Zimske bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Kani07
    15. Srpanj 2018. 12:52

Miranda

Pticice 😘😘Ne stizem se javljati jer smo vani uglavnom 😁

Zadrankaovisi za kakav teren su kolica. A i nekima samo vise pasu jedni ili drugi kotaci. Ako vam trebaju samo za beton onda su kotaci punjeni zrakom ok jer je manja vjerojatnost da ce se probusiti negdje. Pjena je bolja za svakakve neravne terene + navodno su laksi kotaci nego kad su punjeni zrakom. Mislim da za neka kolica vise i ne postoji opcija guma na pumpanje, sve vise rade samo s pjenom.

Miranda nek je sve ok ,javit ces se .
    Molim te ako mi mozes reci jesam li puno pogrjesila,inace imam gastritis ali u zadnje vrijeme nisam imala problema ,jucer se najela patlidzana i nocas sam toliku muku i bolove imala da dam popila peptoran 40mg bilo je to ili na hitnu idem.Inace u terapiji koju imam da pijem kad me uhvati je controloc .Oce li taj peptoran bebi nastetit😥.
    Danas sam na kamilici i dvopeku

💜Karla💜Nicol💙Anton

Ptičica
    15. Srpanj 2018. 13:08

Miranda samo ti setaj! Blago ti se.😍 ja od spavanja nemam kad 🤣
    Strudlice, popila sam smoothie i kao legla samo 10 minuta na lijevi bok jer mi se uzasno vrtilo. Od tih 10 min- sad sam ustala! I to jer me muz probudio zvanjem na mob 🤯
    Srica da je malac u bake.

Miranda
    15. Srpanj 2018. 13:28

Kani peptoran je siguran u trudnoci, slobodno kad je hitno popijes i onaj od 150 ili 300mg. Nadam se da si danas bolje 😘
    Pticice nadoknadit ces, spavala sam i ja u tvojim tjednima 😁
    Danas u Zg kisa ne staje cijeli dan... 

• Kani07
    15. Srpanj 2018. 13:39

Miranda

Kani peptoran je siguran u trudnoci, slobodno kad je hitno popijes i onaj od 150 ili 300mg. Nadam se da si danas bolje 😘
    Pticice nadoknadit ces, spavala sam i ja u tvojim tjednima 😁
    Danas u Zg kisa ne staje cijeli dan…

Hvala ti do neba😘,jesam bolje ali jos me drzi ,popit cu onda jos jedan i hranu cu pazit.

💜Karla💜Nicol💙Anton

• Strudlica
    15. Srpanj 2018. 14:30

Mene baš već neko vrijeme zanima što je naša Miranda po struci točno? Da sad ne vratim postove od prvih stranica ali vidim bolje njoj poslat pitanje nego zvat ove naše ginekologe divna je 

Bruna92
    15. Srpanj 2018. 14:46

Zagrebacke cure, jel stvarno tako prohladno kod vas?? Vidim sad pise 19 stupnjeva?😱 Jaoooo blago vam se, ja izgori od vrucine.. u Splitu 33 😫

barbiemama
    15. Srpanj 2018. 15:04

Bruna, cijeli dan pada kiša. oblačno je i prohladno. baš divno za čitanje knjige i izležavanje. 

Pticaselicazgst
    15. Srpanj 2018. 15:08

Ajme je vam divno u zg 😍 u st je bas vruce i nekako je tezak dan, meni ujutro u shopping centru pozlilo. Nizak tlak 😓 bas nam tu treba malo osvjezenja, da dodjemo sebi malo 🙂

Ptičica
    15. Srpanj 2018. 15:16

Pticaselicazgst

Ajme je vam divno u zg 😍 u st je bas vruce i nekako je tezak dan, meni ujutro u shopping centru pozlilo. Nizak tlak 😓 bas nam tu treba malo osvjezenja, da dodjemo sebi malo 🙂

Ma da. Ja sam cijelo jutro u glavi k'o na ringišpilu -.-

Pticaselicazgst
    15. Srpanj 2018. 15:38

Sad kad krene igra zivaca radi utakmice odmah ce nam i tlak porasti 😂
    🇭🇷💪

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.