Zimske bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Pticaselicazgst
    10. Srpanj 2018. 13:33

nali

Stigao mi nifty.. Po svemu sudeci zdrava curicaaaa!!! I dalje me plasi tih 1% krivih nalaza od niftya i velik nuhalni, i nesto je gin pricala da moram bebino srce ici pregledat, pa cemo vidjeti. Ali napokon se mogu malo opustiti. Bas sam zivnula i puno mi je lakse.
    Du- cestitam na dobrim vjestima.
    Maggie molim te kada ces raditi novu tablicu da ubacis i da mi ispravis nije 2018 nego 2019 i imam novi termin 07.01.2019. Hvala tii.

Super za nalaz niftija i cestitke za curicu 😍😍 sigurna sam da ce sve bit u redu, neka si zivnula, bebe vole pozitivu 😍😍😊

truskawka
    10. Srpanj 2018. 13:33

du1988

Cure, evo mene s pregleda! Nuhalni uredan, hematoma NEMA! Presretna sam, rekao je da se postepeno skidam s utrogestana i kontrola za 4 tjedna! Bebica je preslatka, dugacki smo 5,01 cm. ❤️❤️

❤❤❤ bravooo 

❤N i V💙

truskawka
    10. Srpanj 2018. 13:40

Mina93

Ajme to mi je najgori dio, sve rade i onda im je tesko al sve za svog sina.. Ja sam perfekcionist i morat cu se opasno potrudit naucit malog da sve sredi sam inace doma jos kao neprimjetno pocistim iza muza 😂 moj je dobro odgojen stvarno sve radi, sad sam bila na moru 2tj kod mojih i on radi i onda jos doma cisti pegla pere, kuha malo manje jer je najgore kuhat za sebe samo, to i ja izbjegavam.. Al nmg se zalit, zato kad smo dole kod njegovih na moru onda mu mama skace oko njega da je to strasno, ka da ne mozr sam otic po nesto i napravit, ono nije invalid.. I meni sad sve zivo brani i on i njegovi, da jel smijem ja dizat necaka malog, ja rekoh da cu sama odlucit sta smijem i onda se nafunjili.. Dobri su al te staracke musice nmg trpit u ovom stanju i vec vidim da ce ocekivat da svaki dan budu tu kad mali dodje, to cu morat odma srezat na startu pa nek se ljute koliko oce, trebat ce i meni odmor od ljudi i svih pa ne zelim da mi odma dr dan vise u kuci, ogranicit to odma..

Haha kuzim te skroz..ja sam isto perfekcionista, ali naucila sam da kad muz nesto napravi da tako i ostavim, mislim kad pocisti ili nesto, a s vremenom je i on postao perfekcionist i sad je to super, dobro funkcioniramo kad smo sami zajedno..
    A sto se tice posjeta..znas sta sam ja odlucila? Postoji ono babinje kak se kaze, mjesec dana ti nema tko sta dolaziti i mislim da cemo se tako najlakse izvuci iz tih posjeta, a i odmah u startu ih ograniciti..ja sam vec nekima rekla da nakon poroda nek mi daju mira da odbabinjam i nek me se okane..cak cu i mobitel maknuti od sebe..pa Boze moj, treba mi da se naviknem sama na novu situaciju na dvije bebe i da s muzom uzivam u prvim danima blagoslova..kome ne pase ne mora mi nikad ni doci u zivotu, ako ne postujes moju odluku i moju zelju onda znaci da ni mene ne postujes i dovidenja, ne trebas mi..tko god bio..

❤N i V💙

truskawka
    10. Srpanj 2018. 13:44

nali

Stigao mi nifty.. Po svemu sudeci zdrava curicaaaa!!! I dalje me plasi tih 1% krivih nalaza od niftya i velik nuhalni, i nesto je gin pricala da moram bebino srce ici pregledat, pa cemo vidjeti. Ali napokon se mogu malo opustiti. Bas sam zivnula i puno mi je lakse.
    Du- cestitam na dobrim vjestima.
    Maggie molim te kada ces raditi novu tablicu da ubacis i da mi ispravis nije 2018 nego 2019 i imam novi termin 07.01.2019. Hvala tii.

