Ajme to mi je najgori dio, sve rade i onda im je tesko al sve za svog sina.. Ja sam perfekcionist i morat cu se opasno potrudit naucit malog da sve sredi sam inace doma jos kao neprimjetno pocistim iza muza 😂 moj je dobro odgojen stvarno sve radi, sad sam bila na moru 2tj kod mojih i on radi i onda jos doma cisti pegla pere, kuha malo manje jer je najgore kuhat za sebe samo, to i ja izbjegavam.. Al nmg se zalit, zato kad smo dole kod njegovih na moru onda mu mama skace oko njega da je to strasno, ka da ne mozr sam otic po nesto i napravit, ono nije invalid.. I meni sad sve zivo brani i on i njegovi, da jel smijem ja dizat necaka malog, ja rekoh da cu sama odlucit sta smijem i onda se nafunjili.. Dobri su al te staracke musice nmg trpit u ovom stanju i vec vidim da ce ocekivat da svaki dan budu tu kad mali dodje, to cu morat odma srezat na startu pa nek se ljute koliko oce, trebat ce i meni odmor od ljudi i svih pa ne zelim da mi odma dr dan vise u kuci, ogranicit to odma..
Haha kuzim te skroz..ja sam isto perfekcionista, ali naucila sam da kad muz nesto napravi da tako i ostavim, mislim kad pocisti ili nesto, a s vremenom je i on postao perfekcionist i sad je to super, dobro funkcioniramo kad smo sami zajedno..
A sto se tice posjeta..znas sta sam ja odlucila? Postoji ono babinje kak se kaze, mjesec dana ti nema tko sta dolaziti i mislim da cemo se tako najlakse izvuci iz tih posjeta, a i odmah u startu ih ograniciti..ja sam vec nekima rekla da nakon poroda nek mi daju mira da odbabinjam i nek me se okane..cak cu i mobitel maknuti od sebe..pa Boze moj, treba mi da se naviknem sama na novu situaciju na dvije bebe i da s muzom uzivam u prvim danima blagoslova..kome ne pase ne mora mi nikad ni doci u zivotu, ako ne postujes moju odluku i moju zelju onda znaci da ni mene ne postujes i dovidenja, ne trebas mi..tko god bio..
Tako i treba svaka čast, mislim da ce tako biti i kod mene, ko se ne slaze nek odseta 😁
Nuniii potpisujem od rijeci do rijeci, apsolutno sa svime se slazem. I iduci put kad dodes u Kc zovi na kavu 😅😅
Meni su isto vec digli zivce sa tim da moram nunati djete da ga uspavam ma reko nema sanse, aha budes vidjela kad ti nece htjeti spavati pa ces ga primiti pa ce se nauciti na ruke pa bla bla bla..ma reko ima svoj krevet nek se nauci spavat u krevetu onda sam ispala ono hladnokrva gadura i naravno u startu vec losa majka..i kazem ja reko ajde mi sad objasnite kako cu ja nunati dvoje djece odjednom da ih uspavljujem?? E isti tren se okrenula prica joj pa da pa neces ti to moci pa ovo pa ono pa nije to ni dobro pa...ma mars svi u 3pm kaj me hebete vec od starta, a jos nisam ni na pol trudnoce..okanite me se...ma ima tih situacija mali milijun..ali neka necu ja vise imat dlake na jeziku..sad jos koliko toliko imam, al kad mi dodu djeca nema sanse vise..
Meni je muz vec spomenul kao morat cemo ici u zg krstit djecu ja reko jesi ti normalan?? Pa kud cu vozikat malo djete u zg samo da bi ih tamo krstila da bi bili blize tvojoj rodbini, nema sanse..ko hoce doc na krstenje nek dode k nama ko nece ni ne treba mi, jos bolje, manji trosak..i onda se slozio s tim kaze pa da u pravu si nije bas u redu da mrcvarimo male bebe sa takvim putovanjima, a bzvz..i isto smo se vec pred par godina svadili oko vjere i sakramenata..ja sam isto rekla da cu ja djecu krstiti, a ostalo ce oni sami odluciti isto kao sto sam i ja imala na izbor..moji me nisu tjerali u crkvu ali ako sam ja to htjela nisu mi ni branili ici..isto tako i za istospolne zajednice..ja nemam nista protiv on ima jer ga je mama tako naucila..tocno se vidi ogromna razlika u nasim odgojima..oni su morali u crkvu i stalno se moliti mi nismo..i meni je moj odgoj bio bolji..samostalna sam osoba i sve zivo znam sama napraviti, ako i ne znam snadjem se, dok ce on radije platiti nekom da napravi ili jednostavno nek ostane tak kak je..ali eto i to se sad mjenja i on napokon postaje samostalan..pa se iskreno nadam da necemo imati puno srazmirica u odgoju nasih bebaca...
