Zimske bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Pticaselicazgst
    14. Srpanj 2018. 10:11

Zavidim ti punooo, blago ti se sto se mozes kupat 😍 kuzim te totalno, mene ovo mirovanje izludi, nisam navikla bit toliko mirna 😁
    U ponedjeljak imam pregled i nadam se da ce mi dat dozvolu za kupanje 🙏
    Plivanje je zakon, nece te vise bolit ni ledja ni vrat 💪 ides svaki dan na kupanje onda? 

• Kani07
    14. Srpanj 2018. 10:14

Jutro cure ,od mog spavanja nista jedva dva sata,ali mislim od silnog uzbudenja,sinoc je moja cura maturu imala tu roditelji idu,ucenica generacije upisala dalje sta je htjela ,dobila stipendiju,srce mi je ko svemir 🤗💖.Ne da se to opisat rjecima,i bas sam placljiva ali od srece.

💜Karla💜Nicol💙Anton

Bruna92
    14. Srpanj 2018. 10:18

Eee ma stvarno mi je dosadilo vise sve... Oduvijek sam u pogonu, skolu, faks, studentski posao, odmah se zaposlila nakon faksa, sredivali stan, udala se, nikad mira nisam imala... I onda sad otkad ne radim ne znam sta cu sa sobom 😂 u pocetku mi je bilo okej, bila sam stalno umorna, povracala i nije mi bilo ni do cega.. ali saaaad... 😀
    Pa evo, zadnjih tjedan dana idem svaki dan i nastavit cu tako jer mi stvarno odgovara, a i izgleda i bebacu 😀❤️
    Joj sretno na pregledu, nadam se da ce ti dati dozvolu 🙏🙏 vjerujem da ce ti dobro doci 😍
    A mozda se i sretnemo 😀

Blaza26
    14. Srpanj 2018. 10:30

💍 Anaaa… 💍💐 Today is the day!!! 
    🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉 
    sretno,uzivaj u svakoj sekundi
    🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉
    Naravno ocekujemo i slikicu tebe,ne sumnjam ni malo da ces biti predivna. Danas je tvoj dan. Jos jednom sretno!!!! 💍💐💒

barbiemama
    14. Srpanj 2018. 10:32

ja sam popustila i konačno kupila jastuk. nadam se da će mi biti lakše spavati. bili su mi preveliki za stan oni banana jastuci od 185 cm ili čak 195 cm, pa sam našla jedan koji ima 140 cm.  170 kn + 30 kn dostava  😊

Blaza26
    14. Srpanj 2018. 10:34

Ja sam se bas nocas naspavala.. Zaspala oko 23 probudila se u 6 za tabletu i wc,i evo do 10 jutros haha.. Bar jednom tjedno mi dode ovakav dan kad spavam ko da me neko omamio s necim 😂😂😂
    Kani cestitke i tebi ponosnoj i curici. Imas na sta bit ponosna 😍😍😍😍

barbiemama
    14. Srpanj 2018. 10:36

Kani07

Jutro cure ,od mog spavanja nista jedva dva sata,ali mislim od silnog uzbudenja,sinoc je moja cura maturu imala tu roditelji idu,ucenica generacije upisala dalje sta je htjela ,dobila stipendiju,srce mi je ko svemir 🤗💖.Ne da se to opisat rjecima,i bas sam placljiva ali od srece.

čestitam ponosna mama 😘😘

Vanda..
    14. Srpanj 2018. 10:36

Ana89 samo sam uletila na brzaka da ti pozelim sve najbolje i naljepse danas.
    Da sve prodje kako si zamislila i pozeljela.

• Strudlica
    14. Srpanj 2018. 10:38

Nunii

Ana sto manje stresa i sto vise zabave. Samo im se nasmij u lice i podigni glavu. Tvoj je dan ❤
    i posalji mi komadic torte. Zadnja 24 sata patim na slatko.
    Oprostite na ovim slikama,al barem su me nasmijale i smanjile zelju da ubacim medvjeda susjedima u stan koji udaraju po kuhinji od pola sedam. Sreca pa mi je zid od spavanje sobe zid od kuhinje njihove.
    Mala im vristi od sedam valjda,pusta onu mrtvu Frozen sto jace moze.
    Ne bih imala nista protiv da se posexaju koji puta kad su nadrkani stalno i da je to zvuk udaranja u kuhinji,ali ne ona mora podgrijati tjesteninu od jucer s kecapom za dorucak.
    Inace alergicna sam na te susjede i nije mi jasno kako zena od 27 g jedino sto zna napraviti za jesti je tjestenina s kecapom,sirom ili majonezom. Cetvrti dan valjda sve zajedno.Aj,znaju put do Mcdonaldsa.
    Kad sam tek dosli zvali nas na veceru. Boze sacuvaj 😂 Pljeskavicu na tavici,a salatu i ostalo za hamburger si napravi sam. Onak whaaat?
    Dobro i oni su alergicni sto ja kuham svaki dan pa im hodnik 'smrdi'.

Ja umirem od smijeha 
    Za doručak paštu s kečapom oooooo 
    Ajoj ne znam šta da ti kažem,možda čepići za uši ili da joj staviš kakvu kuharicu za početnike ispred vrata 

Nunii
    14. Srpanj 2018. 10:55

Mala im je samo na przenim krumpiricima i takvim glupostima. Znala je doc kod nas,nikad nisam vidjela curicu od tri godine da je smazala 2 velika komada piletine i jos mandarinu.Dobro pa kod mene u stanu nikad ne fali voca i povrca.

Znjan? Ha??? Sjecam ga se prosle godine,sve puno, ne mozes nac mjesto za rucnik,kafic ima terasu do ulaza u more,pijani turisti i vidi ovo 😮😮😮

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.