Zimske bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Pikica89
    03. Srpanj 2018. 08:54

Bruna92

Pikica89

Jutro,
    A ja se upravo probudila sa takvom glavoboljom uzas imam osjecaj da ce mi glava eksplodirat😑😑Vjerovatno ovo vrijeme malo kisa malo sunce sad ljeto sad nije pa to sve utjece.
    Daa ove radosnice su bas fora ja isto poslala pa mozda stigne nesto. 😊

Joj znam kako ti je… Zaspala sam s glavoboljom i probudila se s njom ☹️ uzas mi je to kad nikako da prodje, a i ova vrucina ne pomaze niti malo… Ja nikad nisam voljela ljeto i vrucinu, jedva cekam jesen i zimu da se lakse dise…

Bas je koma da inace me rijetko kad boli ali onda kad boli onda je to prava glavobolja. . Sve si mislim prestat ce prestat ce .. Al nema sanse morat cu popiti lupocet ne mogu izdrzati vise 😞😞

barbiemama
    03. Srpanj 2018. 09:08

_svjesna

Curke smijemo li koristiti Niveine kreme za zastitu od sunca u trudnoci? Koje se preporucuju a koje su zabranjene? Trebam danas u kupovinu pa da planiram sto da kupim. Zna li ko?

ma smijemo. ali kao i prije trudnoće, neke kreme imaju bolje sastojke, a neke lošije. te drogerijske su uglavnom lošije jer sadrže više alkohola, parabena i parfema. La roche posay ili Avene su meni puno bolje, iako i skuplje. 

Miranda
    03. Srpanj 2018. 09:08

Jutro!
    Nunii i meni se nekad to dogodi, kombinacija tlaka i zatvorenih prostora a i ovo vrijeme vani. 
    Svjesna koliko znam nema tu velikih opasnosti. Preporuka je izbjegavati oxybenzon, avobenzon (nije on kritican nego on omogucava upijanje dugih kemijskih spojeva u kozu, dok recimo sastojci kreme sa cink oksidom ostaju samo na povrsini koze) i bilo koji spoj s vitaminom A (retinol i bilo sto retin-). 

barbiemama
    03. Srpanj 2018. 09:09

Pikica89

Bas je koma da inace me rijetko kad boli ali onda kad boli onda je to prava glavobolja. . Sve si mislim prestat ce prestat ce .. Al nema sanse morat cu popiti lupocet ne mogu izdrzati vise 😞😞

meni lupocet uopće ne pomaže kod glavobolje. kad me zaboli, cijeli dan provedem u bolovima i mučnini. užas.

Blaza26
    03. Srpanj 2018. 09:12

4Mommy

Blaza ubaciš sve u blender i za časak gotovo, ako ti se neda, pošaljem 😂
    Ja sam uživala bez grižnje savjesti 😇

Moze recept? Ja sam imala jedan super recept,al nisam je pravila vise od godinu dana,i nezz gdje mi je taj recept,bio je na papiru,a ne u rokovniku gdje inace pisem,i negdje je ispao 😐😐😐
    Treba mi neki dobar i isproban 😁😁😁😁

Ana89
    03. Srpanj 2018. 09:12

Ja sam se napokon naspavala. Jer, jučer me najviše čekanje iscrpilo, 3 sata sam čekala da dođu sa operacija. Došlo mi je da plačem, doslovno. Hormoni 😂😂😂
    E ako opet za sat vremena zaspim fenomen sam 😆.
    Svoju radosnicama sam dva tj. čekala, jučer sam se prijavila na hipp. Sad tražim dalje. Još je nisam ispunjavala. Počet ću tamo pred porod 

url=https://lilypie.com]

url=https://daisypath.com]

Blaza26
    03. Srpanj 2018. 09:15

Hvala Bogu glava me ne boli. Bolila me je u pocetku trudnoce,prestala je sad. A mene inace nikad glava nije bolila tako da bas nisam navikla na to. Katastrofa. Evo sinoc kuk i zgaravica,a jutros opet zgaravica 😡😡😡😡 uzas

Pticaselicazgst
    03. Srpanj 2018. 09:17

Jutro, 
     Netko je pitao za kreme za suncanje, najbolje su ove za djecu faktor 50. Ja se nisam nikad mazala sa faktorom visim od 10, jednostavno ne izgorim. Takva koza 😊 avene je super, bude sad na snizenjima. Ja sam uzela olivail i meni je odlican, nije mastan i fino se upije. Faktor 50 isto. 
    Nuni mislim da ti je to normalno, promjena tlaka a i ulazak iz vrucine u dobro rashladeno napravi sok za organizam. Probaj uz sebe imati one slatke bombone, ima kupit u dm, grozdani secer ili neki slatki sok pa si to popij ako te uhvati slabost.
    Barbiemama tako je i meni bilo na poslu, uvijek muka neka i slabost. Otkad sam doma puno se bolje osjecam i nemam vise takvih simptoma. 😊 
    Cim ne moram van na ovu vrucinu meni je lakse, bas ju tesko podnosim. 

Ana89
    03. Srpanj 2018. 09:24

Pticaselicazgst

Jutro,
    Netko je pitao za kreme za suncanje, najbolje su ove za djecu faktor 50. Ja se nisam nikad mazala sa faktorom visim od 10, jednostavno ne izgorim. Takva koza 😊 avene je super, bude sad na snizenjima. Ja sam uzela olivail i meni je odlican, nije mastan i fino se upije. Faktor 50 isto.
    Nuni mislim da ti je to normalno, promjena tlaka a i ulazak iz vrucine u dobro rashladeno napravi sok za organizam. Probaj uz sebe imati one slatke bombone, ima kupit u dm, grozdani secer ili neki slatki sok pa si to popij ako te uhvati slabost.
    Barbiemama tako je i meni bilo na poslu, uvijek muka neka i slabost. Otkad sam doma puno se bolje osjecam i nemam vise takvih simptoma. 😊
    Cim ne moram van na ovu vrucinu meni je lakse, bas ju tesko podnosim.

Slabost i vrućina u zatvorenim prostorima nisu novost. Jučer sam se ja u ginekologa u ambulanti dizala po fazama najprije sjesti iz ležanja, udahnuti dvije - triminute i onda stajanje. Jer mi se zna zacrnilo, čak i na svježem zraku, pogotovo u zatvorenim prostorima. Još sam niiskotlakaš. Mislim da ću u 9 mj trudnoće imati tek normalni tlak 😂😂😂

url=https://lilypie.com]

url=https://daisypath.com]

• Strudlica
    03. Srpanj 2018. 09:26

Truskawa hvala na odgovoru, ništa onda ćemo probati tako ;)

Da li koja od vas vodi trudnoću privatno? Jeste li išle prijaviti trudnoću i kod svog liječnika ginekologa preko HZZO-a?
    Ima li koja iskustvo sa komplikacijama u prvoj trudnoći (točnije otvaranje u 35 tjednu 10 prstiju i inducirani porod),a da je u drugoj sve prošlo školski? Za sad je sve odlično,ali prvo iskustvo uvijek se vrti po glavi :/

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.