Eto i ja se razvezala sad ko kvocka neka 🤪🤪😱😱
❤N i V💙
Mene danas ujutro kad sam se okretala u polusnu u krevetu jaaaakooo zrezalo u maternici s lijeve strane, tocno koda sam osjetila kako je popucala..ajme koji osjecaj i sad me lagano pecka na tom djelu..ali meni je trbuh OGROMAAAN..srecom ja se ne debljam, sve ide u trbuh, u podrucju ispod pupka mi je narastao za 25cm 😱😱 o gacama i hlacama da ne pricam..hlace imam od prvog dana trudnicke, a gace sad vec nosim xxxl 😱😱😱 a krenula sam sa m..sad cu umjesto hlaca poceti nositi tunike i haljine iako su mi trudnicke hlace odlicne..dusu dale
Eto..svaki dan nesto steze i boli i pecka i ne zabrinjavam se jer znam da se to sve sad unutra siri i rasteze i da mora jednostavno tako..jedino me jako bole leđni misici jer moram strogo mirovati (iako se ja jako puno krecem s obzirom na upute o strogom mirovanju😅) ali moram uvijek biti blizu neceg gdje mogu sjesti ili leci..i tako..uglavnom prolaze dani..cekam iduci tjedan da ih napokon vidim nakon dugih 8 tjedana i to je to
Vidim da sve imaju iste tegobe.. Mene je znalo isto malo zabolit al kratko, ovo traje vec cijelo jutro.. Znam da je sve to normalno jer nemam nikakvih problema inace al mi je cudno sad toliko odmarat a zadala sam si posla danas za obavit 😂 i jos su me pocele prepone bolit zadnjih dana, treba se naviknut na to rastezanje
Ptičica trebao je biti sutra u 19.20 pa doktor pomaknuo zbog tekme😂😂 meni dan i pol manjw neizvjesnosti! Dobila sam dozvolu za kupanje-ali ne pretjerivati i ne gdje je guzva.. takodjer je pala dozvola za seks, muz je izvan sebe od srece hahahaha
Hvala svim curama na podrsci! Htjela sam pitati ako netko ima iskustva-imam jos 10 tableta utrica. Mislila sam iduca dva dana 3x1 pa dan 2x1 i dva dana po jednu. Je li to ok?
Draga meni ti je dr rekao (jer sam isto imala takvu ideju) da bolje da samo nastavim kao i do sada samo smanjim koliko puta u danu..ja sam koristila 3x2 i onda sam dva dana 2x2 i onda tri dana 1x2 dok nisam sve potrosila..tako mi je moj dr rekao da barem dva dana smanjim dozu i onda opet smanjit sve dok ne prekinem..pa si tako i ti rasporedi.
❤N i V💙
Jao Du,ja mislim da ce moj muz rostilj pravit kad nam sex dozvoli hahaha. A vec govori samo nek je beba dobro,kaze ako nista kad udes u 9 mj. Negdje je procitao da sex i sperma olaksavaju otvaranje i porod,tako da pomirio je se s tim jadan 😂😂😂
Kaze dogodine 😂😂😂😂😂😂😂
Du i nali super za preglede i da je sve dobro. I da napokon smijes u moree 😀
Ja sam jučer bila na anomaly scanu i sve je super, doktorica je rekla da je sve kak treba biti prema tjednima trudnoce i napokon smo vidjeli da je dečko 👶
url=https://lilypie.com]
Znaci ova tema s kim zivjet,a s kim ne 😂
Mi zivimo oko 600 km od moje majke i toliko negdje od njegove.Svako na svoju stranu.
Mame nam nisu uopce problem.Razumne su,ne mijesaju se puno i daju samo korisne savjete. Plus moja pomajka.
Problem je njegova baka. Jednostavno mi se vise neda s tom zenom pricati. Jucer vidim kod dragog na fb zasto se ja ljutim na nju i koji vrag da sam totalno drugacija osoba. Nisam,ali jbmu ako je vjencanje nase dan onda se ti ne mijesas i ne pokusavas se stalno ugurat u nes. Das prijedlog,ali ne ubacujes se u sve. I to me naljutilo i ne mogu protiv toga.
