Zimske bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Mina93
    14. Srpanj 2018. 19:18

Mi bili na sljemenu odsetali 6km, cudo koliko je sparno u gradu sad kad smo se spustili nazad 😱

• Strudlica
    14. Srpanj 2018. 19:18

Meni najbolja brusnica od Enciana iz ljekarne jer u ovim iz filtera u trgovinama baš nema meni nekog učinka

_svjesna
    14. Srpanj 2018. 19:28

Hvala vam cure, prosetat cu do ljekarne i kupiti caj 😘😘

Pticaselicazgst
    14. Srpanj 2018. 19:28

Mina93

Mi bili na sljemenu odsetali 6km, cudo koliko je sparno u gradu sad kad smo se spustili nazad 😱

Bravooo 💪💪 svaka cast na 6 km 😊😊😊  sljeme je zakon, pogotovo ljeti i onda jos na rucak na puntijarku 😍  

• niky1107
    14. Srpanj 2018. 19:57

Cure..ja vam se moram pohvaliti da od jucer osjecam udarce moje bebice ❤❤ jos je to dosta blago ali sigurna sam da je to to. Sad samo lezim (iovak sam na mirovanju) i samo cekam da mi se javi...bas sam sretna 😍😍😍

Lora

barbiemama
    14. Srpanj 2018. 20:11

farbam kosu jednom u 3 tjedna, samo izrast. doktorica dala zeleno svjetlo 😁

Ana89
    14. Srpanj 2018. 20:22

Cure, sve je super prošlo!!! Stavim kasnije slike ostale hrane 😋😋😋

url=https://lilypie.com]

url=https://daisypath.com]

Ptičica
    14. Srpanj 2018. 20:34

Ana89

Cure, sve je super prošlo!!! Stavim kasnije slike ostale hrane 😋😋😋

Cestitam jos jednom!! ❤❤❤
    Bas mi je drago sta si zadovoljna!
    Da da da slike hraneee 😋😋🤣

Mina93
    14. Srpanj 2018. 20:37

Pticaselicazgst

Mina93

Bravooo 💪💪 svaka cast na 6 km 😊😊😊 sljeme je zakon, pogotovo ljeti i onda jos na rucak na puntijarku 😍

Dada jos teta dala preogromne porcije haha prejeli se

Mina93
    14. Srpanj 2018. 20:40

niky1107

Cure..ja vam se moram pohvaliti da od jucer osjecam udarce moje bebice ❤❤ jos je to dosta blago ali sigurna sam da je to to. Sad samo lezim (iovak sam na mirovanju) i samo cekam da mi se javi…bas sam sretna 😍😍😍

Tako i ja samo lezim na ledjima kad odmaram doma i cekam kad ce se javit, jutros je imao istezanje i evo ga sad opet 😍😍
    Ana cestitkeee 🎂❤️

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.