Cestitke na curici ❤❤ a koliki je nuhalni?

❤N i V💙

Blaza26
    10. Srpanj 2018. 13:45

Nali cestitke na curici 😘😘😘 sad uzivaj,mazi trbuh,pricaj joj.. 💞💞💞
    Truskawka slazem se u potpunosti s tobom, pobogu ti ces rodit tu djecu,dvoje odjednom,vi se trebate naviknuti i uzivati u svojoj djecici,u svom blagoslovu,ko se s tim ne slaze i ne postuje,ne postuje ni tebe. Kad dodu prvi problemi tada nece nikoga bit,samo vas dvoje.

Nunii
    10. Srpanj 2018. 13:46

Znaci ova tema s kim zivjet,a s kim ne 😂
    Mi zivimo oko 600 km od moje majke i toliko negdje od njegove.Svako na svoju stranu.
    Mame nam nisu uopce problem.Razumne su,ne mijesaju se puno i daju samo korisne savjete. Plus moja pomajka. 
    Problem je njegova baka. Jednostavno mi se vise neda s tom zenom pricati. Jucer vidim kod dragog na fb zasto se ja ljutim na nju i koji vrag da sam totalno drugacija osoba. Nisam,ali jbmu ako je vjencanje nase dan onda se ti ne mijesas i ne pokusavas se stalno ugurat u nes. Das prijedlog,ali ne ubacujes se u sve. I to me naljutilo i ne mogu protiv toga. 
    A dok smo u Kc u kuci smo s njegovom bakom i djedom i ne mogu. Rekla sam da drugi put kad dodemo s bebom kuci da zelim biti kod majke u stanu jer ce stan biti prazan. Ne zelim da mi netko kvoca da mi je bolje da mi beba novi pampers pelene,a ne one iz dma. Ako mi beba nema osip,a pelene ne promacu,onda mi se skini. I nece mi nitko nista pametovati sto ocu,a sto ne. Ili sto je bilo '71 i kako je onda bilo radat. Plus da me zivcira da bi se moglo dogoditi ako beba ne zeli spavati da je nose po rukama i tako uspavaju. Ako ne zeli,ne zeli u tom trenu i kad ce mu se spavat ici ce.
    Vec su mi poceli razvlaciti zivce ko spagete kad je bilo pitanje o krstenju .Necu se vozit 6oo km dok ce mi beba biti 2 ili 3 mjeseca da bi je vi vidjeli ili  da obavimo to krstenje. Oboje smo prema tome da ne treba zuriti i da cemo to napraviti mozda i kad bude godinu ili tri. Za pricest i firmu  nek odluci samo,sta cu ga tjerat.A njima rogovi na to rastu.
    Pa kazem da ce dijete smo graditi svoje stavove,ali da cu ga uciti neke stvari drugacije,ocu. Dragi nije bas za istospolne veze,ali meni je to normlano. 
    Uglavnom,sretna sam sto smo daleko od svih i nadam se buduci da sam napomenula da ne zelim nikoga odma isti dan kad dodem kuci iz bolnice vec da mogu doc najranije mjesec kasnije. Tako da se nadam da nece doci jer mi ne treba da mi govori iz koje sise je bolje mlijeko.
    Ispovijedila sam se 😂😂😂

