Zimske bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Strudlica
    14. Srpanj 2018. 20:43

Ana torta je prekrasna 

Niky zavidim ti :) ja jedva čekam lupkanje,jučer sam osjetila neke ko vibracije,ali daleko je to od lupkanja

• nali
    14. Srpanj 2018. 20:44

Nema me par dana i imam 50 stranica za citati.. Za caj od brusnice, nemojte uzimati neke znj franck i slicno, ja sam pola sata trazila caj od brusnice koji zapravo sadrzi vecu kolicinu brusnice, u pravilu je baza hibiskus, jabuka i slicno, sa malo brusnice (20-50%). Negdje cak pise caj od brusnice a iza pise da je hibiskus i nesto, sa aromom brusnice. A hibiskus navodno uzrokuje spontani. Jedini na koji sam naisla da je 100% brusnica je encian u dm-u.
    Ana cestiram super torta

• Kani07
    14. Srpanj 2018. 21:02

Ana89

Cure, sve je super prošlo!!! Stavim kasnije slike ostale hrane 😋😋😋

Bas mi je drago,jos jednom cestitam,torta je super😋

💜Karla💜Nicol💙Anton

Ana89
    14. Srpanj 2018. 21:21

Evo curke! Meni je bilo previše hrane, jela sam pomalo condsidering našu trudničku probavu, bila je i neka salatica. Uzvanici su imali platu mesine, pa sam ja dobila ribu umjesto toga.  
    Jedino su mi naotekle noge. Prvi put. Morala sam u tenisice pred kraj.
    Ali sad sam gđa. udana. Da i ja to obavim 😋. Moji partijaju još, ali ja odmaram. Bebač se micao kao lud.😍😍

url=https://lilypie.com]

url=https://daisypath.com]

• Strudlica
    14. Srpanj 2018. 21:48

Moram ti priznati da bi sad ovaj pršut i sir maznula samo tako uffff
    Sve izgleda jako fino 

_svjesna
    14. Srpanj 2018. 21:51

nali

Nema me par dana i imam 50 stranica za citati.. Za caj od brusnice, nemojte uzimati neke znj franck i slicno, ja sam pola sata trazila caj od brusnice koji zapravo sadrzi vecu kolicinu brusnice, u pravilu je baza hibiskus, jabuka i slicno, sa malo brusnice (20-50%). Negdje cak pise caj od brusnice a iza pise da je hibiskus i nesto, sa aromom brusnice. A hibiskus navodno uzrokuje spontani. Jedini na koji sam naisla da je 100% brusnica je encian u dm-u.
    Ana cestiramsuper torta

A ja bas taj kupila, nisam nasla sa 100% brusnice i kupim ovaj misleći da ce poslužiti ali ga jos nisam popila. Nisam znala za hibiskus a svaki ovaj ima u sebi najvise hibiskusa. 🙄

_svjesna
    14. Srpanj 2018. 21:56

I Nali moram da ti se zahvalim sto si mi rekla jer ja to nisam znala, a sad sam i procitala na google. Bacit cu ga. 
    Ana cestitke, hrana izgleda odlično  😍

croatina
    14. Srpanj 2018. 22:15

Ana pa cestitaaaaam 😍😍
    Ajme vi ste sve vec puno trudne..osjetite bebice 🤩
    Ja sam bila na prvom pregledu sa 6tt kod socijalne gin, sad idem kod latinke u vili u srijedu..tamo planiram vodit trudnocu..
    Inace sam iz Ka..odakle ste vi?
    Ste nakupovale opreme kolica i to 🙈

Pticaselicazgst
    14. Srpanj 2018. 22:23

Ana cestitam 😍😍 hrana izgleda prefino, pogotovo oni pljukanci 😊😊 najljepsi poklon si dobila, malac ti se javio na Vas poseban dan, uzivajte i jos jednom od srca vam zelim sve najbolje 😍😊

• nali
    14. Srpanj 2018. 22:27

_svjesna

I Nali moram da ti se zahvalim sto si mi rekla jer ja to nisam znala, a sad sam i procitala na google. Bacit cu ga.
    Ana cestitke, hrana izgleda odlično 😍

Baci, daj nekome, al bolje nemoj pit.. Trebala si me vidjet u ducanu, pol sata trazim caj i guglam svaki sastojak  Ali ako si i popila, nek te ne brine, ja sam na litre nekog soka iz mullera u 6 tt popila a glavni sastojak hibiskus.. nisam pojma tad imala da je hibiskus los, a kamoli da gledam sastojke..i nije mi nis bilo

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.