Ana torta je prekrasna
Niky zavidim ti :) ja jedva čekam lupkanje,jučer sam osjetila neke ko vibracije,ali daleko je to od lupkanja
Nema me par dana i imam 50 stranica za citati.. Za caj od brusnice, nemojte uzimati neke znj franck i slicno, ja sam pola sata trazila caj od brusnice koji zapravo sadrzi vecu kolicinu brusnice, u pravilu je baza hibiskus, jabuka i slicno, sa malo brusnice (20-50%). Negdje cak pise caj od brusnice a iza pise da je hibiskus i nesto, sa aromom brusnice. A hibiskus navodno uzrokuje spontani. Jedini na koji sam naisla da je 100% brusnica je encian u dm-u.
Ana cestiram super torta
Cure, sve je super prošlo!!! Stavim kasnije slike ostale hrane 😋😋😋
Bas mi je drago,jos jednom cestitam,torta je super😋
💜Karla💜Nicol💙Anton
Evo curke! Meni je bilo previše hrane, jela sam pomalo condsidering našu trudničku probavu, bila je i neka salatica. Uzvanici su imali platu mesine, pa sam ja dobila ribu umjesto toga.
Jedino su mi naotekle noge. Prvi put. Morala sam u tenisice pred kraj.
Ali sad sam gđa. udana. Da i ja to obavim 😋. Moji partijaju još, ali ja odmaram. Bebač se micao kao lud.😍😍
url=https://lilypie.com]
url=https://daisypath.com]
Moram ti priznati da bi sad ovaj pršut i sir maznula samo tako uffff
Sve izgleda jako fino
Nema me par dana i imam 50 stranica za citati..Za caj od brusnice, nemojte uzimati neke znj franck i slicno, ja sam pola sata trazila caj od brusnice koji zapravo sadrzi vecu kolicinu brusnice, u pravilu je baza hibiskus, jabuka i slicno, sa malo brusnice (20-50%). Negdje cak pise caj od brusnice a iza pise da je hibiskus i nesto, sa aromom brusnice. A hibiskus navodno uzrokuje spontani. Jedini na koji sam naisla da je 100% brusnica je encian u dm-u.
Ana cestiramsuper torta
A ja bas taj kupila, nisam nasla sa 100% brusnice i kupim ovaj misleći da ce poslužiti ali ga jos nisam popila. Nisam znala za hibiskus a svaki ovaj ima u sebi najvise hibiskusa. 🙄
I Nali moram da ti se zahvalim sto si mi rekla jer ja to nisam znala, a sad sam i procitala na google. Bacit cu ga.
Ana cestitke, hrana izgleda odlično 😍
Ana pa cestitaaaaam 😍😍
Ajme vi ste sve vec puno trudne..osjetite bebice 🤩
Ja sam bila na prvom pregledu sa 6tt kod socijalne gin, sad idem kod latinke u vili u srijedu..tamo planiram vodit trudnocu..
Inace sam iz Ka..odakle ste vi?
Ste nakupovale opreme kolica i to 🙈
Ana cestitam 😍😍 hrana izgleda prefino, pogotovo oni pljukanci 😊😊 najljepsi poklon si dobila, malac ti se javio na Vas poseban dan, uzivajte i jos jednom od srca vam zelim sve najbolje 😍😊
I Nali moram da ti se zahvalim sto si mi rekla jer ja to nisam znala, a sad sam i procitala na google. Bacit cu ga.
Ana cestitke, hrana izgleda odlično 😍
Baci, daj nekome, al bolje nemoj pit.. Trebala si me vidjet u ducanu, pol sata trazim caj i guglam svaki sastojak Ali ako si i popila, nek te ne brine, ja sam na litre nekog soka iz mullera u 6 tt popila a glavni sastojak hibiskus.. nisam pojma tad imala da je hibiskus los, a kamoli da gledam sastojke..i nije mi nis bilo
Sortiraj odgovore
Najstariji