truskawka
    10. Srpanj 2018. 13:50

Mene danas ujutro kad sam se okretala u polusnu u krevetu jaaaakooo zrezalo u maternici s lijeve strane, tocno koda sam osjetila kako je popucala..ajme koji osjecaj i sad me lagano pecka na tom djelu..ali meni je trbuh OGROMAAAN..srecom ja se ne debljam, sve ide u trbuh, u podrucju ispod pupka mi je narastao za 25cm 😱😱 o gacama i hlacama da ne pricam..hlace imam od prvog dana trudnicke, a gace sad vec nosim xxxl 😱😱😱 a krenula sam sa m..sad cu umjesto hlaca poceti nositi tunike i haljine iako su mi trudnicke hlace odlicne..dusu dale
    Eto..svaki dan nesto steze i boli i pecka i ne zabrinjavam se jer znam da se to sve sad unutra siri i rasteze i da mora jednostavno tako..jedino me jako bole leđni misici jer moram strogo mirovati (iako se ja jako puno krecem s obzirom na upute o strogom mirovanju😅) ali moram uvijek biti blizu neceg gdje mogu sjesti ili leci..i tako..uglavnom prolaze dani..cekam iduci tjedan da ih napokon vidim nakon dugih 8 tjedana i to je to

❤N i V💙

truskawka
    10. Srpanj 2018. 13:56

blaza.14b

Nali cestitke na curici 😘😘😘 sad uzivaj,mazi trbuh,pricaj joj.. 💞💞💞
    Truskawka slazem se u potpunosti s tobom, pobogu ti ces rodit tu djecu,dvoje odjednom,vi se trebate naviknuti i uzivati u svojoj djecici,u svom blagoslovu,ko se s tim ne slaze i ne postuje,ne postuje ni tebe. Kad dodu prvi problemi tada nece nikoga bit,samo vas dvoje.

Upravo to..zato me iskreno zaboli ona stvar dal ce se netko naljutiti sto im necu dozvoliti da mi dolaze ili nesto..onak zivo me zaboli..jos samo muzu moram reci da obavjesti svoje da zelimo mir tih mjesec dana i ako ce nam netko trebati budemo ih zvali..tako cu reci i svojima..prijateljice vec znaju jedino znam da ce mi se sestra jako buniti u vezi toga i da ce se jako naljutiti, ali eto ako ne kuzi nek se ljuti..znam da ce mi necaci htjeti odmah dojuriti, a i sestra je jako napasna kad oce nesto pa onda moram samo naci nacin kako da to izbjegnem sve..mislim toliko me to zivcira jer evo ona se ljuti sto smo muz i ja odlucili da necemo pitati za spol..hahaha onak okani me se, moja djeca moje stvari

❤N i V💙

du1988
    10. Srpanj 2018. 13:59

Ptičica trebao je biti sutra u 19.20 pa doktor pomaknuo zbog tekme😂😂 meni dan i pol manjw neizvjesnosti! Dobila sam dozvolu za kupanje-ali ne pretjerivati i ne gdje je guzva.. takodjer je pala dozvola za seks, muz je izvan sebe od srece hahahaha
    Hvala svim curama na podrsci! Htjela sam pitati ako netko ima iskustva-imam jos 10 tableta utrica. Mislila sam iduca dva dana 3x1 pa dan 2x1 i dva dana po jednu. Je li to ok?

url=https://lilypie.com]

_lily_0
    10. Srpanj 2018. 14:00

Du jako ljepe vijesti bas mi je srago da nema vise hematoma....i super za utrogestan vjerujem da i to jedva cekas prestat meni je to najgora tlaka...
    Nali super da je uredu i cestitam na curici iskreno ja se potajno nadam da je curica jer bi bas volila curku imat 
    Bitno da danas citamo ljepe vijesti...
    A tema hmmmm ja sa svojom nisam nikad zivjela i super ovak se vidimo kad se vidimo i dobre smo si... 
    zivila sam sa svojim roditeljima i s njima mi je bilo super pa smo neko crijeme bili sami i sada kako mi je mama umrla vratili smo se kod mog tate tako da zivimo nas troje i iskreno za sad mu nemogu na nicemu zamjerit 
    Dapace zivim u velikoj kuci di smo svi i moja sestra s obitelji i brat s obitelji i iskreno fakat se svi slazemo i jako smo povezani opcenito i imam 6necakinaj i 2 necaka i nekako da nema te djecice i tog smjeha oko mene bilo bi mi sve nekako pusto

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.