Zimske bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • malena1983
    15. Srpanj 2018. 19:34

Hvala Ana :)

Miranda
    15. Srpanj 2018. 19:36

Strudlica

Miranda pred jedno tri tjedna sam bojala neki kamen u kuhinji, ajmo reć ko neka impregnacija na bazi otapala. Naravno cijelo vrijeme je sve provjetreno bilo,ali mi malo strah zbog mirisa je može naštetit bebi?

Ne vjerujem da jedno izlaganje moze biti stetno, iako inace takvi spojevi jesu toksicni pa ih je bolje izbjegavati. Ovisi i o sastavu, problem su razni ugljikovodici kod duzeg izlaganja. Ne brini i ne ponavljaj u trudnoci 😘
    Nunii takvi krkani obicno i rade takve gluposti 😤

Malena dobrodosla!
    Pticice 😂 Morala bi i ja 😁
    Ne mogu gledati Kolindu, toliko susramlje me hvata 🤦‍♀️ Ne razumijem sta joj je. 

Ptičica
    15. Srpanj 2018. 19:42

Miranda

Strudlica

Mirandapred jedno tri tjedna sam bojala neki kamen u kuhinji, ajmo reć ko neka impregnacija na bazi otapala. Naravno cijelo vrijeme je sve provjetreno bilo,ali mi malo strah zbog mirisa je može naštetit bebi?

Ne vjerujem da jedno izlaganje moze biti stetno, iako inace takvi spojevi jesu toksicni pa ih je bolje izbjegavati. Ovisi i o sastavu, problem su razni ugljikovodici kod 9duzeg izlaganja. Ne brini i ne ponavljaj u trudnoci 😘
    Nunii takvi krkani obicno i rade takve gluposti 😤

Malenadobrodosla!
    Pticice 😂Morala bi i ja 😁
    Ne mogu gledati Kolindu, toliko susramlje me hvata 🤦‍♀️ Ne razumijem sta joj je.

Mislila sam da sam ja jedina. Ekipa oko mene ili odusevljena ili indiferentna. Meni strasno degutantno. Ajde ides na utakmice, ajde pleses u lozi..al daj zadrzi nesto diplomacije. Dodi na veceru u hotel, nemoj momcima ulazit u svlacionicu. Pruzi ruku, potapsaj, cestitaj poljupcem u obraz a kasnije se grli ako bas moras. Pa kako ih je grlila, i nase i francuze, mislila sam da ce ih ugusit.

• malena1983
    15. Srpanj 2018. 19:48

Ja sutra ulazim u 19. tjedan, jer moguće da ovo golicanje u trbuhu je beba koja se miče ili je još rano, prva mi je beba.

Ptičica
    15. Srpanj 2018. 19:50

malena1983

Ja sutra ulazim u 19. tjedan, jer moguće da ovo golicanje u trbuhu je beba koja se miče ili je još rano, prva mi je beba.

Nije rano, sasvim ok da se pocne javljat 😉
    Uzivaj u osjecaju i dobrodosla!

Pticaselicazgst
    15. Srpanj 2018. 19:53

malena1983

Bok svima, ja sam nova, čekam zimsku bebu, dobivamo lijep poklon pod bor :), pratim komentare i savjete..svima želim sve najbolje

Dobro nam dosla 🤗

• malena1983
    15. Srpanj 2018. 19:55

Hvala, meni je ovo smiješan osjećaj. Sljedeći tjedan idem s dragim na 3D, možda saznam ima li pišu ili ne, na prošlom pregledu su nogice bile skupljene

Miranda
    15. Srpanj 2018. 19:58

Ptičica

Mislila sam da sam ja jedina. Ekipa oko mene ili odusevljena ili indiferentna. Meni strasno degutantno. Ajde ides na utakmice, ajde pleses u lozi..al daj zadrzi nesto diplomacije. Dodi na veceru u hotel, nemoj momcima ulazit u svlacionicu. Pruzi ruku, potapsaj, cestitaj poljupcem u obraz a kasnije se grli ako bas moras. Pa kako ih je grlila, i nase i francuze, mislila sam da ce ih ugusit.

Ma da, bas degutantno. Sprdala ju je vecina zbog upadanja u svlacionicu. 

Nema zena granica, jos ajde cak i da ih je zagrlila kratko ali vjesa se bez kraja. A ono grabljenje i ljubljenje trofeja je vrhunac. 🤦‍♀️

Ana89
    15. Srpanj 2018. 20:07

Miranda

Ptičica

Ma da, bas degutantno. Sprdala ju je vecina zbog upadanja u svlacionicu.

Nema zena granica, jos ajde cak i da ih je zagrlila kratko ali vjesa se bez kraja. A ono grabljenje i ljubljenje trofeja je vrhunac. 🤦‍♀️

Njena verzija diplomacije : boob attack 😆😆😆😆 Kladim se da joj bar Putin nije dao blizu 😂😂

url=https://lilypie.com]

url=https://daisypath.com]

Pticaselicazgst
    15. Srpanj 2018. 20:08

Ah nasa Kolinda, svojim ponasanjem daje toliko materijala za sprdanje da je to strasnooo 😂😂😂 a ovo kako je ljubila pehar mi je vrh, jebate lude babe 😳 al dobro, valjda ju strani mediji nece previse sprdavat 😅😅

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.