam kod kucnog dr bas zbog gastro problema i on mene fino specijalisti gastroeneriologu ne moze mi on terapiju dati.Nekad mislim da je to dobro ali brate mili nekad zbog gluposti specijalistu idemo.Al bar nema cekanja i redova ako te je kucni lijecnik uputio isti dan te prime.
💜Karla💜Nicol💙Anton
Sortiraj odgovore
Najstariji