Curke vecer
Ana cestitam, divno ti je sve. ❤
Opet ja s pitanjem, jucer sam bila cijeli dan u pokretu i malo me navecer bolilo s desne strane,onak malo probadanje.danas smo putovali na more, koristim vec 5 dana vaginalete i imam popodne iscjedak onak bjelo od tableta, a danas mi je na dva puta onak prozirno, ne puno, ali lagano su mi gacice bile mokre. Luda sam. Rekla sam da cekam sutra pa ak se nastavi na hitnu, da li je netko imao nesto slicno? Dajte me malo utjesite 😔
Curke vecer
Opet ja s pitanjem, jucer sam bila cijeli dan u pokretu i malo me navecer bolilo s desne strane,onak malo probadanje.danas smo putovali na more, koristim vec 5 dana vaginalete i imam popodne iscjedak onak bjelo od tableta, a danas mi je na dva puta onak prozirno, ne puno, ali lagano su mi gacice bile mokre. Luda sam. Rekla sam da cekam sutra pa ak se nastavi na hitnu, da li je netko imao nesto slicno? Dajte me malo utjesite 😔
Koliko si trudna? Kak trudoca odmice, iscjedak je sve obilniji :) to je normalno ja bih rekla
Curke vecer
Koliko si trudna? Kak trudoca odmice, iscjedak je sve obilniji :) to je normalno ja bih rekla
12+6 mi danas, do sad nisam imala uopce nikakav iscjedak osim ovo sad par dana od vaginaleta. Mene odmah panika da nije plodna voda. Ma uzas.
Ma nije..ja imam vec sad iscjedak, a 8tt sam sutra..
Samo je sada malo, a pred porod ti trebaju vec ulosci koliko curi..tak je bar meni bilo..
Nemas brige :)
Curke vecer
Iscjedak sve dok nije svjeza krv ili rozkasti ti je normalno, ne brini se 😊 i sve dok nije jaka bol znaci da je sve u redu, bol od naprezanja i povremena bol su isto normalne. Sve se siri dolje.
Po onom sto sam citala i informirala se nemas indikacije za ic na hitnu 🙂
Sigurno ce ti i druge cure reci isto. 🤗
Malo ste me smirile, hvala vam. Javim se sutra, nadam se da ce stati pa da se opustim. Tek dosla na more i mislim si pa necu odmah na hitnu 🤣
Malo ste me smirile, hvala vam. Javim se sutra, nadam se da ce stati pa da se opustim. Tek dosla na more i mislim si pa necu odmah na hitnu 🤣
Ma nemas se sta plasit. Meni zna pobjec i veca kolicina. Doduse meni je zivac u ledima pritisnut, ali svejedno. Iscjedak bez mirisa, bez peckanja i svraba je normalan. I bijeli i prozirni i "suncani". Dok nema smedarenja, boli i svjeze krvi nema brige. Cak, ako me dobro sjecanje sluzi, u trudnoci rodnica proizvodi vise sluzi.
jutrooo 😘 sinoć sam se bome budila i ružno sanjala 😏 sanjala sam da mi je mama nestala i da ju tražim. sad se osjećam izmoreno.
Ana, hrana izgleda jako fino 😊
Ma nemas se sta plasit. Meni zna pobjec i veca kolicina. Doduse meni je zivac u ledima pritisnut, ali svejedno. Iscjedak bez mirisa, bez peckanja i svraba je normalan. I bijeli i prozirni i "suncani". Dok nema smedarenja, boli i svjeze krvi nema brige. Cak, ako me dobro sjecanje sluzi, u trudnoci rodnica proizvodi vise sluzi.
Upravo tako,meni je ginekolog rekao da je od hormona povećan iscjedak što je jedan od načina obrane od infekcija, sve dok nema mirisa,svraba ili ne daj bože tamnije boje. Tako da nema potrebe za panikom :)
imhappy imam cijelu trudnocu isjecjedsk i varira od prozornog do ponekad bjelkasti.
Dan kad je bila svadba bilo ga je puno vise. Zaboravila sam prije maticara staviti dnevni i kad sam dosla kuci gacice mokre. Odma panika i dobro da mi je majka bila blizu pa me umirila da ne normlano. Nove gacice,dnevni i nema problema.
Sad sam 17+4 (vise ne patim da i sekunde brojim😂) i jucer mislim da sam osjetila malecku bol. Siri se i raste sve 😊☺ Prije je bilo malo cesce kako raste ili ako sam ja previse na nogama.
Sve ce bit ok. ☺☺
Sortiraj odgovore
Najstariji