Zimske bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Mina93
    10. Srpanj 2018. 13:12

Meni dns evo 18tt i cijelo jutro me steze trbuh i sve dole 😱

Mina93
    10. Srpanj 2018. 13:14

du1988

Cure, evo mene s pregleda! Nuhalni uredan, hematoma NEMA! Presretna sam, rekao je da se postepeno skidam s utrogestana i kontrola za 4 tjedna! Bebica je preslatka, dugacki smo 5,01 cm. ❤️❤️

Cestitke na lijepim vijestimaaa 😍😍

Pticaselicazgst
    10. Srpanj 2018. 13:21

Du super vijesti s pregleda 😍😍 bas mi je drago da je sve u redu i da si se rjesila hematoma 👍👍 sad uzivaj 😊

Mina mislim da je to normalno, mene isto danas steze vise nego inace. Bit ce to drugacije od dana do dana, nekad nista a nekad bas osjetim. Danas vise odmaram i lezim i nadam se da ce proc. 😊

Ana89
    10. Srpanj 2018. 13:22

du1988

Cure, evo mene s pregleda! Nuhalni uredan, hematoma NEMA! Presretna sam, rekao je da se postepeno skidam s utrogestana i kontrola za 4 tjedna! Bebica je preslatka, dugacki smo 5,01 cm. ❤️❤️

Odlična vijest 😊😊☺️

url=https://lilypie.com]

url=https://daisypath.com]

• Kani07
    10. Srpanj 2018. 13:26

Du super vijesti,sad polako i uzivaj😀

💜Karla💜Nicol💙Anton

• nali
    10. Srpanj 2018. 13:26

Stigao mi nifty.. Po svemu sudeci zdrava curicaaaa!!! I dalje me plasi tih 1% krivih nalaza od niftya i velik nuhalni, i nesto je gin pricala da moram bebino srce ici pregledat, pa cemo vidjeti. Ali napokon se mogu malo opustiti. Bas sam zivnula i puno mi je lakse. 
    Du- cestitam na dobrim vjestima.
    Maggie molim te kada ces raditi novu tablicu da ubacis  i da mi ispravis nije 2018 nego 2019 i imam novi termin 07.01.2019. Hvala tii. 

Ptičica
    10. Srpanj 2018. 13:28

Duuuu 😊😊 super vijestiii! Ja sam mislila da si 11og (sutra) na pregledu kad i ja? Pobrkao se, trudnicki mozak. 😅 
    Jesi dobila dozvolu za more? 
    Bas su mi super ove super vijesti 🤩

Ptičica
    10. Srpanj 2018. 13:32

nali

Stigao mi nifty.. Po svemu sudeci zdrava curicaaaa!!! I dalje me plasi tih 1% krivih nalaza od niftya i velik nuhalni, i nesto je gin pricala da moram bebino srce ici pregledat, pa cemo vidjeti. Ali napokon se mogu malo opustiti. Bas sam zivnula i puno mi je lakse.
    Du- cestitam na dobrim vjestima.
    Maggie molim te kada ces raditi novu tablicu da ubacis i da mi ispravis nije 2018 nego 2019 i imam novi termin 07.01.2019. Hvala tii.

Nali, 1% je stvarno  mali postotak. Mislim da i to stave cisto eto, zbog neke svoje zastite. Vjeruj niftyju i uzivaj u svojoj zdravoj princezi.
    Mislim da je maggie u "zemlji snova" na Krku i nema laptop ali znam da ce popuniti tablicu cim stigne ☺
    Cestitam na nalazima i slobodno prodisi! 😉

Nunii
    10. Srpanj 2018. 13:32

Ana89

Nunii

Cesto imam jaku vrtoglavicu,pa mi se iste sekunde toliko uzasno spava da nije normlano i ok. Kazem nizak tlak. Jucer mi isla sestra mjerit,kaze super je. Ono normalno kad sam uzbudena zbog pregleda.
    10 min kasnije mi opet padne mrak na oci.
    Na kraju mi samo napravila ultrazvuk i to je to. Kaze ovo cemo za 2 tjedna. I tako me za dva tjedna cekaju jedno 3 epruvete najmanje. Grozim se vadenja krvi i vec sad sam uzasno napeta.
    I za sada sam dobila 2,3 kg i zadovoljna sam. 😊☺

Odlično. A niski tlak je sad normalan. Ja hodam okolo sa litrom vode ako odem vani, pogotovo u doktora, tamo uvijek odsjedim komad vremena pa mi se ful zavrti.
    A za vađenje krvi znam kako ti je . Grozim se igala. I prije sam , pogotovo nakon zadnjeg bolničkog iskustva.
    Kako je beba? Jeste već veliki? 😀

Buduci da sam isla na ultrazvuk nakon puta i onda dva tjedna prije i sad doslovno ni dva tjedna kasnije, veci smo za cm najvise. Raste ko gljivica. I nema sanse da se pokaze na ultrazvuku. Samo da pokaze jos uvijek sam decko. 😂Po ultrazvuku smo 17+1.

Salatica9192
    10. Srpanj 2018. 13:33

Du i Nali,  
    odlicne vijestiii <3 Curice dobijaju pojacanjeee :))) Ja sam ja mislim jedina 18 plus sto nemam ni naznake sta je :D Apsolutno doktor ne gleda prije 20 nedelje. Cekam kraj julaa <3
    Mina93, 
    i mene steze stomak cesto... par dana tako i juce stalo i odmah se dignem hodati 😣😣😣😣 i danas par puta stegnuo. Nadamo se da smo samo osjetljivije, da je u pitanju sirenje. Sada odoh izazivati bebu da je osjetim haaha 😍😍😍

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.