Mislim da mozes putovat avionom i to ne bi trebao bit problem. Problem moze jedino bit destinacija na koju ides (hrana, higijenski uvjeti, kolicina naprezanja itd) mnogo mojih frendica je letilo dok su bile trudne i sve je ok.
Brzo ce pregled 😍 sigurna sam da ce sve bit u redu 😊
Mislim da je ta bol normalna, i mene je prije bolilo jace sad slabije. Maternica se siri pa su radi toga bolovi. Nemoj se brinut radi toga ☺
Dobrodospla Pepe1907. 😊
I kod nas je upalilo iz prve 😍😍 imamo iste simptome samo bi jos nadodala osjecaj muke kad sam gladna, zeludac mi poludi. 😐
Uzivaj i maksimalno odmaraj na godisnjem. 😁😁
i to isto..ali opcenito nemam neki apetit..čak ni za slatko 🤔
pijete mozda jos kakve dodatke prehrani? ja uzela elevit i mislim jos omegu3 i magnezij (ima ga malo u elevitu)
Ja pijem samo folnu kiselinu od solgara. Pitala sam ginekologa jer treba jos sta, rekao mi je da ne treba nista u ovoj fazi. Ja jos pijeme selen (radi stitnjace) i vitamin c (radi imuniteta). 😁
Meni je apetit ok, vise jedem voce i povrce. Sad kad kazes ni ja bas ne jedem slatko ko inace 🤔😁
I meni je samo folnu rekao da pijem a trudim se voca i povrca sto vise. I ja sam Pepe ista sto se apetita tice cini mi se da nista ne moram jesti. Cula sam da treba kafu suhomesnate proizvode cak i neke sireve izbjegavati
a ovo probadanje me jako brinulo..sad nakon 7 dana je okej uglavnom tek navečer krene ali je dosta popustilo..meni brinu strije jer sam im jako sklona a znam da ću cijela popucati 😒
Cure, da vas i ja sa jesenskih beba pozdravim! Ne mogu vjerovati da smo mi presle prvu trecinu trudnoce i da su vec zimske bebe napravile temu!
Prvi tjedni prolaze sporo, ali onda dani idu brze :) Cuvajte se cure, ne brinite oko probadanja, mucnina, jedite sto god mozete, pijte prenatalne vitamine koje god i lijepo se druzite! 😘
Ja nista ne izbjegavam, jedem sve. Kobasicu bas volim 😍 a jedino na sir pazim.
Kavu ne pijem iako moze salica na dan. 😊
Mislim da ce nas to bolit jos neko vrijeme. Treba napravit mjesta za bebicu 😍😍
Hvala teta90 😙
Za strije kazu da je najbolje bademovo ulje, ima u ljekarni za kupiti. ☺
Sortiraj odgovore
Najstariji