A dok smo u Kc u kuci smo s njegovom bakom i djedom i ne mogu. Rekla sam da drugi put kad dodemo s bebom kuci da zelim biti kod majke u stanu jer ce stan biti prazan. Ne zelim da mi netko kvoca da mi je bolje da mi beba novi pampers pelene,a ne one iz dma. Ako mi beba nema osip,a pelene ne promacu,onda mi se skini. I nece mi nitko nista pametovati sto ocu,a sto ne. Ili sto je bilo '71 i kako je onda bilo radat. Plus da me zivcira da bi se moglo dogoditi ako beba ne zeli spavati da je nose po rukama i tako uspavaju. Ako ne zeli,ne zeli u tom trenu i kad ce mu se spavat ici ce.
Vec su mi poceli razvlaciti zivce ko spagete kad je bilo pitanje o krstenju .Necu se vozit 6oo km dok ce mi beba biti 2 ili 3 mjeseca da bi je vi vidjeli ili da obavimo to krstenje. Oboje smo prema tome da ne treba zuriti i da cemo to napraviti mozda i kad bude godinu ili tri. Za pricest i firmu nek odluci samo,sta cu ga tjerat.A njima rogovi na to rastu.
Pa kazem da ce dijete smo graditi svoje stavove,ali da cu ga uciti neke stvari drugacije,ocu. Dragi nije bas za istospolne veze,ali meni je to normlano.
Uglavnom,sretna sam sto smo daleko od svih i nadam se buduci da sam napomenula da ne zelim nikoga odma isti dan kad dodem kuci iz bolnice vec da mogu doc najranije mjesec kasnije. Tako da se nadam da nece doci jer mi ne treba da mi govori iz koje sise je bolje mlijeko.
Ispovijedila sam se 😂😂😂
Drži svoje! Isto kao što ću i ja. Briga me što itko priča, što ikome na išta rastu rogovi, ja, beba i njegov tata živimo svoj život. Za druge me voli džon 😋😋
url=https://lilypie.com]
url=https://daisypath.com]
Cestitke na curici ❤❤ a koliki je nuhalni?
A od 2,7 do 3.1..bila sam kod 3 razlicita gin u 3 tjedna. Znam da sam luda al ono,dok nisam saznala da sam trudna, do 5 tt sam pila puno tableta,sto na recept, sto sam sama neke biljne gluposti pila, nista od tog se ne preporuca u trudnoci..pa sam psihicki koma bila i hvatala me panika i bojala se kako je to utjecalo na bebu. Al eto, ocito nisam nista zeznula.
vjerovatno cu ja sad biti crna ovca na ovom forumu ali moja su iskustva sasvim drugacija. ja sam odrasla blizu i maminim i tatinim roditeljima i svakog dana neko bi me od njih ranije "uzimao" iz vrtica, vodio u setnje, na sladolede, lunapark i sl. i to je bio najljepsi period mog djetinjstva. toliko sam uzivala u njihovom svakodnevnom ucescu u mom zivotu i odrastanju da sam odlucila da ostanem u svom rodnom gradu, udam se za susjeda da nam roditelji budu sto blize i isto tako ucestvuju u zivotu nase djece. ne zivim u zajednici ali sam na pet minuta udaljenosti i od jednih i drugih i vidamo se svakodnevno. ponekad sam im znala reci da mi neke stvari ne odgovaraju ali uvijek sam obrazlagala razloge zasto je tako i niko se nikada nije naljutio i svi su postovali i moju i muzevu rijec. nakon mog prvog poroda koji je bio kao iz nocne more dvije mame su se podijelile na dnevnu i nocnu smjenu i zaista sam imala vremena da se oporavim i uzivam sa djetetom dok su one obavljale sve redovne poslove i to su uvijek mene pitale kako zelim da ih obavljaju. da se razumijemo ne vodim ja sad neki zivot iz bajke ali vidim da moje dijete raste okruzeno sa mnogo ljubavi i to se mnogo odrazilo na njegov karakter i ponasanje, pun je ljubavi, empatije, topline, nikada ne place i ne zali se i uvijek je nasmijan zato sto zna da pored njega uvijek stoji neko ko mu pruza ljubav i podrsku. i sada da ne ispadne da ga bake i dede ne kvare, kvare ga jer mu ponkad dopustaju da si igra sa stvarima koje ja ne dozvoljavam ili mu dadnu kakav slatkis mimo reda ali ja za to znam i pustim da ga "kvare" jer se sjecam koliko sam ja voljela da me "kvare" i da krsim pravila kada sam bila mala
Sortiraj odgovore
Najstariji